Bruce Willis in Surrogates op DVD en Blu-ray Disc

Walt Disney


Walt Disney Studios Home Entertainment presenteert:

Bruce Willis in de psychologische thriller

SURROGATES

van de regisseur van Terminator 3

coversJonathan Mostow, de regisseur van Terminator 3, komt nu met een bloedstollende psychologische thriller met in de hoofdrol de ultieme actieheld, Bruce Willis. In de nabije toekomst beleven mensen hun leven vanuit de veiligheid van hun huis, via perfecte surrogaten, waardoor moord niet langer voorkomt. Maar wanneer een student die verwant is aan de maker van deze replica’s wordt vermoord, moet een FBI-agent terugkeren naar de werkelijke wereld en zijn leven op het spel zetten om het mysterie te ontrafelen. Wie kan je vertrouwen in de strijd tussen technologie en de mensheid? Naast Bruce Willis worden belangrijke rollen gespeeld door Radha Mitchell, Rosamund Pike, James Cromwell en Ving Rhames.

Beleef ieder spannend moment van deze adembenemende film, compleet met nooit eerder vertoond bonusmateriaal. De film SURROGATES is gebaseerd op de succesvolle striproman en barst van de onvergetelijke actie: non-stop entertainment van begin tot einde!

Vanaf 3 maart verkrijgbaar op Blu-ray disc en DVD

Recente artikelen

Laatste reacties

scheur  |  19-02-2010

Geinige film met een rap tempo, maar inderdaad niet het niveau van de bovengenoemde titels..... Gewoon een leuk tussendoortje!:wink:
Lees meer >

Albert Kostwinder  |  12-02-2010

Ik vond hem best vermakelijk maar niet van het niveau i-robot, the island of the fifth element. :)
Lees meer >

Sneaker  |  11-02-2010

Klinkt interessant. Ben benieuwd.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina