Buena Vista: 10 jaar teletubbies

HIEP HIEP HOERA – DE TELETUBBIES BESTAAN 10 JAAR
DAT WORDTGEVIERD MET NIEUWE AVONTUREN OP DVD
Ruim baan voor de allerkleinsten – vanaf 1 jaar

TE KOOP op DVD vanaf 13 juni 2007

Dat de TELETUBBIES nog steeds, na de lancering 10 jaar geleden, razend populair zijn bewijzen ze dagelijks. Niet alleen met de drie nieuwe DVD’s en de 3 DVD Boxset die 13 juni door Buena Vista Home Entertainment worden uitgebracht, maar ook door de grote hoeveelheid TELETUBBIES merchandise die inmiddels in Nederland verkrijgbaar is. Een van de hoogtepunten voor Dipsy, Laa-Laa, Po en Tinky Winky was eerder dit jaar de onthulling in de Keukenhof in Lisse van de Teletubbies tulp. De fel oranje, heel vrolijke tulp is gekweekt door kwekerij C.J. Ruigrok & Zoon uit De Zilk. De Teletubbies zijn er apetrots op. Ann Wood, de bedenker van de serie, kwam voor deze feestelijke gebeurtenis speciaal uit Engeland over.



TELETUBBIES – Kijk!
Deze speciale DVD combineert originele Teletubbiesuitzendingen met het nieuwe 10 minuten durende programma ‘Teletubbies overal’. In ‘Teletubbies overal’ komen op een grappige manier basisbegrippen zoals nummers, kleuren en vormen aan bod. Voor het eerst worden kinderen uit de hele wereld samengebracht, die allemaal hun eigen taal spreken. De Teletubbies vinden het leuk om naar zichzelf te kijken in de spiegel. Vrolijk en kleurrijk, speels en aanhankelijk, door de vertrouwde Teletubbies-formule kunnen de jongste kinderen het met plezier volgen. Waar is Laa-Laa? Is dat haar bal? Later hebben de Teletubbies veel plezier wanneer Dipsy wat dingen verandert. Niet meer aan de hendel trekken Dipsy!

Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans.
Aspect Ratio: 1.33:1. Presentation size: 4 x 3. Speelduur: 60 minuten.
Kijkwijzer: alle leeftijden.

TELETUBBIES – Nog ’n keer!
Vrolijk en kleurrijk, speels en aanhankelijk, de vertrouwde Teletubbies-formule betekent dat de jongste kinderen het met plezier kunnen volgen. Deze video combineert originele Teletubbies-uitzendingen met het programma ‘Teletubbies overal’. In ‘Teletubbies overal’ komen op een grappige manier basisbegrippen zoals nummers, kleuren en vormen aan bod. Voor het eerst worden kinderen uit de hele wereld samengebracht, die allemaal hun eigen taal spreken. Teletubbies dansen...dan doet Dipsy zijn speciale dansje - Nog een keer! Kijk naar kinderen die lammetjes voeren, op driewielers rijden en met klei spelen. De Tubbietoetjesmachine doet het niet, dus zingen de Teletubbies een speciaal liedje om hem te maken. Laa-Laa wil binnen spelen maar Tinky Winky, Dipsy en Po willen buiten spelen- oh-oh!

Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans.
Aspect Ratio: 1.33:1. Presentation size: 4 x 3. Speelduur: 60 minuten.
Kijkwijzer: alle leeftijden.

TELETUBBIES – Ooh
Vrolijk en kleurrijk, speels en aanhankelijk, de vertrouwde Teletubbies-formule betekent dat de jongste kinderen het met plezier kunnen volgen. Deze DVD combineert originele Teletubbies-uitzendingen met het programma ‘Teletubbies overal’. In ‘Teletubbies overal’ komen op een grappige manier basisbegrippen zoals nummers, kleuren en vormen aan bod. Voor het eerst worden kinderen uit de hele wereld samengebracht, die allemaal hun eigen taal spreken. Oh-oh! De Tubbietoetjesmachine blaast bellen, plop, plop! Opruimen Noo-Noo! Kijk hoe kinderen naar een bloemenfestival gaan en ijsjes maken. Oooh! In heel Teletubbieland komen de bloemetjes op. Dipsy kijkt hoe mooi Laa-Laa danst, naar Po die een speciaal liedje zingt en naar de mars van Tinky Winky. Noo-Noo eet de Tubbietoast op... Pak hem Teletubbies! Stoute Noo-Noo!

Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans.
Aspect Ratio: 1.33:1. Presentation size: 4 x 3. Speelduur: 60 minuten.
Kijkwijzer: alle leeftijden.

TELETUBBIES – 3 DVD BOXSET
Handjes, voetjes, knietjes
Kleine kinderen zullen het leuk vinden om te zien hoe de Teletubbies hun handjes en voetjes gebruiken en samen plezier maken in Teletubbieland. Po versiert het huis met handafdrukken en dan gaan de Teletubbies wandelen. En als de magische windmolen draait, zien ze dat de kinderen ook hun voeten gebruiken. Ze doen aan ballet en spelen voetbal. Maar dan hebben Laa-Laa, Dipsy en Tinky Winky heel vieze knietjes. Ooh nee, zes vieze knietjes! Tijd voor de tubbie sponzen om ze schoon te maken…
Vrolijke weerberichten
Po zingt een liedje over de blauwe, blauwe lucht en spettert in een blauwe plas… Tinky Winky ziet een bijzondere, glinsterende wolk… Laa-Laa herinnert zich Teletubbieland in de sneeuw… en Dipsy leest een toverachtig boek. Alle Teletubbies zien buiten iets bijzonders – rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo, paars - wat een mooie regenboog! En als de magische windmolen draait, zien de Teletubbies kinderen zandkastelen maken, vliegeren en in de plassen spetteren tijdens een leuke laarzenwandeling.
Lievelingsdingen
Over de heuvels, ver weg van hier, ligt het sprookjesland waar de Teletubbies wonen. Iedere Teletubby heeft zijn lievelingsvoorwerp. Zo heeft Tinky Winky zijn tas en Dipsy zijn hoed. Laa-Laa heeft haar bal en Po haar step. Ga mee met de Teletubbies en zie hoe ze zich vermaken met hun lievelingsdingen.

Interactieve menu’s. Directe scènetoegang. Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans.
Aspect Ratio: 1.33:1. Presentation size: 4 x 3. Speelduur: 182 minuten.
Kijkwijzer: alle leeftijden.

Recente artikelen

Laatste reacties

Quido  |  26-05-2007

Ik zou als extraatje het filmpje wel eens willen zien waar Bert en Ernie de Teletubbies ontmoeten ;) Of wat fragmenten van 'De Teringtubbies' van Bart de Graaf ...
Lees meer >

Werner  |  24-05-2007

Ik zou als extraatje het filmpje wel eens willen zien waar Bert en Ernie de Teletubbies ontmoeten ;)
Lees meer >

Maarten van Krimpen  |  23-05-2007

Een making-of zou wel leuk geweest zijn :mrgreen:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina