Buena Vista: Desperate Housewives - seizoen 2

DESPERATE HOUSEWIVES Season 2

6 september op DVD (7 DVDbox)

De tv-serie Desperate Housewives was vanaf het moment dat de serie op Net5 te zien was een kijkcijferhit. De hitserie biedt een verfrissende en satirische kijk op het dagelijks leven van vijf vriendinnen, wonend in een chique buitenwijk van Los Angeles. Op hilarische wijze zijn we getuige van hun leven, familie en vrienden, liefdes, vriendschappen, onhebbelijkheden, teleurstellingen en geheimen. De serie biedt een heerlijke mix van komedie, melodrama, spanning en satire en een wel zeer aparte kijk op ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Desperate Housewives is kortom een beetje soap gecombineerd met een beetje mysterie en een lekkere saus van veel bizarre humoristische situaties.

Ook in seizoen 2 gaan we naar Wisteria Lane en volgen we de belevenissen, intriges en spannende onthullingen van de Housewives én de mannen in hun leven ....

Nadat het eerste seizoen van Desperate Housewives in december 2005 uitkwam in een 6 DVDbox wordt op 6 september tweede seizoen van Desperate Housewives in een 7 DVDbox uitgebracht, die naast het gehele tweede seizoen op 6 DVDs ook uniek extra materiaal op een extra DVD bevat.

In de hoofdrollen

Gabrielle Solis (Eva Longoria)
Gabrielle’s man, de stinkend rijke zakenman, belandt door een fraudezaak in de gevangenis. Ondertussen blijkt ze zwanger van hem te zijn. De relatie tussen hen beiden wordt hechter, maar door een tragische gebeurtenis verliest ze haar ongeboren baby.
Gabrielle Solis had kleine rollen in \'The Bold and the Beautiful\', \'General Hospital\' en \'Beverly Hills 90210\'. Uiteindelijk bemachtigde ze een grotere rol in de soap \'The Young and the Restless’. Vanaf dat moment ging het snel bergopwaarts met haar carrière en dat leverde uiteindelijk een van de hoofdrollen op in \'Desperate Housewives\'.

Bree Van De Kamp (Marcia Cross)
Bree is het prototype van de ideale huisvrouw. Ze doet er alles aan om de buitenwereld te laten denken dat ze een perfect leventje leidt, maar in werkelijkheid is haar leven een grote puinhoop.
Alleen wordt haar omgeving gillend gek van deze in seksloze vestjes gehulde "Martha Stewart on speed". Haar smetvrees kost haar haar seksleven en huwelijk, maar dan blijkt dat Bree ook wel degelijk vuile spelletjes kan spelen! Met de Bijbel in de hand, ontwikkelt Bree zich tot een listige vamp!
Marcia werd wereldberoemd door haar rol als de valse Dr. Kimberly Shaw in de legendarische serie \'Melrose Place\'. Daarna was ze te zien in de serie \'Everwood\'. Verder heeft Marcia Cross ook rolletjes gehad in series als \'Seinfeld\', \'Ally MacBeal\', \'Spin City\' en \'CSI\'.

Lynette Scavo (Felicity Huffman)
Als de man van Lynette zonder baan komt te zitten, besluit Lynette dat ze haar carrière weer kan oppakken. Haar privéleven is met de vele kinderen er niet eenvoudiger op geworden en ze probeert ook in haar nieuwe rol alles soepel te laten verlopen.
Felicity ontving een Golden Globe-nominatie voor haar werk in de tv-comedy \'Sports Night\'. Verder was ze te zien in speelfilms als \'Raising Helen\', \'Magnolia\' en \'Arlington Road\'. Ook in het theater, zoals in David Memet\'s \'Speed-the Plow\', is ze te zien. Samen met haar echtgenoot, acteur William H. Macey, speelde ze in \'The Three Sisters\' en \'Boy\'s Life\'. In 2006 werd haar rol in de film Transamerica bekroond met een Emmy Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol en werd ze voor deze film tevens voor een Oscar genomineerd.

Susan Meyer (Teri Hatcher)
Susan heeft een relatie met haar buurman Mike Delfino en er zijn al concrete trouwplannen. Door een leugen van Susan’s kant wordt de relatie echter verbroken. Noodgedwongen belandt ze weer in de armen van haar ex-man.
Teri Hatcher speelde een rolletje in de legendarische TV-serie \'The Love Boat\'. Hierna volgde een rolletje in \'MacGyver\' en brak ze door met een hoofdrol in \'Lois & Clark\', waarin ze Lois Lane speelde. Ook op het grote doek was ze te zien in films als \'Soapdish\', \'Two Days in the Valley\', \'Spykids\' en \'Tomorrow Never Dies\'.

Edie Britt (Nicollette Sheridan)
De sexy Edie Britt heeft een serieuze relatie met de ex-man van Susan Meyer. Ondanks haar wilde imago, neemt de relatie al gauw serieuze vormen aan en zijn er trouwplannen. Als plotseling de relatie wordt verbroken door haar aanstaande, huurt Edie een detective in, om uit te zoeken wie er verantwoordelijk is voor de breuk.
Nicolette Sheridan begon haar acteercarrière in tv-series en miniseries als ‘Knots Landing’, ‘Lucky/Chances’ en ‘Dead Husbands’. Ook speelde ze in verschillende speelfilms zoals ‘Spy Hard’, ‘Noises Off’ en ‘Beverly Hills Ninja’.

Consumentenadviesprijs: Euro 55,-

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina