Buena Vista: DVD releases van Derailed en Casanova

Buena Vista Home Entertainment presenteert:

DERAILED
SOME LINES SHOULD NEVER BE CROSSED
Gebaseerd op de bestseller van JAMES SIEGEL

Te HUUR op DVD vanaf 4 juli 2006
Te KOOP vanaf 6 september 2006

CLIVE OWEN (Sin City, King Arthur), JENNIFER ANISTON (Along Came Polly, Bruce Almighty) en VINCENT CASSEL (Ocean’s Twelve) spelen de belangrijkste rollen in deze door MIKAEL HAFSTRÖM geregisseerde zenuwslopende en meeslepende thriller gebaseerd op de wereldwijde bestseller van JAMES SIEGEL.

KORTE INHOUD
Als de succesvolle reclameman en huisvader Charles Schine (CLIVE OWEN) in Chicago zijn gebruikelijke trein van 8u43 mist en de aantrekkelijke Lucinda (ANISTON) ontmoet, verandert dit zijn leven voorgoed.
Hoewel ze beiden kinderen hebben, voelen ze zich als een magneet tot elkaar aangetrokken. Al snel ziet het verliefde koppel elkaar bij de lunch, maken afspraakjes na het werk, gevolgd door een passionele ontmoeting in een hotelkamer.
Hun verliefdheid verandert in een nachtmerrie als een gewelddadige vreemdeling (CASSEL) hun hotelkamer binnenvalt. Voor ze het weten raken ze verstrikt in een spel van chantage waar ze niet uit uit kunnen ontsnappen, en zijn ze op weg naar een verschrikkelijk lot dat ze misschien niet eens zullen overleven.
Met name Charles komt in een spiraal van bedrog, chantage en geweld terecht. Noch zijn vrouw, noch de politie kan hij in vertrouwen nemen.

GENRE: Thriller
SPEELDUUR: 103’ (exclusief bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: 16 jaar, grof taalgebruik, geweld
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Spaans – Dolby Surround 2.0: Engels voor doven en slechthorenden, Pools, Tsjechisch, Hongaars
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Spaans / Portugees / Pools / Tsjechisch / Hongaars / Hebreeuws / Grieks / Bulgaars / Roemeens
BEELDFORMAAT: 2.35:1 / 16 x 9.

BONUSMATERIAAL
• Deleted scènes
Amy\'s scène
Geen disalyse meer
Deanna\'s verhouding
• Achtergrondreportage van DERAILED "The Making Of"
• Bioscooptrailer


CASANOVA
A PARTIALLY TRUE STORY ABOUT LIES TOLD, VIRTUE LOST AND LOVE FOUND.

Te HUUR op DVD vanaf 18 juli 2006
Te KOOP vanaf 16 augustus 2006

Casanova (1725-1798) was ’s werelds beruchtste verleider, charmeur en minnaar. Met zijn charme, charisma, zijn goede babbel en verleidingstechnieken kreeg deze macho iedere vrouw aan zijn voeten. Om ze daarna weer net zo makkelijk in te wisselen voor de volgende. Totdat....

Van Academy Award® genomineerde LASSE HALLSTRÖM (Chocolat, Cider House Rules) presenteert Buena Vista Home Entertainment de romantische komedie CASANOVA over Casanova’s grootste avontuur.
De hoofdrollen worden vertolkt door HEATH LEDGER (Brokeback Mountain) als Casanova en SIENNA MILLER als de beeldschone Venetiaanse schoonheid Francesca, die niets van deze versierder moet hebben.
Daarnaast schitteren Oscar® winnaar JEREMY IRONS als bisschop Pucci, die Casanova probeert in te rekenen op onwettige verleiding, Oscar® genomineerde LENA OLIN als Francesca’s moeder en OLIVER PLATT als baron Papprizzio, Francesca’s verloofde.

KORTE INHOUD
In het Venetië van de 18e eeuw is geen vrouw veilig voor de charmes en verleidingskunsten van Lord Casanova. Jong, oud, getrouwd of niet, hij versiert ze allemaal aan de lopende band. Maar dan ontmoet hij de oogverblindend mooie en intelligente schoonheid Francesca Bruni. Deze tapt uit een heel ander vat. Zij moet niets van hem hebben. Voor de eerste keer van zijn leven wordt Casanova tot zijn stomme verbazing door een vrouw afgewezen.
Alle reden voor hem om al zijn versiertrucs aan te wenden en zijn leven te beteren. Hij zal en moet haar hebben. Hij heeft zelfs het gevoel dat hij nu, voor de allereerste keer in zijn leven, echt verliefd op iemand is.
Door middel van een aantal slimme vermommingen en geplande lists krijgt hij het voor elkaar om dichter bij haar te komen.
Terwijl hij Francesca’s hart probeert te winnen moet hij tegelijkertijd heel veel door hemzelf gecreëerde misverstanden oplossen. Bovendien heeft bisschop Pucci de klopjacht op hem ingezet. Met zijn “onzedelijke’ gedrag is Casanova een doorn in zijn oog.
Casanova moet het gevaarlijkste spel spelen dat hij ooit heeft gespeeld, één dat niet alleen zijn leven en reputatie riskeert, maar ook zijn enige kans op echte passie.

GENRE: Romantische komedie
SPEELDUUR: 107’ (exclusief bonusmateriaal)
KIJKWIJZER: 6 jaar, geweld.
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCENETOEGANG
TAALKEUZE: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Duits / Turks
ONDERTITELING: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Duits / Turks / Arabisch
BEELDFORMAAT: 2.35:1 / 16 x 9.

BONUSMATERIAAL
* Een avontuur ontstaat
* Gekleed in stijl
* Toegevoegde scène "Het ware gezicht"
* Beelden van Venetië
* Gesproken toelichting - De film bekijken met optionele gesproken toelichting van regisseur Lasse Hallström

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina