Buena Vista: LOST - Het complete tweede seizoen in één verzamelbox!

Buena Vista Home Entertainment  presenteert:

Lost
Het complete tweede seizoen in 1 verzamelbox

Successerie vanaf 6 december verkrijgbaar

De spannende tv-serie Lost is wereldwijd een enorm succes op zowel TV als DVD. Het eerste seizoen bracht Buena Vista Home Entertainment in december 2005 uit en groeide uit tot de beste verkopende TV-serie van Buena Vista ooit op DVD. De serie wordt wereldwijd door maar liefst 180 TV zenders uitgezonden en heeft alleen al in Amerika meer dan 23 miljoen vaste kijkers. De TV première van seizoen 2 was in Amerika zelfs de best bekeken première van een TV-serie sinds 10 jaar voor zender ABC. Met recht is Lost al na 2 seizoenen uitgegroeid tot een internationaal fenomeen en een absolute must see!

In seizoen 1 overleefden 48 mensen een vliegtuigcrash en belandden op een onbewoond eiland. De groep van vrienden, familie, vreemden en vijanden moet samenwerken om te overleven. Al snel bleek een ieder geheimen uit hun verleden met zich mee te dragen. Het intense, angstige en spannende avontuur dat in seizoen 1 begon, krijgt in seizoen 2 een meeslepend vervolg dat zowel het allerbeste als de meest duistere kanten in de mensen naar boven brengt...

In seizoen 2 verblijven de overlevenden van vlucht 815 al meer dan 40 lange dagen op het mysterieuze eiland. Eén voor één ontsluieren ze de geheimen die het eiland prijsgeeft. Zo ontdekken de overlevenden een luik. Dit luik leidt naar een ondergrondse bunker, met compleet ingerichte proviandkamers, een slaapvertrek, douche en een ‘control room’. Centraal in deze ruimte staat een computer waar iedere 108 minuten een cijfercombinatie moet worden ingetoetst, zoals blijkt. Niemand durft het aan om de combinatie niet in te toetsen, bang voor het onheilspellende gevaar dat zich kan voltrekken. De bunker blijkt tal aanwijzingen te bevatten van een geheim initiatief, genaamd Dharma Initiative.

De overlevenden blijken definitief niet de enigen te zijn op het eiland. De ‘others’ blijken niet wie ze zijn en ook duikt er een andere groep vijandige vreemdelingen op. Waarom zijn zij op het eiland? De groep komt steeds meer te weten, maar tijdens hun gevaarlijke en spannende zoektocht rijzen even zoveel nieuwe vragen.

Hoofdrollen zijn onder andere voor:
Matthew Fox als de stoere dokter Jack, Evangeline Lilly als Kate, Michelle Rodriguez als Anna Lucia, Dominica Monaghan als Charlie en Josh Holloway als Sawyer.

Bonusmateriaal DVD box:
FIRE & WATER: ANATOMIE VAN EEN AFLEVERING - Een aflevering van concept tot afwerking.
LOST OP LOCATIE - Een toegangspas tot de hele set.
DE WERELD VOLGENS SAWYER
FLASHBACKS VAN LOST - Geheimen worden onthuld in een gloednieuwe, nooit eerder geziene flashback.
DELETED SCENES
BLOOPERS VAN LOST
VERBANDEN VAN LOST - Tijdens deze exclusieve ervaring worden schokkende verbanden tussen de personages onthuld.
MYSTERIES, THEORIEEN EN SAMENZWERINGEN - De standbeelden van Maria, Alvar Hanso en sneeuwbollen – De waarheid aan het licht.
GEHEIMEN VAN DE BUNKER - Ga binnen en ontdek “The Swan”.
HONDSE SCHIPBREUKELING

Buena Vista brengt LOST seizoen 2 uit op 6 december. De box bevat 7 dvd’s met alle spannende afleveringen inclusief bonusmateriaal. Consumentenadviesprijs € 55,-.

Recente artikelen

Laatste reacties

wolfrolf  |  01-11-2006

De serie heeft alleen al in Amerika meer dan 23 miljoen vaste kijkers. Zucht, persberichten :( Alleen de 1e aflevering van seizoen 2 had dik 23 miljoen kijkers...
Lees meer >

Dennis Oosterhuis  |  31-10-2006

Ik denk dat de 2 bonus DVD's inderdaad zijn omgesmolten tot 1...
Lees meer >

frank_black  |  31-10-2006

Wat is dit nu weer voor een onzin? krijgen we eindelijk een hele box, heeft hij maar 7 discs! Als je de 2 lossen boxen koopt heb je in totaal 8 discs. Iemand...
Lees meer >

Werner  |  31-10-2006

LOST: de serie die nooit zal eindigen. Ik meen ergens gelezen te hebben dat seizoen 3 toch sowieso het laatste wordt.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina