Columbia: 'Envy' en '13 going on 30' op DVD

Envy
Groen en geel van jaloezie...

Wat doe je als je allerbeste vriend een geniale uitvinding doet? Ben je blij voor hem of trek je de haren uit je hoofd van jaloezie? Ben Stiller, een van Amerika\'s populairste komieken, speelt de hoofdrol. Wanneer zijn beste vriend opeens miljonair wordt door het uitvinden van een bizar middel, moet hij zich staande zien te houden. Dit resulteert in ontelbare hilarische situaties... De DVD is vanaf 20 januari 2005 te koop.

Tim (Ben Stiller) en zijn beste vriend Nick (Jack Black) deelden altijd alles totdat Tim op een dag weigert geld te investeren in een wederom gestoord idee van vriend Nick. Nick gaat wel door met zijn idee en ontwikkelt \'Vapoorize\', een middel waardoor hondenpoep oplost in de lucht. Het wordt een regelrechte hit en Nick is plotsklaps miljonair. Tim kan dit plotselinge succes niet uitstaan, hij wordt verscheurd door jaloezie. Als hij een louche zwerver (Christopher Walken) ontmoet bedenken ze samen een plan om Nick te dwarsbomen.

Een supercast met o.a. Ben Stiller en Jack Black, die beiden bekend zijn in het komische genre van Hollywood, zorgen voor een ijzersterke komedie die helaas nooit in de Nederlandse bioscopen heeft gedraaid! \'Envy\' is een verfrissende komedie die de wereld vanuit een ander perspectief bekijkt.


Productinformatie
Releasedatum DVD (koop): 20 januari 2005

Genre: Komedie
Product: Single disc DVD voor retail, DVD/Video voor rental
Taal: Nederlands ondertiteld
Regisseur: Barry Levinson (Analyze That, Bandits, The Perfect Strom, Sleepers, Disclosure)
Cast: Ben Stiller (Dodgeball, Meet the Fockers, Meet the Parents, There\'s Someting About
Jack Black (Shark Tale, School of Rock, Shallow Hall)
Rachel Weisz (Runaway Jury, Mummy 1 en 2)
Christopher Walken (Welcome to the Jungle, Gigli, Cath ME if You Can)

Extra\'s op DVD

 Trailers: "Envy", "50 First Dates", "Anacondas: Hunt for the Blood Orchid", "Christmas with the Kranks", "Everlasting Piece", "The Forgotten", "Spider-Man 2" en "White Chicks".

 

13 going on 30
Word toch eens volwassen…

Hoe zou jij als 13-jarig meisje reageren op een naakte man in je kamer? Dit terwijl je nog nooit met een jongen hebt gezoend… In de doldwaze romantische komedie ‘13 Going
On 30’ laat Gary Winick, regisseur van de film, zijn creativiteit de vrije loop. Deze verfrissende film vertelt het verhaal van een tienermeisje wiens hartgrondige wens op mysterieuze wijze vervuld wordt; in een nacht tijd wordt ze 16 jaar ouder. ‘13 Going On 30’ laat zien dat het leven van een volwassene leuk is, maar dat ook dit stadium in je leven niet zonder vallen en opstaan verloopt. Vanaf 16 januari kun je genieten van ‘rising stars’ Jennifer Garner en Mark Ruffalo op DVD in ’13 Going On 30’.

Wanneer Jenna haar dertiende verjaardag viert, droomt ze er van om geliefd te zijn en van een afspraakje met de leukste jongen van school. De aanwezigheid van haar ‘populaire’ klasgenoten op haar verjaardagsfeestje verandert het feest in een ware nachtmerrie. Terwijl Jenna opgesloten zit in haar eigen kast wenst ze hartgrondig dat ze dertig jaar oud is. Als ze wakker wordt, krijgt ze de verrassing van haar leven. Ze is mooi, populair, succesvol en over 5 dagen wordt ze 30… Dit is het begin van een hilarische periode met de nodige misverstanden en komische verwikkelingen.

Jennifer Garner en Mark Ruffalo spetteren van het scherm in deze komedie. Garner laat zien dat zij naast actierollen ook haar mannetje staat op het gebied van komedie. Ook nieuwkomer Ruffalo weet de kijker voor zich te winnen. Speelde hij in ‘Collateral’ en ‘In The Cut’ nog de wat meer duistere types, schittert hij in ’13 Going On 30’ als de naïeve, maar zorgzame buurjongen van Jennifer.

Productinformatie
Releasedatum DVD (koop):
13 januari 2005
Releasedatum DVD (huur):
11 januari 2005
Genre: Romantische komedie
Taal: Nederlands ondertiteld
Regisseur: Gary Winick (Tadpole)
Cast: Jennifer Garner (Alias, DareDevil,
Pearl Harbor) Mark Ruffalo (View From
The Top, Collateral, In The Cut) Judy Greer
(The Village, Jawbreaker)

Extra’s op DVD
• Bloopers
• Audiocommentaar van regisseur Gary Winick
• Audiocommentaar van producenten Susan Arnold, Gina Matthews en Donna Roth
• Verwijderde scènes
• Documentaires: “I was a teenage geek”, “Making of a Teen Dream” en “Making of a Teen Drama – Another Take”
• Videoclips: “Love is a Battlefield” – Pat Benetar en “Jessie’s Girl” – Rich Springfield
• Videofoto montage
• Trailers: “13 Going On 30”, “50 First Dates”, “Christmas with the Kranks”, “Little Black Book” en “Spider-Man 2”

Recente artikelen

Laatste reacties

Katja Delsing  |  26-12-2004

13 going on 30 was een heerlijke film, en die zal ik dan ook met veel plezier aan mijn collectie toevoegen. Echt een aanrader voor een avondje ontspanning met v...
Lees meer >

Fokkeyou  |  13-12-2004

Heb een trailer van "Envy" gezien en daar ben ik toch wel erg benieuwd naar. Christopher Walken was hilarisch: "Good for you man, good for you, good fór you"
Lees meer >

Surya  |  13-12-2004

13 ong going 30 was amusant, maar niet meer dan dat. Na max een half uurtje ben je de film al vergeten.
Lees meer >

TheGodfather  |  12-12-2004

Heb me erg vermaakt met 13 Going On 30 :lol: zal dan ook zeker in m`n collectie komen, als Jennifer Garner liefhebber/fan zijnde 8) En voor t eerst staan er...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina