Columbia: Informatie over diverse nieuwe titels

MARRIED… WITH CHILDREN, SEIZOEN 1

De familie Bundy is terug
Schoenverkoper Al Bundy:”If God had wanted women to play ball, he would\'ve made them men”. Nee, dit is geen typisch Amerikaanse doorsnee familie. De allesbehalve beminnelijke Bundy’s doen een poging om hun miserabele bestaan in de Amerikaanse middenklasse zo goed mogelijk te overleven. Het eerste seizoen is nu verkrijgbaar op DVD, 2 discs in een prachtige digi-pack. Met bij de extra’s onder meer een unieke reunie in 2003 van de originele volledige cast. Ideaal voor een avondje, onderuitgezakt, voor de buis…..

Huiselijk geluk kreeg een geheel andere dimensie met de komst van de Bundy’s, Het complete eerste seizoen van ’Married with Children’ komt uit op DVD, met alle 13 hilarische afleveringen uit het succesvolle debuutseizoen. Al langer verkrijgbaar op DVD zijn de tien beste afleveringen van deze hitserie. (inclusief de verboden aflevering, die te schokkend voor TV was) Seizoen 2 zal snel volgen, in een prachtige digi-pack met 5 discs.

Deze hitserie die alle taboes aan haar laars lapt, werd vaak bestempeld als ‘te scherp voor TV’. Maak opnieuw kennis met een club van sympathieke losers - de onverbeterlijke ‘platte’ Al (Ed O’Neill), zijn altijd om geld zeurende vrouw Peggy (Katey Sagal), de domme sexy tienerdochter Kelly (Christina Applegate), de hopeloos op seks gerichte zoon Bud (David Faustino) en de preutse buren Marcy en Steve (Amanda Bearse en David Garrison).

De serie werd van 1987 tot en met 1997 uitgezonden en was hiermee een van de langst lopende series. Elf jaar lang lag Al grotendeels onderuitgezakt op de bank en heeft Peggy de beledigingen van haar man moeten doorstaan. Herleef de dagen van dit gezin……

Productinformatie
Release-datum DVD (koop): 23 september 2004
Genre: Komedie
Taal: Nederlands ondertiteld
Regisseur: Zane Buzby
Gerry Cohen
Amanda Bearse
Cast: Ed O’Neill (Little Giants, Wayne’s World, Of Mice and Men)
Katey Sagal (Maid to Order, The Good Mother)
Christina Applegate (Don’t Tell Mom the Babysitter is Dead, The Sweetest Thing)
David Faustino (Perfect Harmony, Summer Girl)
Amanda Bearse (Protocol, Fright Night)
Ted McGinley (Happy Days, Love Boat, Wayne’s World)

Extra’s op DVD
Documentaire: The Bundy’s Reunioin (43 min). In 2003 komt de volledige cast bij elkaar om samen herinneringen op te halen aan de succesvolle serie die elf jaar heeft gelopen.

ONCE UPON A TIME IN MEXICO

Dit is alweer het derde hoofdstuk van de Desperado-legende van Robert Rodriguez. Met Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Enrique Iglesias, Willem Dafoe en Mickey Rourke  Een sublieme mix van bloederige actiescènes en sterk acteertalent!

Cultregisseur Robert Rodriguez presenteert het laatste hoofdstuk van zijn Desperado-trilogie “Once upon a Time in Mexico”. Het is een gruwelijk sprookje over bloedwraak, een vervolg op Desperado, waarin we kennis maakten met Antonio Bandera’s vuurspuwende gitaar en zijn oogverblindende geliefde Salma Hayek. Het verhaal is in deze spetterende film minder belangrijk dan de actie. De kogels vliegen in het rond, de slachtoffers worden eerst nog enkele meters door de lucht geslingerd, alvorens ze in het zand bijten.

Robert Rodriguez is een persoonlijke vriend van Quentin Tarrantino en deze vriendschap heeft zeker invloed op de films van Rodriguez.

In Once upon a Time in Mexico zijn het o.a. de ijzersterke acteurs die de actiescènes tot een bijzonder boeiende film verheffen. Antonio Banderas is nog altijd El Mariachi die, uit wraak op de moord op zijn vrouw (Salma Hayek) en dochtertje, bereid gevonden wordt een staatsgreep te verijdelen. Hij wordt hiervoor benaderd door de excentrieke CIA-agent Sands, een rol waarin de populaire acteur Johnny Depp schittert.

Andere karakter filmsterren zoals Willem Dafoe en Mickey Rourke zorgen voor extra pit in de bijrollen. En dan is er nog Enrique Iglesias als de broer van El!  Een voltreffer voor wie houdt van sterke actie zonder moraliserende bijsmaak. In de extra’s zien we hoe Rodriguez werkelijk alle onderdelen van zijn film zelf in handen heeft gehad. In zijn homestudio ontwikkelde hij zelf de muziek en verzorgde hij alles tot in de kleinste details.

Naast de single disc van Once upon a Time in Mexico brengt Columbia TriStar een Limited Edition uit in een mooie slipcase met handtekening van Rodriguez en een zeer exclusieve fotoset. Daarnaast is er ook een trilogiebox verkrijgbaar met El Mariachi, Desperado én Once upon a time in Mexico!

PRODUCTINFORMATIE

Release-datum DVD:
9 september 2004 retail
7 september 2004 rental

Genre: Actie, misdaad
Product: Single disc Dvd voor retail, Dvd/Video voor rental
Taal: Nederlands ondertiteld
Regisseur: Robert Rodriguez (El Mariachi, Desperado, The Faculty, From Dusk Till Dawn, Spy Kids 1-2 en 3)

Cast:
- Antonio Banderas (El Mariachi, Desperado, Assassins, Mask of Zorro, Evita, Spy Kids 1-2-3)
- Johnny Depp (Secret Window, Pirates of the Caribbean, Chocolat, Sleepy Hollow, From Hell)
- Salma Hayek (Desperado, From Dusk Till Dawn, Wild Wild West, Traffic, The Faculty)

Duur: Ongeveer 98 minuten

Verschillende DVD versies:
- Limited edition met speciale slipcase met 5 exclusieve foto’s èn een handtekening van Rodriguez
- Single disc
- Trilogie Box: El Mariachi Desperado Once upon a time in Mexico

Extra’s:
• Audiocommentaar van regisseur Robert Rodriguez
• DVD-Rom functies: "De Lotteria" en "Tiro al Blanco - galerie van schietpartijen"
• Verwijderde scènes met optioneel audiocommentaar
• Documentaires: "Ten Minute Flick School", "Inside Troublemaker Studios", "Film is Dead: een gesprek met Robert Rodruguez", "De ontwikkeling van het karakter El Mariachi", "The Good, The Bad and the Bloody" en "Ten -- Minute Cooking School"
• Bioscooptrailer
• Promotietrailers: "El Mariachi", "Desperado" en "Mask of Zorro"

 

BIG FISH
Fantasie of werkelijkheid?

De legendarische filmmaker Tim Burton brengt in Big Fish een ijzersterke cast bijeen om een prachtig fantasierijk verhaal te vertellen. Een verhaal dat werd bejubeld door de pers. Grote sterren als Ewan McGregor, Jessica Lange, Danny DeVito en Steve Buscemi spelen de sterren van de hemel in deze hartverwarmende en humoristische ontdekkingsreis, die balanceert tussen feiten en fictie, tussen onzin en realiteit.

In Big Fish laat regisseur Tim Burton (Batman, Edward Scissorhands) zijn ongeëvenaarde verbeelding los op een reis die diep graaft in de relatie tussen een vader en zijn zoon. In een poging zijn stervende vader werkelijk te leren kennen, begint zijn volwassen zoon puzzelstukjes te verzamelen over het leven van deze man. Door stukjes van fantasie- volle verhalen en waanzinnige vertellingen die zijn vader hem heeft verteld, komt hij telkens dicht! er bij de waarheid.

Edward Bloom (Albert Finney) is altijd al een verteller van grote verhalen geweest over zijn leven als jonge man (Ewan McGregor), toen zijn reislust hem meenam op een kansloze tocht van een klein dorpje in Alabama, de wereld rond en weer terug. Zijn mythen en heldendaden zijn soms verrukkelijk, een andere keer weer uitzinnig, als hij begint te vertellen over reuzen, stormen, een heks en een zingende Siamese tweeling. Met zijn overdreven verhalen charmeert Bloom bijna iedereen die hij tegenkomt, behalve zijn zoon Will (Billy Crudup) die zich van hem vervreemd heeft. Als zijn moeder Sandra (Jessica Lange) hen probeert te herenigen, moet Will leren feiten van fictie te onderscheiden als hij zich buigt over zijn vaders grote heldendaden en grote mislukkingen.

De Telegraaf:
"Fonkelend sterretje, ontroerend mooie ode aan de fantasie"
Het Parool:
"Big Fish is een geweldig pleidooi voor een fantasierijk leven"

PRODUCTINFORMATIE

Releasedatum DVD:
9 september retail
7 september rental

Genre:
Drama/fantasy/adventure
Taal:
Nederlands ondertiteld
Regisseur:
Tim Burton (Edward Scissorhands,
Sleepy Hollow)

Cast:
- Ewan McGregor: Star Wars 1 t/m 3, Black Hawk Down, Moulin Rouge, Trainspotting
- Danny DeVito: Last Action Hero, Twins, L.A. Confidential, War of Roses, Batman
- Steve Buscemi: Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Mr. Deeds, Con Air, Armageddon, The Sopranos (TV)
- Jessica Lange, Helena Bonham Carter, Albert Finney, Billy Crudup

Nominaties:
Oscar-nominati! e voor Best Music,
Original Soundtrack en vier nominaties
voor een Golden Globe

Extra’s
• Trivia Quiz
• Audiocommentaar van regisseur Tim Burton
• Documentaires - The Character\'s Journey: "Edward Bloom at Large", "Amos at the Circus" en "Father and Sons".

Documentaires
• Tim Burton\'s Path: "Tim Burton: Storyteller", "A Fairytale World", "Creature Features" en "The Author\'s Journey"
• Bioscooptrailer

STARSKY & HUTCH, SEIZOEN 1 EN 2

Gedurfd, dynamisch en hilarisch
Na de verschijning van seizoen 1 op DVD in april van Starsky and Hutch, is nu ook het tweede seizoen van deze klassieker verkrijgbaar. Bovendien komen de verschillende afleveringen van Seizoen 1 ook uit op 5 losse discs. Onmisbaar in de collectie van de echte liefhebber van politieseries. Om helemaal in de jaren ‘70 sfeer te blijven, zijn onder de extra’s een reeks originele Tv-commercials te bewonderen. …

Een jaren ’70 revival is niet volledig zonder een van de meeste vermaarde politieduo’s van weleer: Starsky & Hutch. De serie debuteerde in 1975 en werd tot en met 1979 uitgezonden. De populariteit van Paul Michael Glaser en David Soul was enorm midden jaren ’70, het prototype van het begrip ‘stoere’ jongens. Vergeten zijn we dit vermaarde duo anno 2004 nog lang niet. Starsky and Hutch is een ware hommage aan het begrip ‘beste vrienden’…

Het eerste seizoen kwam eerder dit jaar in april al uit en nu is ook het tweede seizoen van de originele serie verkrijgbaar op DVD. Ook zijn de verschillende afleveringen van het eerste seizoen uitgebracht op 5 losse discs.


Productinformatie
Release-datum DVD’s (koop) 23 september 2004
Deel 2 en losse delen seizoen 1 Seizoen 1/1 (Pilot + Eps 1-3)

Seizoen 1/2 (Eps 4-8)
Seizoen 1/3 (Eps 9-13)
Seizoen 1/4 (Eps 14-18)
Seizoen 1/5 (Eps 19-22 + AV)
Seizoen 2

Genre Actie, politieserie
Product Retail
Taal Nederlands ondertiteld
Regisseur David Horiuchi
Acteurs Paul Michael Glaser (Two Cops, Something\'s Gotta Give) David Soul (Two Cops, Tides of War)
Duur Ongeveer 1200 minuten

Extra’s seizoen 2
· Origineel Tv-promotiemateriaal, gepresenteerd door Paul Michael Glaser
· Bonus previews

 

Martial art box

Dé Martial Arts klassiekers verzameld
Samuel L. Jackson presenteert de 100 allerbeste gevechtsscènes uit de filmgeschiedenis op Dvd, met exclusieve interviews met o.a. Bruce Lee en Jackie Chan.

Columbia TriStar Home Entertainment brengt een uniek document uit waarop meer dan 100 van de sterkste gevechtsscènes uit heel de filmgeschiedenis samengebracht werden. De gastheer, Samuel L. Jackson, levert in zijn beroemde eigen stijl commentaar op de actieclips, dé Martial Arts klassiekers en interviews met de grootste legendes uit dit genre incusief Bruce Lee en Jackie Chan!

Maar er is meer. Deze “Art of Action” werd gebundeld met de beste Martial Arts films. Wie er nooit genoeg van krijgt, kan een Martial Arts Box kopen met deze documentaire en de drie films Crouching Tiger Hidden Dragon, The One en The Medallion. Ook is het mogelijk een bundel te kopen met de Dvd ‘The Art of Action’ samen met één van deze titels!

Crouching Tiger, Hidden Dragon

Ang Lee is waarschijnlijk één van de bekendste Chinese regisseurs in Hollywood. Voor Crouching Tiger, Hidden Dragon kreeg hij zeer terecht de Oscar voor de ‘beste buitenlandse productie’, ‘beste cinematografie‘, ‘beste art direction’ en ‘beste originele partituur’. Hij presenteert ons een avontuurlijk sprookje dat plaatsvindt in het feodale China met al zijn pracht en praal, maar vooral beladen met tal van mysteries en geheime krachten. De actie speelt zich af op het terrein van de gevechtskunsten, zoals Kung Fu, maar dan wel in de meest authentieke vorm van de grote meesters. Voor de speciale effecten deed Ang Lee een beroep op Woo-Ping Yuen die ook de Matrix voorzag van alle mogelijke visuele trucjes. Ook hier wordt er virtuoos door de lucht gezweefd, op muren gelopen of over daken gevlogen… Maar de sfeer is totaal verschillend en zelfs als Zen te bestempelen. Alles draait letterlijk en figuurlijk rond een magisch zwaard dat midden in de nacht wordt gestolen door een geheimzinnig personage. De vroegere eigenaar, een grootmeester, wil er meer van weten. De zoektocht naar het zwaard wordt doorweven met twee intense liefdesverhalen, waarin man en vrouw onvoorwaardelijk voor elkaar kiezen…
Een ideale mix van avontuur, actie, mysterie, liefde en prachtige decors of landschappen.

The One

Stel je voor dat je leeft in verschillende parallelle werelden… In elk van deze werkelijkheden heeft je ego zijn eigen leven en voorbestemming. Ieder volgt zijn pad, goed of slecht… Maar wat gebeurt er wanneer één van deze ego’s de macht wil grijpen? Dat is het verhaal van Jet Li in “The One”.

Hij gaat op zoek naar al zijn dubbelgangers om ze één voor één uit te schakelen en alle krachten in zichzelf te verzamelen. Hij is dus zowel jager als prooi in deze innoverende sciencefiction thriller. De actiestroom is niet te stuiten en de special effects volgen elkaar zo snel op dat het een visueel festijn is. Deze futuristische gevechtsfilm is Jet Li op het lijf geschreven. Hij speelt vele rollen en blijft zichzelf. Na zijn overdonderend succes in Azië heeft hij nu Hollywood definitief in zijn greep!
Adrenalineliefhebbers plezier verzekerd!

The Medallion

Jackie Chan is niet klein te krijgen en verrijst in “The Medaillon” voorzien van bovennatuurlijke krachten!

Een oude Chinese Medaillon met geheime krachten is verdwenen samen met de jongen die er over moest waken. Superster Jackie Chan zal alias Hong Kong detective Eddie Yang in actie schieten samen met zijn knappe Interpolcollega Nicole (Claire Forlani) en agent Watson (Lee Evans). Terwijl Yang met behulp van zijn Oosterse gevechtskunsten de jongen wil redden uit de handen van de slechterik Snakehead, verongelukt hij. De Medallion zorgt er echter voor dat Eddie weer tot leven komt en ditmaal voorzien van bovennatuurlijke krachten.

Zo kan hij als een superman voorkomen dat Snakehead zijn boosaardige plannen uitvoert. Jackie Chan staat nog altijd even sterk op het scherm en overweldigt de kijker met zijn martial arts en zijn onweerstaanbare humor.
Wervelende actie, gecombineerd met spetterende special effects, aantrekkelijk kickboksend vrouwelijk schoon en een flinke dosis humor!

Productinformatie
Release-datum DVD (koop): 9 september 2004
Genre: Actie
Taal: Nederlands ondertiteld

Extra’s op DVD

Crouching Tiger, Hidden Dragon
§ Internationale trailer en bioscooptrailer
§ Promotionele trailer voor Vertical Limit en Not One Less
§ Geanimeerde menu\'s
§ Gesprek met Michelle Yeoh
§ The Making Of
§ Fotogalerij
§ Begeleidend filmcommentaar van regisseur en producer
§ Filmografieën van Ang Lee (regisseur), James Schamus, Chow Yun-Fat, Michelle Yeoh, Chang Chen, Zhang Ziyi
§ Weblink www.crouchingtiger.com

The One

§ Documentaire: "Jet Li is The One"
§ Documentaire: "Creating The One"
§ Documentaire: "Face"
§ Documentaire: "Verschillende gezichten van Jet Li"
§ Commentaar tijdens de film van de regisseur
§ Promotietrailers
§ Bioscooptrailer
§ Animatie vergelijking
§ Filmografieën van cast en crew
§ DVD-Rom

The Medallion

§ Audiocommentaar van producent Bill Borden en editor Don Brochu
§ 15 verwijderde scènes
§ Promotietrailers: "Alien Hunter", "S.W.A.T.", "Vampire Hunters" en "Welcome to the Jungle"

COLUMBIA TRISTAR START \'Columbia cLASSICS collection\'

Klassieke titels gepresenteerd in hun allermooiste vorm

Columbia TriStar Home Entertainment start vanaf september met het “Columbia Classics Collection” – label. Op regelmatige basis wordt echte klassiekers onder dit label uitgebracht. De DVD’s die onder dit label uitkomen, zijn zeer luxe verpakt en bevatten fotosets, dikkere booklets met productie aantekeningen en zeldzame filmcells. De eerste klassieker Das Boot is vanaf 23 september verkrijgbaar. Overige titels die voor een release in het Classics label gepland staan, zijn Easy Rider, Lawrence of Arabia en Taxi Driver.

Das Boot


De DVD van Das Boot betreft de originele, nooit eerder uitgebrachte 6 uur durende serie van Das Boot. De versie werd als mini-serie gemaakt voor BBC televisie en wordt nu voor het eerst als film gepresenteerd. Hiermee is het verhaal van Das Boot is voor het eerst als volledig ongesneden versie op dvd uitgebracht. Regisseur Wolfgang Petersen (o.a. Troy) verkreeg van de BBC de benodigde financiële middelen om zijn film af te ronden. De plot draait om de bemanning van één van de beroemdste Duitse onderzeeboten, de U-96, die probeert in claustrofobische omgeving te overleven tijdens de Tweede Wereldoorlog. De U-96 wordt voortdurend aangevallen door vijandige schepen en uiteindelijk gedwongen naar een ongekende diepte af te dalen. Daar dreigt de krakende romp het te begeven en de zeelieden lijken een afschuwelijke dood tegemoet te gaan.

Productinformatie

Release-datum 5 augustus
Regie Wolfgang Petersen
Jaar 1981
Land Duitsland
Genre Drama/Oorlog
Cast Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, Klaus Wennemann, Hubertus Bengsch, Martin Semmelrogge, Bernd Tauber, Erwin Leder, Martin May.

Extra’s
- persoonlijke notitie van de regisseur Wolfgang Petersen
- exclusieve fotoset met originele lobby afbeeldingen
- booklet met het volledige verhaal over het filmen van Das Boot

 

Columbia tristar home entertainment START met aNIME ESSENTIALS label

Memories eerste titel

Columbia TriStar Home Entertainment introduceert in september het label "Anime Essentials". Onder dit label zal CTHE in de komende jaren meerdere grote Anime titels uitbrengen. Op de planning staan onder andere Steamboy, Tokyo Godfathers en een re-issue van de klassieker Metropolis. De liefhebber van Japanse animatiefilms kan heel wat verwachten bij de aankoop van een Essential Anime film: extra\'s zoals gelimiteerde collector\'s cards en uitgebreide booklets en een DVD in een luxe verpakking. De eerste release "Memories" is vanaf 6 september verkrijgbaar.

De films die tot de categorie \'anime\' behoren zijn de Japanse animatiefilms. Anime is de filmversie van de manga\'s (stripverhalen) die sinds de 50\'er jaren zeer succesvol zijn in Japan. Deze strips werden aanvankelijk in Japan op tv uitgezonden als animatiefilm en later als film uitgebracht. Inmiddels worden ook verhaallijnen geschreven die met groot succes rechtstreeks als anime worden verfilmd. Een van de toekomstige releases onder het label, "Steamboy" had zelfs een budget van $ 20.000.000. Successen als "Spirited Away" en "The Animatrix" gaven het genre in Europa een groter publiek in zowel bioscoop als op DVD. Recentelijk betuigde Quentin Tarrantino nog een hommage aan het genre door een lang segment van Kill Bill in anime stijl op te nemen. Allemaal tekenen van een groeiende interesse in Anime.

Memories


Drie verbazingwekkende verhalen van de hand van de grootmeester Katsuhiro Otomo worden op deze unieke Anime-DVD bij elkaar gebracht. Het is een bijzonder geheel, met bijhorende soms bizarre muziek, een karakteristieke verhaaltrend en vooral een talentrijke tekenstijl. Elk onderdeel is vernieuwend in zijn genre.

Magnetic Rose van Koji Korimoto grijpt terug naar een korte manga van Otomo. Het gaat over twee ruimtevaarders die een noodsignaal volgen en terecht komen in een prachtige wereld die ontspruit uit het geheugen van een vrouw.
In Stink Bomb van Tensau Okamura, wordt een jonge scheikundige per ongeluk veranderd in een biologisch wapen dat rechtstreeks op Tokyo afgevuurd wordt.
Tenslotte tekent Otomos Cannon Fodder het leven in een stad die haar bestaansrecht te danken heeft aan het continu afvuren van kannonballen op een ongekende vijand!
Kenners zullen hun manga-vingers aflikken...


Productinformatie:
Release-datum DVD (koop) 23 september 2004
Genre Anime
Regisseur Katsuhiro Otomo

Extra op DVD:

§ Making of "Memories of Memories"
§ Trailers: "Osamu Tezuka\'s Metropolis", "Roughnecks: Starship Troopers Chronicles" en "Steamboy"

Verrassende titels in MUST HAVE DVD COLLECTIE september van Columbia Tristar Home Entertainment

Top DVD\'s voor een zeer aantrekkelijke prijs

Met nog eens tien toptitels breidt Columbia Tristar Home Entertainment in september haar Must Have DVD collectie uit. Deze collectie, reeds bestaande uit 90 basistitels, wordt vijf keer per jaar uitgebreid met tien nieuwe titels. Met klinkende namen als Bridget Jones\'s Diary, Stuart Little, Maid in Manhattan en Anger Management wordt de collectie opnieuw versterkt.

De scherpe prijs stelt de consument in staat zijn privé-collectie behoorlijk uit te breiden met  kwalitatief goede titels. De overige uitbreidingen staan gepland in november, januari en maart.

Must Have DVD is onderdeel van het Mid-price DVD segment van Columbia TriStar Home Entertainment. Alle titels uit de Must Have DVD collectie zijn kwalitatieve DVD\'s met sterke cast en een groot commercieel potentieel.

Releases Must Have DVD September 2004:

Anger Management
Bridget Jones\'s Diary
Death Wish 1
Feardotcom
Maid in Manhattan
National Security
Stuart Little 1
The Gods must be Crazy 1
The Gods must be Crazy 2
Wild Things 1

Recente artikelen

Laatste reacties

Lost In The Air  |  06-10-2004

Taxi Driver komt op 4 november in een mooie luxe verpakking uit op DVD, zie ook www.vanleest.nl/pages/productview.asp?productid=600902# :D
Lees meer >

Morpheus19  |  14-08-2004

Jaaaaaaaaaaa Al Bundy op DVD! Verplichte aanschaf. Verder zal Once Upon A Time In Mexico tzt in m'n collectie verschijnen.
Lees meer >

Wizz-Art  |  10-08-2004

Die rental release date van Once Upon a Time in Mexico klopt toch helemaal niet? Hij is toch allang uit in de videotheken... Verder schaf ik me die miniserie...
Lees meer >

The Scratcher  |  10-08-2004

Die rental release date van Once Upon a Time in Mexico klopt toch helemaal niet? Hij is toch allang uit in de videotheken... Verder schaf ik me die miniserie...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina