Cry Macho is vanaf 29 november beschikbaar op PVOD

Cry Macho is een Amerikaanse neo-western dramafilm, geregisseerd en geproduceerd door Clint Eastwood. Het scenario is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1975. Het plot volgt een voormalige rodeo-ster (gespeeld door Clint Eastwood) die wordt ingehuurd om een jonge jongen (Eduardo Minett) in Mexico te herenigen met zijn vader (Dwight Yoakam) in de Verenigde Staten.

Cry Macho is vanaf 29 november thuis te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube en Microsoft Xbox & Rakuten TV.

SYNOPSIS
In Cry Macho, gebaseerd op het gelijknamige boek, speelt Clint Eastwood een rodeo ster en paardenfokker die in 1978 een baan aanneemt van een ex-baas om zijn jonge zoon naar huis te brengen, weg van zijn alcoholistische moeder. Op weg naar Texas doorkruist hij het platteland van Mexico. Het onwaarschijnlijke paar staat voor een onverwacht uitdagende reis, waarin de vermoeide ruiter zijn eigen verlossing kan vinden door de jongen te leren wat het betekent om een goede man te zijn.
 
 
 
 
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina