de 29ste DC Universe Animated Original BATMAN & HARLEY QUINN op DVD

de 29ste DC Universe Animated Original

BATMAN & HARLEY QUINN

Justice League Dark DVD

vanaf 13 september verkrijgbaar op DVD

Warner Bros. Home Entertainment en DC Comics lanceren met Batman & Harley Quinn de 29ste DC Universe Animated Original. Deze animatiefilm ligt qua tekenstijl in dezelfde lijn als Batman: The Animated Series, de klassieke reeks uit de jaren negentig, en is vanaf 13 september verkrijgbaar op DVD. Batman & Harley Quinn mag niet ontbreken in de collectie van Batman fans!

In Batman & Harley Quinn gaan de twee beruchte schurken Poison Ivy en The Floronic Man op een ecologische missie om de planeet te redden. Ze willen de mensheid uitroeien door hen te veranderen in planten. Batman en Nightwing willen dit plan stoppen, maar kunnen dit niet zonder hulp. Tegen hun principes in moeten ze samenwerken met het vriendinnetje van de Joker, de pittige Harley Quinn. De samenwerking wordt extra onder druk gezet omdat Harley beste vriendinnen is met Poison Ivy en de dames bekenden zijn in het criminele circuit. Daarnaast werkt Harley met haar onvoorspelbaarheid en dwarse gedrag behoorlijk op de zenuwen van Batman. Kunnen Batman en Harley Quinn samen Gotham in veiligheid te brengen?

In Batman & Harley Quinn is de stem van Harley Quinn ingesproken door Melissa Rauch (The Big Bang Theory, True Blood, The Office) en de stem van Batman door Kevin Conroy (Batman: The Animated Series). De film is geschreven door Jim Krieg en Bruce Timm die onder andere bekend zijn van Batman: The Animated Series

Releasedatum: 13 september 2017
Speelduur: 71 minuten
Kijkwijzer: 6 jaar, geweld, angst
Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Prem  |  17-09-2017

Geen idee eigenlijk, maar er komt een box met alle dc comics animated movies, zit deze er ook bij ?? Edit: volgens collider.com zit deze ook in de box.
Lees meer >

Marco VC  |  17-09-2017

Iemand enig idee waarom de DC tekenfilms in Nederland alleen maar op DVD worden uitgebracht terwijl ze in andere landen ook gewoon op Blu-Ray uitkomen?!?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina