De aangrijpende film FATAAL vanaf 31 maart op DVD, Blu-ray en VOD

De aangrijpende Nederlandse film

FATAAL

Fataal DVDFataal Blu ray

vanaf 31 maart op DVD, Blu-ray en Video On Demand

Jongeren komen relatief veel met zinloos geweld in aanraking. Geïntrigeerd door dit onderwerp maakte de 19-jarige regisseur Jesse Bleekemolen de hartverscheurende film Fataal over de rampzalige gevolgen van zinloos geweld. Fataal is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray en beschikbaar bij onder andere Videoland, Pathé Thuis, Movie Max, Ziggo, KPN, T-Mobile, Telfort, Tele2 Nederland, XS4ALL, Online.nl, Google Play, iTunes en vanaf april op de nieuwe VOD kanalen van Youfone en SimOnly.

Over de film
Fataal verhaalt over Milan, een indrukwekkende rol van Jeffrey Hamilton (SpangaS, Goede Tijden, Slechte Tijden, Overspel), een twintiger die samen met zijn vriendin Priscilla Knetemann (SpangaS, Gooische Vrouwen) een club opent. Wanneer Milan ruzie krijgt met drie vervelende bezoekers, wordt hij in elkaar geslagen. Hij overleeft de aanval, maar houdt een dwarslaesie aan het incident over. Hij worstelt na de aanval met sombere buien waar hij zijn omgeving langzaam maar zeker in meesleept…

Cast & crew
Naast Jeffrey Hamilton en Priscilla Knetemann zien we onder meer Stijn Fransen (SpangaS, Goede Tijden, Slechte Tijden, Rokjesdag), Harry Piekema (bekend als bedrijfsleider in de Albert Heijn tvspots maar ook van rollen in Fissa, Ongenoemde Morgen, Poste Restante), Ronald Top (Moordvrouw, Flikken Maastricht), Mamoun Elyounoussi (Polleke, Het Paard van Sinterklaas, Keet& Koen: De Speurtocht naar Bassie & Adriaan), Edo Brunner (Spijt, De Griezelbus, Ja Zuster, Nee Zuster, Dennis P.) en Joel de Tombe (Hair, Dromen Zijn Bedrog, Home Again, SKY).

Fataal is geproduceerd en geregisseerd door Jesse Bleekemolen (JSB Productions). Samen met Dick van den Heuvel (Spijt!, Razend, Kruimeltje de Musical, Levenslied) schreef Jesse tevens het script. Fataal ging in oktober 2016 feestelijk in première en was van oktober tot en met december in 59 Nederlandse bioscopen te zien (ruim 31.000 bezoekers). Afgelopen januari zagen ruim 13.000 scholieren het filmdebuut van de 19-jarige Jesse Bleekemolen als onderdeel van de ‘Fataal School Tour’. Vanwege het succes toert de scholencampagne sinds februari 2017 ook door België.

Lengte: 95 minuten.
Beeldformaat: 2.39:1
Geluidsformaat: Dolby Digital 5.1
Taal: Nederlands
Consumentenadviesprijs DVD: €14,90

JSB productions

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina