De achtdelige Italiaanse serie 1993 op Lumiereseries.com en vanaf 29 augustus op DVD en VOD

Vanaf 18 augustus op lumiereseries.com de serie

1993

1993 DVD serie

vanaf 29 augustus ook op DVD en VOD

De achtdelige Italiaanse serie van de producenten van The Young Pope is het vervolg op de veelgeprezen politieke thrillerserie 1992.

1993 – ‘Elke revolutie heeft zijn prijs’ – is een ambitieuze, meeslepende dramaserie over corruptie, omkoopschandalen, de ineenstorting van het oude politiek systeem en de pogingen van nieuwe politici de macht te grijpen in het Italië van de jaren negentig.

1993

Rome, 30 april 1993. Een menigte gooit woedend muntjes naar de Italiaanse politicus Bettino Craxi. Het is alsof een burgeroorlog is uitgebroken. Wees snel als je een plek wilt veroveren in het nieuwe machtscentrum. Het is nu ieder voor zich. Leo droomt van politieke avonturen. Hij wil een nieuwe beweging opbouwen. Maar eerst moet hij een gevangenisstraf voor moord uitzitten, zijn reputatie herstellen en de verleidingen uit het verleden zien te weerstaan. Pietro, een held uit de arbeidersklasse die het tot politicus heeft geschopt, staat op het punt alles te verliezen wat hem dierbaar is. Toch kan hij zich niet losrukken van de verslavende, genadeloze politieke machtsspelletjes. TV-ster Veronica lijkt alles te hebben waar ze ooit naar verlangde, maar wat is het waard? Aan de andere kant staat rechercheur Luca. Hij verlangt niet naar macht, maar vecht juist tegen corruptie. Zijn gezondheid gaat snel achteruit en zijn liefdesleven verwart hem.

1993
Cast: Stefano Accorsi, Guido Caprino, Miriam Leone, Domenico Diele, Tea Falco, Antonio Gerardi
Regie: Giuseppe Gagliardi

Technische specificaties:
Land: Italië, 2017
Speelduur: 8 x 60 min.
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Adviesprijs DVD: 29,99 euro / EST: 19,99 euro

Lumière Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina