De avontuurlijke familiefilm DE FAMILIE SLIM is vanaf 17 april op DVD - nu al via VoD

De avontuurlijke familiefilm

De Familie Slim

Familie Slim DVD

Vanaf 17 april op DVD
nu al On Demand te zien

Vanaf 17 april verschijnt de avontuurlijke familiefilm ‘De Familie Slim’ op DVD. Op Video On Demand is de film momenteel al beschikbaar. In 'De Familie Slim’ gaat dit geniale gezin voor het eerst zonder de jongste telg naar het uitvindersfestival Inventicon. Max heeft namelijk besloten dat hij een jaartje overslaat. Want hij heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs. Alleen blijkt de uitnodiging voor de 25ste editie van het Inventicon fake te zijn en belandt het gezin in Niemandsland. In de hoofdrol o.a. Harry Piekema, Matheu Hinzen, Sara Dol, Tatum Dagelet en Najib Amhali en een rol voor de populaire YouTuber Onnedi. De film is geregisseerd door Roy Poortmans en had ruim 90.000 bezoekers in de bioscoop!

Synopsis
Max Slim is de jongste zoon van de Familie Slim, een echt uitvindersgezin. Max heeft het idee dat hij altijd in de schaduw staat van zijn grote zus en ouders. Alle drie super slimme uitvinders die elk jaar weer prijzen winnen op Inventicon, het grootste uitvindersfestival van de wereld. Max heeft nog nooit een prijs gewonnen en zijn uitvindingen mislukken altijd of ontploffen zelfs. Wanneer de familie een uitnodiging krijgt voor de 25ste editie van Inventicon, stelt Max voor om niet mee te gaan en alleen thuis te blijven. De uitnodiging blijkt alleen fake te zijn en de familie belandt ergens in Niemandsland. Collega-uitvinder en aartsrivaal Elon Teslison heeft de familie bewust ‘ontvoerd’ naar een plek ver van de echte Inventicon af. Elon is vastbesloten dat hij dit jaar Inventicon gaat winnen en nu de familie Slim uit de race is, staat niets hem meer in de weg…. Behalve Max dan. Gaat het Max lukken om zijn familie te redden met een door hemzelf gemaakte uitvinding?

Video On Demand
'De Familie Slim’ is beschikbaar op de volgende kanalen: iTunes, Ziggo, MovieMAX Online, KPN, Pathé Thuis, Tele2 en bij de KLM.

Specificaties DVD:
Speelduur:
78 minuten
Taal:
Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital Surround 5.1
Kijkwijzer: AL
Adviesprijs: €9,99

 

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina