De Britse 6-delige dramaserie met Emma Thompson YEARS AND YEARS verkrijgbaar op DVD en Lumiereseries.com

De Britse 6-delige dramaserie met Emma Thompson

YEARS AND YEARS

Years and Years DVD

Vanaf 29 juni te koop op DVD en 26 juni op lumiereseries.com: het epische familiedrama Years and Years van Russell T. Davies (Queer as Folk) met Emma Thompson als extreemrechtse politica die in Groot-Brittannië aan de macht komt.

Years and Years is een meeslepende serie over een familie in Manchester in een periode vol persoonlijke verwikkelingen en politieke omwentelingen. Terwijl extreemrechts in Groot-Brittannië aan de macht komt en de samenleving sneller dan ooit verandert, ervaart de familie Lyon alles waarop het hoopte en alles wat het vreesde.

Daniel staat op het punt te trouwen met Ralph, Stephen en Celeste maken zich zorgen over hun kinderen, Rosie is weer eens verliefd, terwijl Edith al jaren van huis is. Grootmoeder Gran ziet het allemaal met lede ogen aan. Maar op een cruciale nacht in 2020, wanneer ze allemaal bij elkaar zijn, bepaalt een uitzonderlijke gebeurtenis het leven en de liefdes van de Lyons voor de volgende vijftien jaren. De maatschappij wordt extremer, sneller, gestoorder. Politieke onrust, technologische ontwikkelingen en verre oorlogen beïnvloeden het dagelijks leven. De familie Lyon lijkt machteloos te staan in die wereld vol hoop en angst. Of kunnen juist zij voor een verandering zorgen?

Cast: Cast: Emma Thompson, Anne Reid, Rory Kinnear, Russell Tovey, Ruth Madeley, Jessica Hynes, T’Nia Miller, Lydia West, Jade Alleyne, Dino Fetscher, Maxim Baldry
Regie: Simon Cellan Jones & Lisa Mulcahy
Genre: Drama

Specificaties:
Groot Brittannië, 2020
Speelduur: 360 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Prijs DVD 24,99 euro/Online 12,50 euro

Te koop bij Bol.com

Lumière Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina