De eerste film van BOB DE BOUWER - MEGA MACHINES - vanaf 12 juni als VOD, 19 juni op DVD

De film van de held van de bouwplaats

Bob de Bouwer - Mega Machines

Bob de Bouwer Mega Machines

Vanaf 12 juni On Demand
& 19 juni op DVD

Vanaf 12 juni is de allereerste bioscoopfilm van Bob de Bouwer te bekijken On Demand. Een week later is de film verkrijgbaar op DVD. In Bob zijn eerste bioscoopavontuur heeft hij een contract gekregen voor een grote klus.  Als hij zijn collega klusser Conrad om hulp vraagt, denkt Bob dat het allemaal wel goed moet komen. Maar omdat Conrad jaloers is, saboteert hij de hele klus voor Bob. Er komen oude vertrouwde karakters in voor, maar ook een paar nieuwe vrienden.

Met de stemmen van o.a. Jelle Amersfoort, Barnier Geerling, Nine Meijer, Jurgen Theuns. De vrolijke klusser is al sinds 1999 populair bij de jongste kijkers, maar hij was nu voor het eerst te bewonderen in de bioscoop. De film is geregisseerd door Stuart Evans.

Synopsis
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wilt Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Bob de Bouwer Mega Machines

On Demand
'Bob de Bouwer – Mega Machines’ is beschikbaar op de volgende kanalen: Ziggo, KPN, Moviemax Online, Tele2, Pathé, iTunes, Google Play, Yellow Play, Proximus.

DVD
Speelduur:
62 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital Surround 5.1
Kijkwijzer: AL
Adviesprijs:
€9,99

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina