De eerste TV-serie op UHD: seizoen 1 van WESTWORLD - vanaf 8 november verkrijgbaar

Het fictieve Westworld opent haar deuren in de HBO-serie

WESTWORLD - Seizoen 1

Westworld - Seizoen 1 DVD

Vanaf 8 november verkrijgbaar op 4K UHD, Blu-ray en DVD

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 8 november het langverwachte eerste seizoen van Westworld op 4K UHD, Blu-ray en DVD en is daarmee de eerste televisieserie die wordt uitgebracht op 4K UHD. Deze topserie van HBO is gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker van Michael Crichton uit 1973. Westworld wordt op IMDb beoordeeld met een 9 en is een serie die je gezien moet hebben. Cowboys, pistolen, paarden en saloons; waan je in een andere wereld in het visueel prachtige Westworld!      

De serie is genomineerd voor vier Golden Globes, 22 Emmy® Awards en bekroond met drie Critics Choise Television Awards. De serie is geschreven door Jonathan Nolan (Memento, Interstellar en The Dark Knight) en Lisa Joy (Burn Notice, Pushing Daisies) en kent een sterke cast met Anthony Hopkins (Hannibal, Silence of the Lambs), Ed Harris (A Beautiful Mind, Run all Night) en James Marsden (X-Men, Enchanted).

Westworld Seizoen 1 StillWestworld Seizoen 1 StillWestworld Seizoen 1 Still

Synopsis Westworld - Seizoen 1
Welkom in Westworld, een amusementspark die zijn gelijke niet kent. Dit technologisch geavanceerd Western-themapark wordt bevolkt door synthetische androïden die "hosts" worden genoemd. De hosts, die er als levensechte cowboys en dames van plezier uitzien, volgen iedere dag de verhaallijn die voor hen is geschreven, tenzij ze worden beïnvloed door bezoekers van het park. Tegen exorbitant hoge prijzen kunnen de bezoekers zich uitleven in het Wilde Westen, zonder angst voor vergelding. De makers van de hosts hebben een kunstmatig bewustzijn ontwikkeld die vergelijkbaar is met, maar toch afwijkt van het menselijke bewustzijn.

Bonusmateriaal
Bonusmateriaal van ruim 90 minuten bestaat onder andere uit:
- About the series – Uitvoerend producenten J.J. Abrams, Jonathan Nolan en Lisa Joy praten samen met acteurs Thandie Newton, Evan Rachel Wood en James Marsden over “Wat als Westworld echt zou bestaan?”
- An invitation to the set – Uitvoerend producenten J.J. Abrams, Jonathan Nolan en Lisa Joy praten samen met acteurs Jeffrey Wright en Evan Rachel Wood praten over leven zonder consequenties.
- The Big Moment: Teddy vs the Man in Black – Duik diep in cruciale scènes met intriges, drama en openbaring.
- Welcome to the Westworld – Uitvoerend producenten J.J. Abrams, Jonathan Nolan en Lisa Joy praten samen met acteurs Thandie Newton, Evan Rachel Wood en James Marsden over meeslepende fantasie in termen van werkelijkheid, menselijkheid en technologie.
- Realizing the Dream: First Week on the Set of Westworld – Filmmakers Jonathan Nolan en Lisa Joy geven hun unieke visie op de set van Westworld.
- Imagining the Man Title – De showlopers bespreken het gebruik van iconische beelden als bouwstenen om een iconische openingstitel te creëren.
- Reality of A.I. – Uitvoerend producenten J.J. Abrams, Jonathan Nolan en Lisa Joy praten samen met acteurs Thandie Newton en Evan Rachel Wood over de existentiële bedreigingen van A.I.
- Gag Reel – This looks like nothing to me.
- The Key to the Chords – Een bespreking hoe de piano in de serie een metafoor en instrument is voor componist Ramin Djawadi.

Releasedatum: 8 november 2017
Speelduur: 10 afleveringen van 40 minuten + ruim 90 minuten bonusmateriaal
Kijkwijzer: 16 jaar

Westworld Seizoen 1 StillWestworld Seizoen 1 StillWestworld Seizoen 1 Still

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

dinandus  |  12-11-2017

Iemand de UHD versie al gezien bij Fame, shop intern MM A`dam? Was daar gisteren nog, echter niet gevonden...
Lees meer >

rvvnr1  |  09-11-2017

Hebben we hier in NL alleen de reguliere uitgave? Als Zavvi m morgen nog niet heeft verstuurd dan ga ik die, want die had toch mijn voorkeur, dit weekend wel ha...
Lees meer >

Marcel Hoeve  |  09-11-2017

Effe snel getest en inderdaad met dolby vision. dit is toch een primeur de eerst 4k serie met atmos en vision. ik zou zeggen verplichte aankoop! Alleen voor de ...
Lees meer >

WaymannDirector  |  09-11-2017

Vandaag nog eens naar MM Zwijnaarde geweest en nu lag de 4K-versie er wel : 49,99 EUR. Weet niet of je hem al gekocht hebt? :-) Ja zelfde prijs in Oostende. Ma...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina