De Filmfreak: Selected Shorts

De Filmfreak heeft het genoegen de volgende korte film en animatie-dvd\'s aan te kondigen:
 

Selected Shorts #3: The Best Flemish Shorts of 2005

Releasedatum: 26-06-2006

Tien fictiefilms én twee animatiefilms die samen een mooi overzicht geven van een sterk kortfilmjaar. Met o.m. het hilarische \'Love’s Lost & Happiness\' (goed voor de Prijs van de Jury op het Internationaal Kortfilmfestival Leuven), Plateauprijs-winnaar \'Forever\', het meermaals bekroonde \'Meander\' en het huzarenstukje \'The One Thing to Do\'.

België, 2005, 178 minuten

DVD details
Dolby Digital 2.0
Regio 2
PAL
Nederlands gesproken
Engels ondertiteld


Selected Shorts #4: Shorts for Kids

Releasedatum: 26-06-2006

Een vrolijke en kleurrijke selectie korte Europese animatiefilms zonder dialogen, waaronder heel wat films die de afgelopen jaren in de prijzen vielen op filmfestivals in binnen- en buitenland. De films op \'Shorts for Kids\'zijn niet alleen originele, fantasierijke, verrassende en leuke verhaaltjes, maar geven kinderen ook een frisse kijk op het genre van de animatiefilm: de verschillende technieken en vertelstijlen getuigen van de onuitputtelijke creatieve mogelijkheden van het medium. VOOR KINDEREN VANAF 4 JAAR.

België/Nederland/Frankrijk/UK/Duitsland/Noorwegen, 70 minuten, kleur

DVD details
Dolby Digital 2.0
Regio 2
PAL
geen dialogen


Independent Animation From The Netherlands
Volume 2: Selection 2004-2006

Releasedatum: 26-06-2006

De Nederlandse animatie is wereldwijd bekend en beroemd door de hoge kwaliteit waarbij vernieuwing in stijl, techniek en verhaal voorop staan. Deze verzameling, van Nederlands belangrijkste animatieproducent il Luster Producties, geeft een overzicht van de diverse animatiestijlen en technieken van Nederlands toptalent, van getekende films, stop-motion poppenfilm tot 3D-computeranimatie. De verhalen variëren van abstracte visuele experimenten tot drama, komedie en cartoon. Met o.m. Vent (Erik van Schaaik), Lost Cargo (Pieter Engels en Efim Perlis), Hard Boiled Chicken (Arjan Wilschut) en Bek (Lucette Braune).

Nederland, 2005, 65 minuten

DVD details
Dolby Digital 5.1
Regio 0
PAL
Nederlands, Engels en Frans gesproken

DVD extra\'s
2 bonus films

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina