De gloednieuwe ziekenhuisserie van HBO: Getting On - vanaf 12 november op DVD

De gloednieuwe, gitzwarte ziekenhuisserie van HBO

GETTING ON

Het eerste seizoen, vanaf 12 november verkrijgbaar op DVD

Op 12 november presenteert Warner Bros. Home Entertainment het debuutseizoen van de komische HBO dramaserie Getting On op DVD, gebaseerd op de gelijknamige bejubelde BBC-serie. Getting On combineert de drama van het werken op een geriatrische afdeling met gitzwarte humor en brutale eerlijkheid met ingetogen begrip. Het debuutseizoen is vanaf 12 november verkrijgbaar op DVD.

Synopsis

Getting On Seizoen 1 DVDGetting On volgt het wel en wee van de artsen, verpleegsters en directie van de vrouwelijke bejaardenafdeling in een verwaarloosd ziekenhuis. In de serie zien we de onderbetaalde en ondergewaardeerde verpleegsters, angstige artsen en administratief personeel die allen op hun eigen manier worstelen met hun vak. Dr. Jenna James (Laurie Metcalf), verpleegster Dawn Forchette (Alex Borstein) en Didi (Denise) Ortley (Niecy Nash) worden als medewerkers van de geriatrische afdeling iedere dag geconfronteerd met de meest bizarre en gitzwarte situaties met een komisch randje.

Getting On is geschreven door Jo Brand (Have I Got News For you), Vicki Pepperdine (Coming Soon) en Joanna Scanlan (Girl with a Pearl Earring). De cast bestaat uit Laura Metcalf (The Big Bang Theory), Alex Borstein (Ted, Family Guy), Niecy Nash (The Soul Man) en Mel Rodriguez (Panic Room).

Bonusmateriaal DVD:
* Deleted Scenes
* Gag Reel

Releasedatum:   

12 november 2014

Speelduur:

6 afleveringen van 25 minuten

Kijkwijzer:

6 jaar

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina