De Halloween Horror Show: De hele nacht griezelen in bioscopen op 27 oktober

GRIEZELEN IN BIOSCOPEN DOOR HET HELE LAND
 ZATERDAG 27 OKTOBER VANAF MIDDERNACHT

HalloweenHorrorShow2018 Logo

HorrorShow poster

www.horrorshow.nl

In de nacht van zaterdag 27 oktober op zondag 28 oktober presenteert Mr. Horror voor de tiende keer de HALLOWEEN HORROR SHOW: een nachtelijke horrormarathon vol nagelbijtende spanning, gitzwarte humor en rijkelijk vloeiend bloed in het majestueuze Pathé Tuschinski Amsterdam en diverse andere theaters door het hele land. 

Op het programma staan vier huiveringwekkende nieuwe horrorfilms, die garant staan voor een lange, slapeloze nacht:

HE’S OUT THERE – bekijk de trailer
Wanneer Laura haar twee dochtertjes meeneemt naar een huisje aan het meer staat er een gemaskerde psychopaat op hun te wachten. Hij lokt de kindertjes het bos in waarna er een strijd volgt om te overleven. Wat deze debuutfilm beter maakt dan veel andere hedendaagse slashers, is simpelweg dat hij overtuigt met geloofwaardige keuzes.
Regie: Quin Lasher 

BOARDING SCHOOL – bekijk de trailer
De 12-jarige Jacob wordt naar een kostschool gestuurd voor ‘unieke kinderen’, die wordt gerund door een bizar echtpaar. Nadat er regelmatig lijfstraffen worden uitgedeeld en het lichaam wordt gevonden van een leerling, weet Jacob dat er iets duisters aan de gang is.
Regie: Boaz Yakin

Extra: SALVATORE – bekijk de trailer
Voorafgaand aan BOARDING SCHOOL is de korte horrorfilm SALVATORE te zien. SALVATORE is een verrassende, zes minuten durende korte film van regisseur Maarten Groen, naar een scenario van Robert Jansen.

STILL/BORN – bekijk de trailer
In het ziekenhuis bevalt Mary van een tweeling, waarvan één baby doodgeboren wordt. Wanneer ze op de babymonitor een spookachtige verschijning ziet, raakt ze ervan overtuigd dat iets haar andere baby wil stelen. STILL/BORN speelt doeltreffend in op alle angsten van het kersverse moederschap en doet daar een flinke schep demonische horror bovenop.
Regie: Brandon Christensen

THE LODGERS – bekijk de trailer
Anno 1920. De tweeling Rachel en Edward probeert hun familielandgoed in ere te houden, maar kwaadaardige geesten beletten broer en zus om anderen in hun vervallen villa toe te laten. Wanneer Rachel verliefd wordt op de oorlogsveteraan Sean, wordt het voor haar steeds lastiger om zich aan de regels van de lodgers te houden. Daardoor brengt ze niet alleen haar eigen leven in gevaar, maar ook dat van haar kwetsbare broer.
Regie: Brian O’Malley

LOCATIES EN MEER INFORMATIE

‘Mr. Horror’ Jan Doense presenteert de HALLOWEEN HORROR SHOW live in Pathé Tuschinski Amsterdam en doet de kick-off bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar kunnen horrorliefhebbers behalve bij Tuschinski ook terecht in de volgende Kinepolis en Pathé bioscopen:

AMSTERDAM (Pathé Arena), ROTTERDAM (Pathé Schouwburgplein), DEN HAAG (Pathé Spuimarkt), ALMERE  (Kinepolis Almere), ARNHEM (Pathé Arnhem), BREDA (Pathé Breda, Kinepolis Breda), DEN BOSCH (Kinepolis Den Bosch), DORDRECHT (Kinepolis Dordrecht), EMMEN (Kinepolis Emmen), ENSCHEDE (Kinepolis Enschede), GRONINGEN (Kinepolis Groningen), HAARLEM (Pathé Haarlem), MAASTRICHT (Pathé Maastricht), SCHAGEN (Kinepolis CineMagnus), TILBURG (Pathé Tilburg), UTRECHT (Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Pathé Utrecht Leidsche Rijn), ZOETERMEER (Kinepolis Zoetermeer), ZWOLLE (Pathé Zwolle)
N.B. er kunnen nog meer steden volgen.

Zie voor het volledige overzicht van alle deelnemende bioscopen, het filmprogramma in de diverse steden met beschrijvingen en informatie over de kaartverkoop: www.horrorshow.nl.

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina