De HBO-serie The Night Of vanaf 8 maart op DVD en Blu-ray Disc

Niets is wat het lijkt in de bloedstollende HBO miniserie

THE NIGHT OF

The Night Of DVD & Blu ray

Vanaf 8 maart verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 8 maart de bijzonder spannende HBO miniserie THE NIGHT OF. De serie vertelt het verhaal van Nasir Khan (Riz Ahmed; Star Wars: Rogue One, Four Lions), een Pakistaan- Amerikaanse student uit New York wiens leven compleet op zijn kop komt te staan, nadat hij op een avond een aantal verkeerde keuzes maakt en in de gevangenis terecht komt voor moord. Laat je in 8 afleveringen meevoeren in de wereld van Naz Khan, als hij zijn onschuld probeert te bewijzen. The Night Of verschijnt op 8 maart op Blu-ray en DVD.

Nasir 'Naz' Khan, een sullige en lieve student, woont in New York. Op een avond besluit hij naar een feestje te gaan en kiest hij ervoor om stiekem de taxi van zijn vader mee te nemen. Terwijl hij naar het feestje rijdt, houdt een jonge vrouw zijn taxi aan. Na lang aandringen besluit Naz haar mee te nemen en een stukje te rijden. Ze eindigen bij haar thuis in bed.

Dit blijkt al snel de grootste fout van zijn leven te zijn, want met bloed aan zijn handen vindt hij haar dood in bed. Alles wijst erop dat hij de dader van de gruwelijke moord is, maar hij kan zich niks herinneren. De politie stelt een onderzoek in en Naz is de enige hoofdverdachte. Naz zijn leven verandert in een grote nachtmerrie en het ziet er niet naar uit dat hij er snel uitkomt. Wat volgt is een bloedstollende zoektocht vol leugens en chaos; wordt de keurige student Naz erin geluisd of is hij juist degene die iedereen om de tuin leidt?

The Night Of screenshot

De serie is geproduceerd door Richard Price (The Wire) en Steven Zaillian (Schindler's List, American Gangster).

Releasedatum: 8 maart 2017
Kijkwijzer: 12
Speelduur: 8 afleveringen van 65 minuten

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  21-02-2017

Niet verwacht dat Warner deze zou uitbrengen bij ons op blu-ray... Nu zit ik hier met de UK versie zonder subs.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina