De Heineken Ontvoering en meer A-Film releases op DVD en BD in maart


A-FILM DVD & Blu-ray Disc releases in maart.


DE HEINEKEN ONTVOERING (DVD & 3D Blu-ray Disc)

covercoverDe Heineken Ontvoering is de verfilming van de grootste en bekendste ontvoeringszaak in Nederland. In 1983 werd biermagnaat Alfred Heineken ontvoerd door vier mannen. In de film zijn dat: Cor, Jan, Frans en Rem. Behalve een spannend misdaadverhaal over de ontvoering en de jacht op de daders, is De Heineken Ontvoering ook een film over de psychologische machtstrijd tussen ’s werelds meest succesvolle bierbrouwer en zijn ontvoerders.

Regisseur   Maarten Treurniet
Cast   Rutger Hauer, Gijs Naber, Teun Kuilboer, Reinout Scholten van Aschat, Korneel Evers  
Speelduur   120 min
 
DVD   
Geluid/Taal   Nederlands Dolby Digital 5.1
Beeldformaat   Anamorphic 16:9 (2.35:1)
Extra   Trailer
   
Blu-ray Disc  
Geluid/Taal   Nederlands DTS-HD MASTER Audio 5.1
Beeldformaat   1080p 16:9 (2.35:1)
Extra  
  • Teaser
  • Deleted Scenes
  • Behind the Scenes
  • Interview met Reinout Scholten van Aschat & Gijs Naber
  • Interview met Korneel Evers & Teun Kuilboer
  • Interview met regisseur Maarten Treurniet
  • Effect Shots
  • Videoclip Bloedgabbers – Lange Frans ft. Trijntje Oosterhuis

Releasedatum: 8-03-2012

BURKE AND HARE (DVD)

coverEdinburgh, Schotland. Het jaar 1828. Wanneer een huurder in hun appartementencomplex blijkt te zijn overleden, besluiten William Burke (Simon Pegg) en Willam Hare (Andy Serkis) het lijk te verkopen aan het Edinburgh Medical College. Dr. Monro (Tim Curry) blijkt echter niet geïnteresseerd te zijn. Dr. Knox (Tom Wilkinson) is wel geïnteresseerd in het lijk en beloont de twee met een pak geld. Burke en Hare besluiten om aan meer lijken te komen om door te verkopen.

Regisseur   John Landis
Cast   Andy Serkis, Simon Pegg, Isla Fisher, Tim Curry, Tom Wilkinson

Releasedatum: 29-03-2012


THE DEAL (DVD)

coverNa het plotselinge overlijden van de leider van de Britse Labour partij in 1994 moet er een nieuw boegbeeld gevonden worden dat de met succes de Conservatieven te lijf kan gaan. De uit Schotland afkomstige Gordon Brown lijkt de meest aannemelijke keus. Maar hij legt het af tegen zijn vriend en rivaal Tony Blair. De mannen werden samen bepalend voor de Britse politiek, maar wat speelde zich af achter gesloten deuren, en wat waren de gevolgen van deze machtspelletjes en rivaliteit?  

Regisseur   Stephen Frears; 
Cast   Michael Sheen, Matt Blair, David Morrissey,  

Releasedatum: 15-03-2012

THE SPECIAL RELATIONSHIP (DVD)

coverIn 1992 gaat Britse partij leider Tony Blair (Michael Sheen) naar Amerika waar hij onder de indruk raakt van Bill Clinton’s (Dennis Quaid) beleid . Dit gebruikt hij om zijn eigen partij te hervormen. Twee jaar later wordt hij opnieuw uitgenodigd door Clinton die op zijn beurt voorspelt dat Blair president wordt van het Verenigd Koninkrijk. Dit is het begin van een bijzondere relatie tussen de twee. We zien hoe zij elkaar nog voor hun respectievelijke kandidatuur troffen. Hoe ze hun links liberale gedachtegoed proberen te implementeren in de wereld. En hoe hun persoonlijke levens en gebeurtenissen in de wereld hun relatie beïnvloeden.

Regisseur   Richard Loncraine
Cast   Michael Sheen, Dennis Quaid, Helen McCrory, Hope Davis

Releasedatum: 15-03-2012

NURSE JACKIE - SEIZOEN 2 (DVD)

coverIn het tweede seizoen van Nurse Jackie keert Edie Falco is terug als de wilskrachtige, briljante, en verslaafde, verpleegkundige Jackie Peyton. Zwarte humor van de bovenste plank!

Jackie heeft een punt achter haar affaire met Eddie gezet, maar hij legt zich daar niet bij neer. Ze doet haar best om zich helemaal te wijden aan haar familie. Maar een aanklacht tegen haar, een tekort aan pijnstillers, en Eddie’s overdosis maken het daar niet makkelijker op.

Regisseur   Diversen
Cast   Paul Schulze, Edie Falco, Peter Facinelli, Eve Best, Merrit Wever, Dominic Fumusa  

Releasedatum: 22-03-2012

CORNELIS (DVD)

coverCORNELIS is een biografische muziekfilm over het leven van de van oorsprong Nederlandse Cornelis Vreeswijk die uitgroeide tot een van de grootste artiesten ooit in Zweden. Een uniek leven dat net zo vaak opnieuw begon als dat het instortte. Tijden van euforie en somberheid wisselden elkaar af.
Een rusteloze man die constant op zoek is naar manieren om zichzelf te uiten. De burgerlijke man die verandert in een rokkenjager. Een bruud die op de radio niet gedraaid werd en toch uitgroeide tot een nationaal boegbeeld.

CORNELIS is een peroonlijk portret van de rebel in een trui, die bij ons legendarisch werd met zijn 'Veronica' en 'De nozem en de non'.

Regisseur   Amir Chamdin
Cast   Hans-Erik Dyvik Husby, Malin Crepin

Releasedatum: 29-03-2012

Recente artikelen

Laatste reacties

RDV  |  08-02-2012

BURKE AND HARE alleen maar op dvd en niet op blu-ray.... :???: Jammer.... :-(
Lees meer >

WaymannDirector  |  07-02-2012

Tja joh, wees blij dat-ie een redelijk onopvallende kleur heeft en hetzelfde is als de filmtitel, niet blauw oid.... Glas kan halfvol zijn he... ;-) Die balk...
Lees meer >

Rogier Burghout  |  07-02-2012

Is idd een mooie afbeelding, alleen jammer dat die balk boven de hele afbeelding ver....t ;) Tja joh, wees blij dat-ie een redelijk onopvallende kleur heeft ...
Lees meer >

DVD Watcher  |  07-02-2012

Deze dus: http://www.a-film.nl/film/inlay/RELx550/HeinekenOntvoering_Steelbook_Inlay_HR-20121191135.jpg Vind em erg mooi, vond die filmposter ook altijd de ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina