De highlights van Film 1 in maart, met o.a. Avengers - Age of Ultron en Me Before You

Header maart highlights

Film1 highlights in maart

Film1 is dé Nederlandse premium filmservice voor filmliefhebbers. Met vijf (reclamevrije) filmkanalen met de beste films en series on demand op TV, laptop, tablet en telefoon (app). De beste films van dit moment, van recente bioscoophits tot de grootste films van Nederlandse bodem, Film1 heeft het allemaal. Onderstaand een greep uit de hoogtepunten van maart:

Our Kind of TraitorOur Kind of Traitor - vanaf 3 maart
Regie: Susanna White
Cast: Ewan McGregor, Damian Lewis
Na toppers als Tinker Tailor Soldier Spy en A Most Wanted Men is hier de nieuwste verfilming naar een boek van John le Carré, de meester van de spionageroman. Ewan McGregor speelt een academicus die samen met zijn vrouw betrokken raakt bij een zenuwslopend complot met de Russische maffia.

American SniperAmerican Sniper - vanaf 4 maart
Regie: Clint Eastwood
Cast: Bradley Cooper, Sienna Miller
Deze voor zes Oscars genomineerde oorlogsthriller betekende voor veteraan Clint Eastwood met afstand zijn grootste bioscoophit ooit. Acteur Bradley Cooper kruipt in de huid van de dodelijke scherpschutter Chris Kyle die na vier geslaagde missies in Irak ontdekt dat de oorlog hem niet los wil laten.

Burnt_low.pngLove & Friendship - vanaf 5 maart
Regie: Whit Stillman
Cast: Kate Beckinsale, Chloë Sevigny
Een echte dame laat zich nooit in de kaart kijken. In deze komische kostuumfilm, naar de novelle van de beroemde Jane Austen, speelt Kate Beckinsale de slinkse Lady Susan die zich al flirtend en manipulerend door het leven zwiert terwijl ze geschikte echtgenoten robeert te veroveren voor zichzelf en haar dochter.

Inherent ViceInherent Vice - vanaf 9 maart
Regie: Paul Thomas Anderson
Cast: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Owen Wilson
Met dit komische en hallucinante misdaaddrama keert regisseur Paul Thomas Anderson terug naar het land van Boogie Nights. Joaquin Phoenix laat zich op sleeptouw nemen in een tweeënhalf uur durende trip, waaraan door alle twists& turns zelden een touw valt vast te knopen maar die onderweg talloze hilarische confrontaties in petto heeft.

Avengers Age of UltronAvengers: Age of Ultron - vanaf 11 maart
Regie: Joss Whedon
Cast: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo
Een nieuw tijdperk begint. In dit spectaculaire vervolg op de meest succesvolle superheldenfilm aller tijden moeten Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye de aarde redden uit de klauwen van de machtige Ultron, een ontspoorde robot die de mensheid wil uitroeien.

Project TProject T - vanaf 12 maart
Regie: Brad Bird
Cast: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Tim McGraw
In deze sciencefictionfilm uit de stal van Disney is alles mogelijk. Superster George Clooney speelt een gedesillusioneerde uitvinder die samen met een slimme, optimistische tiener een avontuurlijke reis door tijd en ruimte maakt naar een bijzondere plaats die ze zich allebei kunnen herinneren als Tomorrowland.

Burnt_low.pngStar Trek Beyond - vanaf 18 maart
Regie: Justin Lin
Cast: Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Simon Pegg
In dit derde avontuur uit de hernieuwde Star Trek-reeks, wordt het ruimteschip de Enterprise vernietigd door een golf onverslaanbare aliens. De Federation wordt aangevallen door een geheimzinnige vijand. Kirk, Spock en de andere crewleden moeten op elkaar en een rebels buitenbeentje vertrouwen om de dreiging te kunnen verslaan.

Een Man Die Ove HeetEen Man die Ove Heet - vanaf 23 maart
Regie: Hannes Holm
Cast: Rolf Lassgård, Johan Widerberg, Bahar Pars
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Fredrik Backman, gaat dit komische drama over een 59-jarige man die bekendstaat als de mopperkont van de buurt die iedereen in de gaten houdt. Wanneer de nieuwe overburen zijn brievenbus omverrijden, blijkt dat het begin van een onverwachte vriendschap die hem langzaam laat ontdooien.

The Nice GuysThe Nice Guys - vanaf 24 maart
Regie: Shane Black
Cast: Ryan Gosling, Russell Crowe, Kim Basinger
Ryan Gosling en Russell Crowe vormen een onwaarschijnlijk duo in deze hilarische misdaadkomedie. In het Los Angeles van de jaren zeventig onderzoeken een sneue privédetective en een agressieve huurling de dood van een verlopen pornoster. Ze treffen zware jongens, vreemde strippers en een heus politiek complot op hun pad.

X-Men ApocalypseX-Men: Apocalypse - vanaf 25 maart
Regie: Bryan Singer
Cast: Oscar Isaac, Jennifer Lawrence, James McAvoy, Michael Fassbender Alleen de allersterksten zullen overleven: Apocalypse, de allereerste mutant op aarde, wil met de hulp van Magneto en drie krachtige handlangers de aarde zuiveren van het menselijk ras. Het is aan Mystique om samen met een groep ongetrainde leerlingen Professor X te redden en het einde der tijden te voorkomen.

Me Before YouMe Before You - vanaf 26 maart
Regie: Thea Sharrock
Cast: Sam Claflin, Emilia Clarke, Janet McTeer, Charles Dance In dit ontroerende romantische drama naar de bestseller 'Voor jou' van Jojo Moyes, speelt Emilia 'Game of Thrones' Clarke een eigenzinnige twintiger die gaat zorgen voor een verlamd geraakte bankier - een rol van Sam Claflin. Ze is vastberaden om deze cynisch geworden jongeman weer zijn levenslust te laten vinden.

Andere highlights in maart:
The Neon Demon – vanaf 2 maart

Meer weten? Bezoek de website van Film 1

Film 1 Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina