De indrukwekkende HBO-serie LUCK is vanaf 14 november te koop op DVD.


Warner Home Entertainment presenteert:


De indrukwekkende HBO-serie

LUCK

Leave nothing to chance

met een glansrol van Dustin Hoffman

Vanaf 14 november op DVD

Packshot LuckWarner Home Video brengt op 14 november de bijzondere HBO-dramaserie LUCK uit op DVD. Deze aangrijpende serie, geregisseerd door Michael Mann (Collateral, Public Enemies), werpt een provocerende blik achter de schermen van het paardenrennen. De serie kent een indrukwekkende sterrencast. De hoofdrol is weggelegd voor Dustin Hoffman, winnaar van twee Oscars®, een Emmy Award® en vijf Golden Globes®. Daarnaast spelen Kevin Dunn (Transformers), John Ortiz (Public Enemies) en Richard Kind (The Wild) bijrollen in de serie. Het complete eerste seizoen van de Luck, bestaande uit 9 afleveringen, is dit najaar een ware must-have voor liefhebbers van kwaliteitsseries.

Synopsis LUCK
In de bijzondere dramaserie Luck van maker David Milch (NYPD Blues) maakt de kijker kennis met het bonte gezelschap in de wereld van paardenraces: van de paardeneigenaars tot de gokkers, de jockeys en de trainers of de bookmakers. Hollywood grootheid Dustin Hoffman speelt de hoofdrol van zestiger Chester Bernstein, een gewiekste man die er net een gevangenisstraf van meer dan drie jaar op heeft zitten. Na zijn vrijlating is Bernstein vastbesloten om zijn rol als spilfiguur in het gokcircuit te hervatten, al wil hij dit keer geen steken laten vallen. Zijn terugkeer veroorzaakt heel wat opschudding, zowel op als naast de racebaan..


Releasedatum: 14 november 2012
Consumentenadviesprijs: € 29,99 DVD
Speelduur: 9 afleveringen, ca. 450 minuten  
Kijkwijzer: 12
  

Recente artikelen

Laatste reacties

Rogier Burghout  |  09-11-2012

Zeker een geweldige serie, maar op zich wel logisch dat deze is stopgezet gezien de reden ervan. Ook jammer dat Warner geen bluray versie van deze serie uitbren...
Lees meer >

Digi-gek  |  08-11-2012

Net als Deadwood, de vorige serie van David Milch, is deze vserie oor zijn tijd stopgezet. Jammer.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina