De kaskraker Mission Impossible: Fallout is vanaf 5 december verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en UHD

RUIM TWEE UUR AAN EXCLUSIEVE EXTRA’S OP DE RELEASE VAN

Mission Impossible -FallOut-logo

Mission Impossible: Fallout DVD, Blu-ray UHD
MISSION: IMPOSSIBLE-FALLOUT verschijnt op 5 december 2018
op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD en digitaal 

De pers was met “meest spectaculaire aflevering uit deze reeks, waardoor het automatisch een van de beste actiefilms aller tijden is” (Algemeen Dagblad) en “vóór alles biedt Fallout een ongekende adrenaline-rush van bijna 2,5 uur, die alle voorgaande Mission: Impossible-films overstijgt. Deel zes is daarmee tot nu toe de beste uit de reeks” (Telegraaf) lovend over de wereldwijde kaskraker MISSION: IMPOSSIBLE—FALLOUT, met een box office in Nederland die alle voorgaande Mission Impossible-delen overtrof.

MISSION: IMPOSSIBLE—FALLOUT, een productie van Tom Cruise en Bad Robot, Paramount Pictures en Skydance, ontpopte zich niet alleen tot een publiekslieveling, maar ook tot een overweldigend kritisch succes, met een Fresh rating van maar liefst 97% op Rotten Tomatoes.  De 4K en Blu-ray releases bevatten een extra bonus Blu-ray disc en gunnen fans een blik achter de schermen van de levensgevaarlijke missie met meer dan één uur aan explosieve extra's die de ongelooflijke stunts, bloedstollende actie en exotische locaties uitgebreid doorlichten. 

Synopsis:
Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, kiest Ethan Hunt (Tom Cruise) om zijn vrienden te redden boven het voltooien van de missie. Zo valt de buit in handen van een dodelijk netwerk van hoogopgeleide agenten die erop uit zijn om de beschaving te vernietigen. Nu het lot van de wereld aan een zijden draadje hangt, moeten Ethan en zijn IMF-team (Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson) noodgedwongen samenwerken met een bikkelharde CIA-agent (Henry Cavill). Kunnen ze, in een adembenemende race tegen de klok, de nucleaire dreiging alsnog afwenden?  Naast Tom Cruise ziet u in deze instant actieklassieker ook Sean Harris, Angela Bassett, Michelle Monaghan en Alec Baldwin. Christopher McQuarrie tekent voor scenario en regie.

Mission Impossible: Fallout still

Genre: Actie, Avontuur, Thriller
Regie: Christopher McQuarrie
Cast: Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin, Angela Bassett, Henry Cavill, Sean Harris

Val - letterlijk - uit de lucht, race door Parijs of klamp je samen met Ethan Hunt vast aan een klif ... In het bonusmateriaal onthullen cast en crew het meticuleuze voorbereidingswerk achter de adembenemende actiescènes.  Bekijk en beluister daarnaast ook tal van deleted scenes, storyboards, commentaren en nog veel meer.  De 4K Ultra HD en 4K Ultra HD Digitale release beschikken over Dolby Vision, een technologie die entertainment met een ongeziene beeldkwaliteit en spectaculaire kleuren van het scherm laat spatten. Wit- en zwartwaarden zijn respectievelijk 40 keer helderder en 10 keer donkerder.  De film pakt ook uit met een Dolby Atmos soundtrack die specifiek voor thuisbioscopen geremixt werd en laat het toe dat geluiden overal in de kamer geplaatst kunnen worden, inclusief boven het hoofd van de kijker.

BONUSMATERIAAL OP 4K ULTRA HD EN BLU-RAY

  • Behind the FalloutMontage van de Deleted Scenes met Optioneel Commentaar van regisseur Christopher McQuarrie en filmmonteur Eddie Hamilton
    • Light the Fuse
    • Top of the World
    • The Big Swing: Deleted Scene Breakdown
    • Rendezvous in Paris
    • The Fall
    • The Hunt is On
    • Cliffside Clash
  • Foot Chase Musical Breakdown
  • The Ultimate Mission
  • Storyboards
  • Bioscooptrailer
  • Commentaar van regisseur Christopher McQuarrie en Tom Cruise
  • Commentaar van regisseur Christopher McQuarrie en filmmonteur Eddie Hamilton
  • Commentaar van componist Lorne Balfe
  • Aparte audiotrack met de filmmuziek

De opwindende en spetterende actiefilm zal ook deel uitmaken van de intussen zesdelige boxsets (Blu-ray en DVD), het uitgelezen geschenk voor de feestdagen.

Mission Impossible 1-6 boxset

Releasedatum: 5 december via Universal Pictures Benelux

Paramount

Recente artikelen

Laatste reacties

freaky  |  27-11-2018

Deze reeds in huis. Was €9.99 op amazon.es
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina