De Nationale Bioscoopbon is weer te gebruiken bij de Pathé bioscopen

Stichting Nationale Bioscoopbon binnenkort weer te gebruiken in Pathé-bioscopen

Vanaf maandag 4 februari 2019 kunnen bezoekers de Nationale Bioscoopbon weer verzilveren en kopen bij alle 28 Pathé bioscopen. Ook de MaDiWoDo Bioscoopkaarten kunnen vanaf die datum aan de kassa van de Pathé bioscopen worden ingeleverd. De Nationale Bioscoopbon is tevens online te koop via www.bioscoopbon.nl.

Nationale Bioscoopbon

Na een tijdelijke onderbreking heeft Pathé besloten de Nationale Bioscoopbon weer te accepteren en te verkopen. Director Commerce van Pathé, Doron Kurz: “Pathé wil binnen de bioscoopbranche graag de krachten bundelen. We zijn dan ook zeer verheugd dat er vanaf 4 februari een samenwerking is tussen de Stichting Nationale Bioscoopbon en Pathé. Bioscoopbezoekers kunnen vanaf die datum bij alle Pathé bioscopen de Nationale Bioscoopbon en de MaDiWoDo Bioscoopkaart weer verzilveren.”

Voordeel bezoeker
“Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond cadeau,” aldus Marco Boer van de Stichting Nationale Bioscoopbon, die de bon uitgeeft. “Wij zijn blij dat Pathé weer is aangesloten en bezoekers vanaf 4 februari 2019 onze bonnen ook in alle Pathé bioscopen in Nederland kunnen verzilveren.” De Nationale Bioscoopbon is na aansluiting van Pathé geldig bij alle bioscopen én de meeste filmtheaters in Nederland en is in te leveren voor elke gewenste film, op elke gewenste dag. De Nationale Bioscoopbon is te verkrijgen vanaf een waarde van € 5,- tot € 150,-.

De MaDiWoDo Bioscoopkaart is een cadeaukaart zonder geldelijke waarde. Het heeft de waarde van één bioscoopticket voor een 2D-film die bezoekers kunnen inwisselen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, met uitzondering van erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Eventuele toeslagen betalen bezoekers zelf. De MaDiWoDo Bioscoopkaart kun je overigens niet zelf aanschaffen, dat is alleen mogelijk door zakelijke klanten.

Pathe logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Marcel v/d H.  |  25-01-2019

Ik wist niet dat het er niet werd geaccepteerd. Wat was de reden van de onderbreking? Volgens mij was dat al aardig tijdje zo. Pathe had/ heeft eigen bonnen, ha...
Lees meer >

martwout  |  25-01-2019

Ik wist niet dat het er niet werd geaccepteerd. Wat was de reden van de onderbreking?
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina