De Nederlandse films My Foolish Heart en Vechtmeisje vanaf 6 maart op DVD en VOD

Vanaf 6 maart verschijnen via September Film twee Nederlandse producties op DVD & VOD. My Foolish Heart van Rolf van Eijk waarin een detective de laatste dagen uit het leven van Chet Baker reconstrueerd en Vechtmeisje van Johan Timmers over het 12-jarige kickbox-talent Bo.

MY FOOLISH HEART

Synopsis
My Foolish Heart DVDVrijdagnacht 13 mei 1988. De legendarische jazztrompettist Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam. Wanneer detective Lucas zijn laatste dagen probeert te reconstrueren, ontmoet hij Chets laatste geliefde Sarah, de trouwe vriend Simon en de verdachte bewonderaar Doctor Feelgood. Terwijl Lucas betoverd raakt door de muziek en het levensverhaal van de aan lager wal geraakte muzikant, daalt hij steeds dieper af in Chets duistere ziel waar hij wordt geconfronteerd met zijn eigen schaduwzijde.

Regie: Rolf van Eijk
Met o.a: Gijs Naber, Steve Wall, Arjan Ederveen, Raymond Thiry, Lynsey Beauchamp, Paloma Aguilera Valdebenito
Land van herkomst: Nederland
Taal: Nederlands, Engels
Ondertitels: Nederlands, Engels
Genre: Drama
Lengte: 89 min
Kijkwijzer: 12

 

VECHTMEISJE

Synopsis
Vechtmeisje DVDAls haar ouders in een vechtscheiding belanden, verhuist de eigenzinnige en licht ontvlambare Bo (12) met haar moeder en broer naar een Amsterdamse buitenwijk. Daar introduceert buurmeisje Joy haar bij de kickboks-club. Ze blijkt een natuurtalent te zijn en mag al snel meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen, maar door de scheiding van haar ouders is Bo afgeleid en komt de wedstrijd steeds meer in gevaar. Bo moet leren zich te beheersen en accepteren dat ze niet alles onder controle heeft.

Regie: Johan Timmers
Met o.a: Aiko Beemsterboer, Noa Farinum, Imanuelle Grives, Bas Keizer, Hilde de Baerdemaeker, Ali Ben Horsting
Land van herkomst: Nederland
Ondertitels: Nederlands (doven & slechthorenden)
Taal: Nederlands
Genre: Drama
Lengte: 81 min
Kijkwijzer: 6

Septemberfilm Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina