De nieuwe 600 Series van Bowers & Wilkins

Het Britse audiomerk Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe 600 Series, bestaande uit een viertal modellen die over de nieuwste technieken beschikken afkomstig van de 700 Series en 800 Series en uit een drietal nieuw vormgegven subwoofers. De 600 Series is vergelijkbaar met het strakke design van de 700 Series, gecombineerd met een betaalbare prijs.

Bowers & Wilkins 600 Series

De nieuwe Bowers & Wilkins 600 Series productlijn bestaat uit vier luidsprekers en drie bijpassende subwoofers die zijn uitgerust met diverse verbeteringen ten opzichte van hun voorgangers. Volgens Bowers & Wilkins zijn de speakers de beste instap om de hifi-ervaring van Bowers & Wilkins te leren kennen.

De verbeterde kwaliteit van de nieuwe 600 Series is te danken aan het gebruik van bewezen technologieën uit de hogere series. De nieuwe telg is bijvoorbeeld uitgerust met het gepatenteerde en zeer goed presterende Continuum-materiaal, wat voor meer transparantie en precisie in het middenbereik zorgt. De 600 Series biedt daarnaast een vernieuwde versie van de ontkoppelde dubbele dometweeter-technologie. De nieuwe serie is beschikbaar in Matte Black en Satin White en bestaat uit:

  • 603: Deze topklasse, vloerstaande luidspreker is de grootste in de serie. Hij levert uitzonderlijk vermogen, een verbluffende nauwkeurigheid en loepzuivere klanken dankzij de ontkoppelde dubbele dometweeters, een FST-driver met de Continuum-conus voor het middengebied, plus dubbele papieren wooferconussen voor de lage tonen (€800 per stuk)
  • 606: Of hij nu op een boekenplank staat of op een voet, deze compacte luidspreker levert een verbluffende helderheid, een loepzuivere weergave met uitzonderlijke extra bas en combineert ontkoppelde dubbele dometweeter-technologie met een 6,5-inch Continuum-conus voor het middenbereik en lage tonen (€350 per stuk)
  • 607: Dit is weliswaar de kleinste in de serie, maar of hij nu op een boekenplank staat of op een voet, de 5-inch Continuum-conus van deze compacte luidspreker geeft een uitzonderlijke, loepzuivere weergave in het midden- en lagetonenbereik (€265 per stuk)
  • HTM6: Deze slanke middenkanaal luidspreker, voorzien van de ontkoppelde dubbele dometweeter plus dubbele drivers met 5-inch Continuum-conus voor het midden- en lagetonenbereik, levert een aanzienlijk vermogen en uitzonderlijke precisie (€529 per stuk)
  • ASW610XP, ASW610 en ASW608: De serie wordt afgerond met drie uitzonderlijke subwoofers die zijn overgedragen uit de vorige 600 Serie, maar een nieuwe afwerking hebben gekregen om op de rest van de nieuwe serie aan te sluiten (€1100 per stuk), (€ 600 per stuk) en (€450 per stuk)


Recente artikelen

Laatste reacties

Michael Hamers  |  07-09-2018

Heb gisteren een volledige set 600 series in ontvangst genomen. Eerst inspelen, maar de eerste indruk is zeer positief!
Lees meer >

Michael Hamers  |  25-08-2018

Middentonen zijn ontzettend belangrijk in de weergave. De continuüm driver gaat daarbij tot een vrij hoge frequentie door. De Dome tweeter pakt het vanaf daar o...
Lees meer >

Marcel Hoeve  |  25-08-2018

Wat ik me afvraag: zijn deze speakers ook in staat om hoge tonen weer te geven? Ik lees alleen maar: "... een FST-driver met de Continuum-conus voor het middeng...
Lees meer >

Michael Hamers  |  25-08-2018

Hahaha ja daar krijgt B&W altijd ook veel commentaar op op social media. Bij hen ziet het er altijd extra vreemd uit op een of andere manier, helemaal met je ee...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina