De nieuwe coming of age thrillerserie HANNA is vanaf 29 maart te zien op Amazon Prime

de nieuwe coming of age thrillerserie

HANNA

Hanna poster Amazon Prime

Het eerste seizoen is vanaf 29 maart in Nederland exclusief te zien bij Amazon Prime Video

De serie Hanna draait om Hanna (Esme Creed-Miles) die is opgegroeid in de afgelegen bossen van Oost-Europa en haar hele jeugd heeft getraind om zichzelf en haar vader Erik Heller (Joel Kinnaman) te beschermen tegen iedereen die het op hen gemunt heeft. Haar survival skills worden uiteindelijk getest wanneer zij en haar vader door CIA agent Marissa Wiegler (Mireille Enos) en haar team van elkaar gescheiden worden. Op een gevaarlijk avontuur door Europa moet Hanna de CIA-agenten ontwijken die het op haar gemunt hebben en heeft ze maar één doel: haar vader terugvinden. Hanna’s geïsoleerde jeugd brengt beangstigende psychische en emotionele uitdagen met zich mee wanneer ze wordt geconfronteerd met een nog diepere samenzwering; een waarbij niet alleen haar eigen, maar ook haar vaders leven op het spel staat.

Cast: Esme Creed-Miles, Joel Kinnaman, Mireille Enos, Rhianne Barreto, Félicien Juttner
Genre: Drama, Thriller, TV

In haar doorbraakrol voor televisie speelt de Britse actrise Esmé Creed-Miles de rol van Hanna. Joel Kinnaman (Altered Carbon, Suicide Squad, Robocop) en Mireille Enos (The Catch, Good Omens), die samen al eerder in de Amerikaanse versie van The Killing samenwerkten, spelen de overige hoofdrollen.

Hanna - Still

Amazon Prime Video logo

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  22-03-2019

Gebaseerd op hetzelfde verhaal als de film met Saoirse Ronan zo te zien. Die was wel aardig, dus ik zal deze week wel even kijken of het wat is.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina