De nieuwe Netflix Original SPACE FORCE is vanaf vrijdag 29 mei te zien op Netflix

Releasedatum bekend van de nieuwe Netflix Original SPACE FORCE

vanaf vrijdag 29 mei wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix

Netflix Space Force

Over SPACE FORCE

Space Force is een comedyserie over een kleurrijke groep mensen die belast wordt met de taak om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger onder de naam 'Space Force' op te zetten. De vier-sterren generaal en piloot Mark R. Naird, wiens grootste droom is om de luchtmacht te runnen, is blij verrast wanneer uitgerekend hij wordt verkozen om de nieuwe tak van de Amerikaanse Armed forces te leiden. Met enige scepsis maar volledige toewijding verhuist Mark met zijn gezin naar een afgelegen legerbasis in Colorado. Daar wordt Naird samen met zijn bonte teamleden, bestaande uit wetenschappers en 'Spacemen', belast met de loodzware taak om zo snel mogelijk opnieuw Amerikanen naar de maan te sturen en daarmee volledige dominantie van de Amerikaanse Armed Forces in de ruimte te claimen.

SPACE FORCE is een nieuwe komedie gemaakt door co-creators Steve Carell en Greg Daniels (The Office), een verhaal waarbij de inzet hoog is en de ambities nog hoger liggen.

De cast van SPACE FORCE verder uit Steve Carell, John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow en Don Lake.

Emmy en SAG Award-winnares LISA KUDROW maakt de SPACE FORCE cast compleet als ‘Maggie Naird’, de vrouw van Steve Carell’s personage ‘General Mark R. Naird’. Maggie heeft als vrouw van een Washington Air Force lid al twee decennia lang het allerbeste van zichzelf gegeven om de carrière van haar man te steunen. Maar terwijl hij zijn grootste uitdaging ooit aangaat, gaat zij steeds meer haar eigen weg.

Netflix Logo

 

 

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina