De nieuwe Piet Piraat film binnenkort op DVD!

Topfilm Piet Piraat en het Vliegende Schip op DVD!

Laat die druilerige weekenden maar komen, want vanaf 14 februari 2007 is de topfilm Piet Piraat en het Vliegende Schip van Studio 100 Filmproducties uit op DVD! Verschillende ingrediënten maakten van deze spannende en avontuurlijke familiefilm een echte bioscoophit! Eerst en vooral zijn er de bijzondere special effects, waarbij niemand minder dan de meisjes van K3 hun opwachting maken. Karen, Kristel en Kathleen lenen hun stem aan vleesetende planten en zijn helemaal verlekkerd op … piraten! Daarnaast zijn er de onweerstaanbare momenten van slapstickhumor met Steven Stil en Berend Brokkenpap, een indrukwekkend betoverd schip en Piet Piraat die verliefd wordt.

Bezoekers en pers waren laaiend enthousiast over Piet Piraat en het Vliegende Schip. Meer dan 170.000 Vlamingen en Nederlanders togen naar de bioscoop om deze tweede film over de spannende avonturen van Piet Piraat en zijn kornuiten te zien. Hiermee heeft de tweede film van Piet Piraat het succes van de eerste (150.000 bezoekers) nog overtroffen!

Piet Piraat en het Vliegende Schip
Als de Scheve Schuit in volle zee op een ander schip botst, is dat het begin van een nieuw avontuur voor Piet Piraat en zijn scheepsmaten. Ze ontdekken dat het om de Wankele Walvis gaat, een schip dat door Neptunus werd vervloekt: die heeft de bemanning namelijk veranderd in stenen beelden. Kapitein van de Wankele Walvis is de mooie Marylin. Piet is op slag verliefd en wil de vloek ongedaan maken. Daarvoor moeten de beelden besprenkeld worden met het blauw uit de regenboog. Maar hoe geraken de piraten aan dat stukje regenboog? Je ziet het allemaal in Piet Piraat en het Vliegende Schip.

Recente artikelen

Laatste reacties

Quido  |  15-02-2007

Wat een idioot persbericht. ("is de topfilm Piet Piraat en het Vliegende Schip" "Bezoekers en pers waren laaiend enthousiast over Piet Piraat en het Vliegende S...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina