De nieuwe releases op DVD, Blu-ray Disc en 4K UHD via Dutch Filmworks van 27 juli

Nieuwe releases van Dutch Filmworks

Op 27 juli brengt Dutch Filmworks een aantal releases uit op DVD, Blu-ray Disc en in het geval van DEATH WISH ook op 4K UHD. Death Wish is de remake van de klassieker uit 1974 (met Charles Bronson) waarin nu Bruce Willis in de huid kruipt van de op wraak beluste chirurg Paul Kersey. 211 is geïnspireerd op een van de langstdurende en bloederigste bankovervallen in de Amerikaanse geschiedenis. Nicolas Cage probeert met weinig hulp een einde te maken aan deze bankoverval. In EVERY DAY wordt de 16-jarige Rihannon verliefd op een rondreizende ziel, een zogenaamde 'A', die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. En tot slot speelt John Travolta in GOTTI de rol van John Gotti, hoofd van de maffiafamilie Gambino.

DEATH WISH (DVD, Blu-ray, 4K UHD & VOD)

Regisseur Eli Roth zet met Death Wish een originele remake neer van de cultklassieker uit 1974.

Death Wish DVD, Blu-ray, UHDChirurg Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) heeft dagelijks te maken met de gruwelijke gevolgen van geweld in zijn woonplaats Chicago. Het wordt voor hem persoonlijk wanneer zijn vrouw (Elisabeth Shue) en dochter (Camila Morrone) slachtoffer worden van een overval. Wanneer zijn vrouw overlijdt aan de verwondingen en de politie niets voor hem kan betekenen, weet Kersey één ding zeker: de daders mogen niet ongestraft blijven. Hij besluit het heft in eigen handen te nemen. Vanaf dat moment is geen enkele crimineel in Chicago meer veilig...

CAST: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue
REGIE: Eli Roth
GENRE: Thriller

TAAL Engels gesproken
ONDERTITELING: Nederlands
BEELDFORMAAT: 2.40:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS-HD Master Audio 5.1 (BD/UHD)
SPEELDUUR DVD: 103 minuten BD/UHD: 107 minuten
KIJKWIJZER: 16
EXTRA'S:
Deleted Scenes
Sway in the morning - Extended scene
The Mancow show - Extended scene
Vengeance & Vision - directing Death Wish

RELEASEDATUM 27-07-2018 (DVD/BD/UHD) 19-07-2018 (VOD)

 

211 (DVD, Blu-ray & VOD)

Geïnspireerd op een van de langstdurende en bloederigste bankovervallen in de Amerikaanse geschiedenis.

211 DVD & Blu-ray#211 is de politiecode voor een overval. Politieagent Mike Chandler (Nicolas Cage) neemt tiener Kenny (Michael Rainey Jr.) mee op patrouille om hem ervan te weerhouden het verkeerde pad te kiezen. Wanneer ze langs een bankgebouw rijden blijkt daar een brutale overval aan de gang. Een aantal zwaarbewapende exmilitairen, die door Interpol op de hielen worden gezeten, heeft het bankpersoneel en de bezoekers gegijzeld. Mike en Kenny komen in een hevig vuurgevecht met de overvallers terecht en staan er helemaal alleen voor.

CAST: Nicolas Cage, Michael Rainey Jr., Sophie Skelton
REGIE: York Alec Shackleton
GENRE: Aktie

TAAL Engels gesproken
ONDERTITELING: Nederlands
BEELDFORMAAT: 1.85:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS-HD Master Audio 5.1 (BD)
SPEELDUUR DVD: 84 minuten BD: 87 minuten
KIJKWIJZER 16

RELEASEDATUM 27-07-2018 (DVD/BD) 26-07-2018 (VOD)

 

EVERY DAY (DVD & Blu-ray)

Every Day DVD & Blu-rayDe 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven op school en met haar vriendje Justin, maar dat verandert compleet wanneer Justin op een dag wat verward op school aankomt. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon meteen dat Justin niet hetzelfde is. Hij beweert niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde.

CAST: Angourie Rice, Justice Smith, Debby Ryan
REGIE: Michael Sucsy
GENRE: Drama/Romantiek

TAAL Engels gesproken
ONDERTITELING: Nederlands
BEELDFORMAAT: 2.35:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS-HD Master Audio 5.1 (BD)
SPEELDUUR DVD: 90 minuten BD: 97 minuten
KIJKWIJZER 9

RELEASEDATUM 27-07-2018

 

GOTTI (DVD, Blu-ray & VOD)

Gotti DVD & Blu-rayDe film vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Gotti. John Gotti was hoofd van de maffiafamilie Gambino, die in zijn tijd de grootste en machtigste misdaadorganisatie van het land was. Bekend als de “Dapper Don” maakte John’s flamboyante enuitgesproken persoonlijkheid hem tot een van de meeste bekende gangsters van de 20e eeuw. Hij overleed in 2002 aan de gevolgen van kanker terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzat.

CAST: John Travolta, Spencer Rocco Lofranco, Kelly Preston
REGIE: Kevin Connolly
GENRE: Misdaad/Biografie

TAAL Engels gesproken
ONDERTITELING: Nederlands
BEELDFORMAAT: 2.40:1
AUDIO: Dolby Digital 5.1 (DVD) / DTS-HD Master Audio 5.1 (BD)
SPEELDUUR DVD: 105 minuten BD: 110 minuten
KIJKWIJZER 16

RELEASEDATUM 27-07-2018 (DVD/BD) 26-07-2018 (VOD)

Dutch Filmworks

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina