De nieuwe serie Daredevil is vanaf 10 april exclusief op Netflix te zien

De nieuwe serie

DAREDEVIL

vanaf 10 april exclusief te zien op Netflix

Netflix brengt in samenwerking met Marvel de nieuwe serie DAREDEVIL. Vanaf 10 april zullen alle afleveringen van deze serie exclusief te zien zijn op Netflix.

Marvel's Daredevil is een live-action-serie die de avonturen van Matt Murdock volgt. Als kind werd hij door een tragisch ongeval blind en heeft daardoor buitengewone zintuigen ontwikkeld. Overdag is hij advocaat en strijdt hij in de rechtzaal tegen het onrecht. Maar 's nachts is hij de onnavolgbare gemaskerde burgerwacht van Hell's Kitchen. De beruchte wijk in New York. De serie beloofd veel ruiger en harder te zijn dan wat Marvel tot nu liet zien, dus dat beloofd wat! Vanaf 10 april kan iedereen met toegang tot Netflix alle afleveringen van de serie zien. Of de oorspronkelijke 4K-resolutie ook in Nederland en België wordt aangeboden is nog niet duidelijk.

Bekijk de trailer:

 

Recente artikelen

Laatste reacties

rogue  |  05-04-2015

Ziet er goed uit. Ben benieuwd of en hoe ze dit gaan inpassen in de MCU. Bij Agents of SHIELD zijn er immers ook veel verwijzingen. Ik denk dat het niet direct ...
Lees meer >

Claudio Santulli  |  05-04-2015

Verwacht dat niet direct, ondanks hij wel een onderdeel van Civil War is. Dus Cap3 zou zomaar kunnen, echter de hoofdrolspeler gaf aan nog niks te weten terwijl...
Lees meer >

Pieter R.  |  05-04-2015

Ziet er goed uit. Ben benieuwd of en hoe ze dit gaan inpassen in de MCU. Bij Agents of SHIELD zijn er immers ook veel verwijzingen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina