De nr 1 wereldhit TRANSFORMERS - AGE OF EXTINCTION is vanaf 26 november verkrijgbaar.

De numer 1 wereldhit van dit jaar komt uit

TRANSFORMERS - Age of Disctinction

Vanaf 26 november op DVD, BLU-RAY 3D& BLU-RAYCOMBO-pack
met meer dan drie uur explosieve extra's

Transformers 4 Blu rayTransformers 4 DVDTransformers 4 3D Bly ray

De één miljard dollar opbrengende blockbuster Transformers: Age of Extinction van regisseur Michael Bay en uitvoerend producent Steven Spielberg in samenwerking met Hasbro, Inc en Paramount Pictures maakt zijn langverwachte debuut in Nederland op 26 november 2014 op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD.

De Transformers: Age of Extinction drie-disc Blu-ray 3D Combo Pack en twee-disc Blu-ray Combo Pack bevatten meer dan drie uur bonus content. Van het selecteren van wrede nieuwe auto’s en ontwerpen van nieuwe TRANSFORMERS karakters tot het bouwen van uitvoerig gedetailleerde sets. Deze uitgebreide beelden betrekken de kijkers bij het plezier, harde werk en de spanning van het maken van een opwindende wereldwijde blockbuster film. De spectaculaire Combo Packs bevatten ook een diepte-interview met Michael Bay over zijn aanpak van de adembenemende actiescènes, een spoedcursus over de ‘Bayhem’: hoe het is om op de set van deze grootse wereldwijde productie te zijn, een onthullende blik op het ontwerpproces bij Hasbro Headquarters en nog veel meer.

Blu-ray Combo Pack
De Transformers: Age of Extinction Blu-ray wordt uitgebracht in 1080p high definition met English Dolby Atmos, English Audio description, Français, Castellano, Deutsch, Italiano Dolby Digital 5.1 en English*, English SDH†, Nederlands*, Français*, Castellano*, Dansk, Deutsch*, Italiano, Norsk, Suomi, Svenska ondertitels.
De DVD wordt uitgebracht in verbeterd breedbeeld 2.40:1 Letterbox met Dolby Digital AC3 5.1 Surround: English, Français en English*, Nederlands, Français* ondertitels.
Op de discs staat het volgende:
Disc 1 (Blu-ray):
* Speelfilm in hoge resolutie
Disc 2 (Bonus disc Blu-ray):
* Bay On Action— Een diepte-interview met Michael Bay over zijn visie en aanpak van de adembenemende actiescènes uit de film.
* Evolution Within Extinction:
o Generation 2— Een blik op waar de film de draad weer op pakt terwijl we nieuwe gezichten zien- zowel man als machine- en een Transformers wereld na de slag om Chicago.
o Drive Like Hell— Twee vernieuwde modellen van OPTIMUS PRIME en BUMBLEBEE verschijnen in de film samen met intimiderende nieuwe vijanden, LOCKDOWN als een Lamborghini Aventador plus andere ongelofelijk coole auto’s waaronder een Bugatti Veyron en een Pagani Huayra. Zie hoe acteur Jack Reynor leert hoe hij de Sonic rally auto moet besturen voor de intens chaotische scenes.
o Small Town, Big Movie— In een normaal gesproken rustig stadje in Texas rijden de Transformers binnen met explosieve actie. Ontdek de verschillende locatie met leden van de art afdeling en hoor van robotica studenten die een deel van Cade’s lab hebben ontworpen.
o Shadow Protocol Activated— Een indrukwekkende indoor achtervolging gecreëerd in een autofabriek. Ga mee naar Chicago waar de locatiemanagers een historisch filmtheater hebben ontdekt, die is gebruikt als achtergrond bij de eerste ontmoeting van Cade met OPTIMUS PRIME.
o The Last Stand— Zie hoe een deel van Detroit omgetoverd wordt tot een plein in Hong Kong en hoe dit stuk voor stuk wordt opgebouwd én opgeblazen.
o The People’s Republic— China speelt een ontzettend prominente rol in de film. Zowel in de film als achter de schermen. Vier Chinese acteurs zijn gekozen uit duizenden deelnemers van een reality programma om mee te mogen doen in de film. De productie is naar Hong Kong afgereisd om beelden te schieten bij de wonderschone vallei van Wulong Karst National Park in Chongqing en de Chinese Muur in Beijing.
o Rise of the DINOBOTS— Verschillende TRANSFORMERS maken hun debuut in deze film. Krijg een geschiedenisles over de nieuwe karakters en zie hoe ze zijn ontworpen voor de film.
o The Finishing Touch— Zie hoe Michael Bay werkt zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Hoe hij virtueel in verbinding staat met zijn hoofdkwartier in Santa Monica, zijn editing bay en hoe hij de virtuele effecten checkt vanuit zijn kantoor in Miami. Ook krijg je een goed beeld van de muzikale samenwerking met Imagine Dragons terwijl ze samenwerken met filmcomponist Steve Jablonsky en de rode loper première in Hong Kong.
* Just Another Giant Effin’ Movie— Een kijkje achter de schermen hoe een film als Transformers: Age of Extinction wordt gemaakt.
* A Spark of Design— Geniet van een exclusief kijkje in het creatie- en productieproces van Hasbro.
* T.J. Miller: Farm Hippie — Acteur en comedian T.J. Miller neemt je me achter de schermen.
* Trailers
o Trailer 1
o Trailer 2
o KRE-O TRANSFORMERS: Take Us Through the Movies! – OPTIMUS brengt je één voor één op de hoogte van alle TRANSFORMERS films in deze hilarische, geanimeerde korte film waarin de TRANSFORMERS KREON de verschillende scènes uit de diverse films naspelen én bouwen…steen voor steen.
o The Angry Birds TRANSFORMERS: Origin Story – Bonus content vertelt het originele verhaal hoe de EggSpark is beland op Piggy Island en daarmee veroorzaakt dat alle eieren op het eiland in boosaardige Egg-bots veranderen; een spoor van vernieling achterlatend. De EggSpark zorgt er ook voor dat alle Birds en Pigs in Autobots en Deceptihogs veranderen. Samen moeten ze de Egg-bots stoppen, voor het te laat is!

Blu-ray 3D Combo Pack
De Blu-ray 3D Combo Pack bevat al het bovengenoemde samen met een Blu-ray 3D in 1080p high definition met English Dolby Atmos / English Audio description, Français, Castellano, Italiano Dolby Digital 5.1 en English*, English SDH†, Nederlands, Français*, Castellano*, Dansk, Italiano*, Norsk, Suomi, Svenska ondertitels.
DVD
De Transformers: Age of Extinction DVD wordt uitgebracht in 2.40:1 Letterbox met Dolby Digital AC3 5.1 Surround: English, Français en met English*, Nederlands, Français* ondertitels.

*De ondertiteling is niet voor iedere special feature beschikbaar.Paramount

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  27-11-2014

Nr1 wereldhit? Is dat niet een tikkeltje overdreven? ;) Toffe film ja, maar nr 1 wereldhit? Nuja hij bracht weer bakken geld op. Dus ja het is een hit. Slecht ...
Lees meer >

jurgen42u  |  27-11-2014

Nr1 wereldhit? Is dat niet een tikkeltje overdreven? ;) Toffe film ja, maar nr 1 wereldhit?
Lees meer >

geoffreyvanvugt  |  26-11-2014

Heb de 3d versie vandaag in huis gekregen.. Heel mooi allemaal....(y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina