De spectaculaire rampenfilm Into the Storm | Vanaf 17 december op Blu-ray en DVD

De spectaculaire rampenfilm toont de verwoestende krachten van Moeder Natuur

INTO THE STORM

Vanaf 17 december verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

Into The Storm Blu rayInto The Storm DVD

Op 17 december brengt Warner Bros. Home Entertainment Into the Storm, de spannende rampenfilm, boordevol ongekende special effects, uit op Blu-ray™ en DVD. De film van regisseur Steven Quale (Final Destination 5) laat de ongekend verwoestende kracht van tornado’s zien. Wanneer het stadje Silverton wordt aangedaan door de dodelijke cyclonen is de bevolking overgeleverd aan de onvoorspelbare storm die hun leven voorgoed zal veranderen. De hoofdrollen  in deze spannende film worden vertolkt door Sarah Wayne Callies (Prison Break en The Walking Dead) en Richard Armitage (The Hobbit en Captain America: The First Avenger). Into the Storm biedt waanzinnige special effects en brengt het populaire ‘End of the World’ thema op indrukwekkende wijze bij je thuis.

Synopsis
Een serie tornado’s met ongekende kracht vernietigen in slechts één dag het stadje Silverton. De inwoners zijn overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen en stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. Terwijl de meeste mensen een veilige schuilplaats zoeken, zetten stormjagers alles op alles om dichtbij de tornado’s te komen voor die ene, unieke foto. Deze cyclonen die de stad verwoesten zijn nog maar het begin van de ramp; het ergste moet nog komen…

Beleef het verhaal door de ogen van professionele stormjagers, sensatiezoekende amateurs en dappere burgers en ervaar hoe extreem Moeder Natuur kan zijn!

Blu-ray bonusmateriaal
* Into The Storm: Tornado Files
* Titus: The Ultimate Storm Chasing Vehicle
* Fake Storms: Real Conditions

DVD bonusmateriaal
* Fake Storms: Real Conditions

Releasedatum:  17 december 2014
Speelduur: 89 minuten
Kijkwijzer:  9

 

 

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina