De succesvolle TV-serie Penoza is vanaf 16 november te koop op DVD

Bridge Entertainment

Just Bridge Entertainment presenteert:


DRAMA TV-SERIE OVER AMSTERDAMSE ONDERWERELD

PENOZA

Vanaf 16 november verkrijgbaar op DVD.

De Nederlandse onderwereld, liquidaties, verraad, drugs, geld en familie. Het staat allemaal centraal in de dramaserie ‘Penoza’. Deze Nederlandse serie, uitgezonden door de KRO, is vanaf 16 november 2010 verkrijgbaar op DVD. De Nederlandse onderwereld is een keiharde mannenwereld. Maar als de echtgenoot van Carmen voor de ogen van hun zoon wordt geliquideerd, besluit ze zijn plek in de poldermaffia in te nemen om de moordenaar van haar man op te sporen. ‘Penoza’ schetst een indringend beeld van de Nederlandse onderwereld waarin keuzes met betrekking tot familie, loyaliteit en geld op het scherpst van de snede worden gemaakt.
Penoza’ wordt verteld als een familiesage met Carmen, een werkende moeder met een uitzonderlijk beroep, aan het hoofd. Deze Nederlandse kwaliteitsdramaserie met ijzersterke verhaallijn heeft een topcast met in de hoofdrol Monic Hendrickx als Carmen. De overige hoofdrollen zijn weggelegd voor Thomas Acda, Fedja van Huêt, Marcel Hensema, Tom Jansen, Johnny de Mol, Olga Zuiderhoek, Medina Schuurman, Maartje Remmers, Hajo Bruins, Raymond Thiry en Peggy Jane de Schepper.


cover


De maffiaserie ‘Penoza’ is geproduceerd door NL Film (‘Keyzer & de Boer Advocaten’ en ‘Verborgen Gebreken’) en geregisseerd door Diederick van Rooijen (‘Stella’s Oorlog’, ‘Meiden van de Wit’). Het scenario is geschreven door Pieter Bart Korthuis (‘Taartman’ en ‘Keyzer & de Boer Advocaten’).

Productinformatie ‘Penoza’
Release DVD: 16 november 2010
Aantal dvd’s: 2
Aantal minuten: 360
Beeldformaat: 16:9
Genre: TV Serie
Kijkwijzer: 12
Verpakking: 2 dvd scanavo in slipcase met booklet
Consumenten adviesprijs: € 19,95

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina