De Zuid-Koreaanse film PARASITE wordt getransformeerd naar televisieserie voor HBO

De Zuid-Koreaanse film PARASITE wordt omgezet naar televisieserie

Bong Joon-ho’s PARASITE, een grote kanshebber bij de Oscars met zes nominaties, wordt door de regisseur voor HBO getransformeerd naar een TV-serie. Hij doet dit met SUCCESSION - producent Adam McKay.

Parasite

Bong vertelde aan The Hollywood Reporter een aantal details over de versie. "Bij film ben je gelimiteerd aan een speelduur van ongeveer twee uur. Maar er waren zoveel verhaallijnen dat ik dacht dat die tussen de scènes van de film verteld kunnen worden. Plus een aantal achtergrondscènes van elke hoofdpersoon". Op deze manier denkt Bong de televisieserie invulling te geven. Hij vergelijkt het met Ingmar Bergman's Fanny & Alexander, waarvan zowel een film als een TV-versie is. Of het recente Watchmen, dat eveneens van film is getransformeerd naar een succesvolle tv-serie. "Ik denk dat we een kwalitatief sterke, vijf à zes uur durende, televisieserie kunnen maken", aldus Bong tegen The Hollywood Reporter.

Hoe de serie eruit gaat zien en wanneer deze op de televisie is te zien is nog niet bekend. Ook niet of de hele serie getransformeerd zal worden naar het Engels.

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  23-01-2020

(y)
Lees meer >

Ludo Keeris  |  23-01-2020

Dan hoop ik dat de verhaallijnen, en niet de verhaallijen, tussen de scènes van de film verteld kunnen worden, en niet vertelt. Niet zo picky, Werner ;) Maar...
Lees meer >

Werner  |  23-01-2020

Dan hoop ik dat de verhaallijnen, en niet de verhaallijen, tussen de scènes van de film verteld kunnen worden, en niet vertelt.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina