Despicable Me 2 / Verschrikkelijke Ikke 2 is vanaf 30 oktober verkrijgbaar, ook in 3D

DESPICABLE ME 2 / VERSCHRIKKELIJKE IKKE - 2 (DVD, Blu-ray Disc & 3D-BD)

Verschrikkelijke Ikke 2 Blu-ray Verschrikkelijke Ikke 2 DVDVerschrikkelijke Ikke 2 3D Blu-ray

Chris Meledandri en zijn team van eersteklas animators komen met een spetterend nieuw avontuur waarin je jouw favoriete personages uit Despicable Me (Nederlandse titel: Verschrikkelijke Ikke) weer terug ziet: schurk Gru (Jon van Eerd), zijn lieve meiden, de ondeugende minions en vele nieuwe grappige personages. Gru heeft het leven als superschurk achter zich gelaten om Margo (Pip Pellens), Edith (Mika Pierik) en Agnes (Elaine Hakkaart) op te voeden. Nu ze geen boosaardige plannen meer hoeven uit te voeren hebben Gru, Dr. Nefario (Javier Guzman) en de minions veel vrije tijd. Net als Gru begint te wennen aan zijn rol als huisvader, wordt hij benaderd door een super-geheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Het is nu aan Gru en zijn nieuwe partner Lucy Wilde (Kim van Kooten) om uit te zoeken wie er verantwoordelijk is voor een bijzonder slechte misdaad. Wie kan beter een boef opsporen dan Gru, die zelf kort geleden nog de grootste schurk van de wereld was?

De Nederlandse stemmen van de nieuwe personages uit Verschrikkelijke Ikke 2 zijn verder van o.a. Prem Radhakishun, Beau van Ervan Dorens, Geza Weisz en Frank Lammers. De Amerikaanse stemmen zijn o.a. van Steve Carell, Kristen Wiig en Russell Brand. Niemand minder dan Mainstreet zingt de titelsong!

Genre: Avontuur, Animatie, Comedy, Misdaad, Family entertainment, Sciencefiction
Regie: Pierre Louis Padang Coffin, Chris Renaud
Cast: Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Ken Jeong, Steve Coogan, Kristen Schaal, Dana Gaier, Elsie Fisher

Ook verkrijgbaar: Boxset met Verschrikkelijke Ikke/Verschrikkelijke Ikke 2 (DVD & Blu-ray Disc)

Releasedatum: 30 oktober

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina