Disky: Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix vanaf half september op DVD

Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix
Bruisend avontuur vol spanning, humor en achtervolgingen in het speelfilmdebuut van de populaire tv-helden

Vanaf half september op DVD

De grootste kinderhelden van de laatste jaren, Ernst en Bobbie, beleefden in februari van dit jaar hun eerste bioscoopavontuur Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix, waarin onze helden proberen te voorkomen dat een bos gekapt gaat worden. Disky brengt de succesvolle familiefilm half september uit op DVD.

In Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix genieten Ernst (Erik van Trommel) en Bobbie (Gert-Jan van den Ende) van een welverdiende vakantie als ze erachter komen dat een prachtig bos in de buurt gekapt zal gaan worden. Op die plek wil de gemene ondernemer Wolter Onix (Hidde Maas) een asfaltfabriek bouwen om heel Nederland te asfalteren. Daar gaan Ernst en Bobbie een stokje voor steken. In een tv-uitzending vragen ze Wolter Onix om te stoppen met zijn afschuwelijke plannen. De geslepen zakenman gaat akkoord, maar stelt wel drie voorwaarden: Ernst en Bobbie moeten de Gouden Microfoon opsporen en binnen drie dagen een popconcert met de wereldberoemde ster MC Big Time organiseren voor maar liefst veertigduizend mensen. Als ze deze opdrachten binnen drie dagen succesvol afronden, zal hij de fabriek niet bouwen. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar Ernst en Bobbie zijn vastberaden het bos te redden. Met de hulp van de mooie televisiereporter Suzy, en veel tegenwerking van Wolter Onix, beginnen onze helden aan de race tegen de klok. Zal het Ernst en Bobbie lukken de opdracht uit te voeren en het bos te redden?

Naast Ernst (Erik van Trommel) en Bobbie (Gert-Jan van den Ende) zien we Hidde Maas als Wolter Onix en Nadja Hüpscher als Suzy in de hoofdrollen. De regie was in handen van Pieter Walther Boer.

Bonus features: videoclips en making of. Ook wordt bij de DVD een doe-boekje geleverd.
Lengte: 67 minuten.

Consumentenadviesprijs: EUR 17.99

Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix ging in februari in première in de bioscoop. De film bereikte al na anderhalve week de status van Gouden Film (100.000 bezoekers).

Recente artikelen

Laatste reacties

Joris Springer  |  12-05-2007

Ik kan me de recensie in het Parool nog herinneren toen deze film in de bios ging draaien. Het zal een van de meest vernietigende ooit zijn gweest...:? Maar ja,...
Lees meer >

Ludo Keeris  |  11-05-2007

Ik kan me de recensie in het Parool nog herinneren toen deze film in de bios ging draaien. Het zal een van de meest vernietigende ooit zijn gweest...:? Maar ja,...
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  10-05-2007

slechts 67 minuten voor de vette (advies) prijs van 17,99; maar ja dat doe boekje doet 't em
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina