Disney: Disney's Drie Musketiers 4 augustus op DVD

Walt Disney Pictures presenteert:

MICKEY * DONALD * GOOFY
De Drie Musketiers

In hun eerste eigen avondvullende langspeelfilm
Opzwepende liedjes, stoere actie en vlijmscherpe humor in een spannende film voor het hele gezin, wanneer Mickey, Donald en Goofy voor het eerst samen,
als Drie Musketiers, de degens kruisen en prinses Minnie bevrijden uit de handen van de boosaardige Kapitein Boris.
Vrij naar de boeken van Alexandre Dumas. Met de mooiste klassieke melodieën.
Één Voor Allen, Allen voor Één !

Vanaf 4 augustus 2004 exclusief verkrijgbaar op Disney DVD en Video

Het is “All For Fun and Fun For All” in de spiksplinternieuwe avondvullende speelfilm De Drie Musketiers, waarin Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy voor het eerst samen de hoofdrollen spelen. Naast hen schitteren tevens hun vriendinnetjes Minnie en Katrien, en hun vriend Pluto. Als eenvoudige conciërges hebben Mickey, Donald en Goofy dezelfde droom; ze willen graag musketier worden. Een musketier is immers een echte held die, zwaaiend met zijn degen, onoverwinnelijk is met een gouden hart.

Reis mee naar het koninkrijk van prinses Minnie dat in de 17e eeuw, ergens ver weg in Frankrijk ligt. Geniet van het wervelende avontuur dat losjes is gebaseerd op de boeken van Alexandre Dumas. Amuseer je met de komische wendingen op klassieke muziek van Beethoven, Tchaikovsky, Strauss en vele andere beroemde componisten. En warm je hart aan het geloof dat Mickey, Donald en Goofy in elkaar hebben. Ook nu blijkt weer dat je met teamwerk en vriendschap alles kunt bereiken. Niet alleen de overwinning, maar zelfs de liefde.

4 augustus 2004 brengt Buena Vista Home Entertainment dit flitsende avontuur exclusief uit op DVD en Video. Natuurlijk staan op de DVD weer bijzondere EXTRA’S. Speciale aandacht vragen we ook voor Disney’s FASTPLAY™. Het is een nieuw fenomeen dat bij deze titel voor het eerst wordt geïntroduceerd. Zonder afstandsbediening te gebruiken starten de film en een selectie van het bonusmateriaal automatisch.


DE DRIE MUSKETIERS

De eerste avondvullende speelfilm met MICKEY, DONALD en GOOFY
Voor de vrienden Mickey, Donald en Goofy is het leven maar saai. Het is de 17e eeuw en als eenvoudige conciërges slijten ze hun dagen. Natuurlijk hebben ze ook dromen. Ze willen graag musketier worden. Een musketier die de degens kruist met echte boeven en zo het kwaad bestrijdt. Maar Kapitein Pete, alias Boris Boef, de leider van de Musketiers, denkt er niet aan om hen in te lijven. Hij vindt de een te laf, de tweede te klunzig en de derde te klein. Al waren ze de laatste recruten, hij wil ze niet bij zijn Musketiers hebben.

Hun kans komt toch als Kapitein Pete een heel boosaardig plan heeft bedacht. Hij heeft, geassisteerd door zijn vrouwelijke luitenant de koe Clarabella, zijn zinnen gezet op het Koninkrijk. Maar voordat hij zichzelf tot koning kan uitroepen, moet hij eerst prinses Minnie voor eeuwig laten verdwijnen. Zijn eerste poging mislukt. Prinses Minnie en haar hofdame Katrien ruiken onraad en vragen om een paar stevige lijfwachten. Zijn keus valt op Mickey, Donald en Goofy. Als Musketiers mogen ze Prinses Minnie bewaken. Zo slaat Pete twee vliegen in één klap; Prinses Minnie waant zich veilig en de boeven kunnen haar nu nóg makkelijker kidnappen. Mickey, Donald en Goofy zijn immers te bang en te klunzig om haar echt te verdedigen, denkt hij.

Met hun zwierige hoeden, hun stevige laarzen, hun vlijmscherpe degens en hun speciale kleding lijken de nieuwe Musketiers stoerder dan ze zich voelen. Maar ze weten het zeker. Als ze goed hun best doen en samenwerken, worden ze samen grote superhelden. Door allerlei misverstanden en komische situaties rollen ze van de ene bizarre situatie in de andere. Hun vriendschap wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Als hun koets door de boeven overvallen wordt en prinses Minnie geroofd, blijkt dat de samenwerking ver te zoeken is.

Inmiddels is tussen Mickey en Prinses Minnie ook de liefde opgebloeid. Hij overtuigt zijn vrienden en met veel kunst en vliegwerk blijken ze samen toch slimmer dan de boeven. Een nieuwe tegenslag komt als zowel Mickey als Goofy door de boeven gevangen worden genomen. Maar niets is verloren. Luitenant Clarabella, die wel erg gecharmeerd is van Goofy, ontdoet hem van de touwen. Samen met Donald is Goofy nog net op tijd om Mickey te bevrijden uit een wel heel benarde positie.
Intussen hebben de boeven Prinses Minnie en hofdame Katrien opgesloten in een kist. In een zinderende muzikale finale slagen de drie Musketiers erin iedereen te slim af te zijn. Een grootse beloning staat hen nog te wachten. In het paleis krijgen ze nationale erkenning wanneer de prinses zowel Mickey Mouse, Donald als Goofy tot Koninklijke Musketiers slaat. Maar er is meer! Prinses Minnie is inmiddels straalverliefd op haar held Mickey, hofdame Katrien bloost als ze in de buurt is van Donald en zelfs Goofy is door de knieëen gegaan voor luitenant Clarabella. Met de liefde in hun hart en de getoonde moed, voelen Mickey, Donald en Goofy zich echte superhelden.


DVD SPECIALE UITVOERING

Naast de komische film De Drie Musketiers is ook BONUSMATERIAAL toegevoegd
• Niet Eerder Vertoonde Scènes
• Muziek en Meer
• Spellen en Activiteiten
• Achter De Schermen Bij Disney

TECHNISCHE SPECIFICATIES
INTERACTIEVE MENU’S
DIRECTE SCÈNE TOEGANG
TAALKEUZE
• Dolby Digital 5.1: Engels / Nederlands / Frans
ONDERTITELING
• Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Nederlands
BEELDFORMAAT
• 16 x 9 / 1:78:1
SPEELDUUR
• 65 minuten (exclusief bonusmateraal)



DISNEY’S FASTPLAY™

Met de release van De Drie Musketiers op DVD introduceert Buena Vista Home Entertainment voor de allereerste keer het nieuwe fenomeen Disney’s FASTPLAY™.
Wat is Disney’s FASTPLAY?
Wanneer men de DVD, waaraan Disney’s FASTPLAY is toegevoegd, in de DVD-speler heeft gedaan, toont deze de kijker een keuze uit een aantal talen. Nadat de juiste taal is geselecteerd, volgt AUTOMATISCH het programma; eerst een aantal trailers, daarna de hoofdfilm, gevolgd door een selectie van het BONUSMATERIAAL. Deze noviteit is met name voor jonge kijkers ideaal. Ze hoeven immers geen gebruik te maken van de afstandsbediening en kunnen zo nóg gemakkelijker genieten van de Disneyfilms op DVD.
Disney’s FASTPLAY is naar keuze; men kan ook zelf de route door het aanbod bepalen.

De Drie Musketiers wordt gedistribueerd door Buena Vista Home Entertainment, een dochteronderneming van The Walt Disney Company. In de gehele Benelux verzorgen zij de marketing, verkoop en distributie van de Walt Disney, Touchstone, Hollywood Pictures en Buena Vista huur- en koopvideocassettes en DVD’s.
www.disney.com

Recente artikelen

Laatste reacties

chimera01  |  07-08-2004

Het verhaal is een vrije bewerking van de 3 musketiers van Dumas. Er wordt gebruik gemaakt van veel klassieke muziek waarop dan liedjes gezongen worden. Geen kl...
Lees meer >

Frank  |  06-08-2004

Ook ontbreekt een inlay bij dzeze dvd.....Jammer Die ontbreekt tegenwoordig bijna altijd. Nieuw beleid van Disney. :(
Lees meer >

Henry Leenheers  |  06-08-2004

Zokuist gekocht bij Blokker. Film is niet slecht, maar had hier en daar beter gekund. Met name de achtergronddetaillering s af en toe zwaar onvoldoende. Haas...
Lees meer >

Frank  |  07-07-2004

Zit er iemand te wachten op die Fastplay-mogelijkheid? Volgens R2 Project krijg je dan eerst trailers te zien (die je niet kunt skippen), dan de film en daarna ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina