Disney's African Bambi - 13 augustus op DVD en Blu-ray Disc

African Bambi

Het unieke en echte Bambi verhaal voor de hele familie over liefde, moed en avontuur. Met de stem van Loes Luca als Giraffe.
Met indrukwekkende beelden van de Tanzaniaanse Serengeti

Verkrijgbaar op Blu-ray Disc en DVD vanaf 13 augustus 2008
Tevens te huur vanaf dezelfde datum

Reis samen met de giraffe als verteller mee naar de wonderlijke dierenwereld op de warme vlaktes van de uitgestrekte Afrikaanse Serengeti, waar het leven begint van de drie prachtige jonge gazelles Tomi, Grant en Imp. 13 augustus brengt Walt Disney Studios Home Entertainment de bijzondere familiefilm African Bambi uit op zowel Blu-ray disc als op DVD. Met name de Blu-ray versie is door de haarscherpe beelden een bijzondere ervaring. De film is geregisseerd door Alan Miller, die tevens het scenario schreef. Anton van Munster, die jarenlang de rechterhand was van Nederlands bekendste natuurfilmer Bert Haanstra, stond achter de camera. De film is geproduceerd door NCF Nature Conservation Films (NCF).

Actrice en comédienne Loes Luca vertelt als giraffe het prachtige verhaal. Ze speelde aanstekelijke rollen in films als Lepel, Ja Zuster, Nee Zuster, De jurk, De Noordelingen en Abel. Ook schitterde ze in veel TV-series zoals ’t Schaep met de 5 Pooten. De film is geschikt voor jong en oud vanaf 4 jaar. In tegenstelling tot veel bestaande natuurfilms wordt een echt verhaal verteld. Het unieke en echte Bambi verhaal over liefde, moed en avontuur. Bovendien bevat de film de nodige humor.

Korte inhoud
De Serengeti vlakte in Tanzania is het thuisgebied van de verteller van dit magnifieke verhaal; de giraffe. Deze giraffe heeft, vanuit haar hoge positie, een unieke kijk op het leven in de Serengeti. Zij vertelt het verhaal over de gazelles Tomi, Grant en Imp. Te midden van miljoenen wildebeesten en zebra’s en onder het oog van hun liefhebbende en beschermende moeders groeien de gazelles op. Zij hebben nog veel te leren voordat zij volwassen sterke gazelles zijn en gevaar ligt continu op de loer.

Technische specificaties DVD
Speelduur: 77 minuten
Taalkeuze: Dolby digital 5.1: Nederlands/Engels, Dolby Surround 2.0: Frans,
DTS 5.1: Nederlands/Engels
Beeldformaat: 16x9 / 1.78:1
Bonus: Galerie foto’s

Technische specificaties Blu-ray Disc
Speelduur: 80 minuten
Taalkeuze: Dolby digital 5.1: Nederlands/Engels, Dolby Surround 2.0: Frans,
DTS 5.1: Nederlands/Engels
Ondertitels: Geen ondertitels.
Beeldformaat: 16x9 / 1.78:1, 1080p High-Definition
Bonus: Galerie foto’s

Consumenten adviesprijs
DVD: € 19,99 - Blu-ray disc: € 29,99

Recente artikelen

Laatste reacties

Mark van L.  |  16-07-2008

Ondertitels: Geen ondertitels!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niet erg netjes en sociaal :| 100% mee eens, wat een let down:mad:
Lees meer >

Hombre  |  15-07-2008

Ondertitels: Geen ondertitels!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niet erg netjes en sociaal :|
Lees meer >

Tuvok  |  14-07-2008

Waarom "Disney's African Bambi" ? De produktiemaatschappij is Nature Conservation Films B.V.; Disney zorgt slechts voor de distributie (althans volgens IMDB)....
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  14-07-2008

Waarom "Disney's African Bambi" ? De produktiemaatschappij is Nature Conservation Films B.V.; Disney zorgt slechts voor de distributie (althans volgens IMDB)...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina