Drama, misdaad en intriges… Het 4e seizoen van Penoza heeft het allemaal.

Drama, misdaad en intriges… Penoza heeft het allemaal.

PENOZA (Seizoen 4)

Vanaf 15 december verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Penoza Seizoen 4 DVD & Blu ray

In combinatie met een enorm sterke
rolbezetting behoort ook het vierde deel van Penoza tot het beste televisiedrama van de afgelopen jaren. Niet voor niets delen wekelijks een miljoen kijkers lief en leed met drugsbarones Carmen, gespeeld door Gouden Kalf-winnares Monic Hendrickx en haar familie.De komende weken is het vierde seizoen nog te zien op televisie maar al vanaf 15 decemberverkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

De ware sterrencast van Penoza IV bestaat wederom uit o.a. Monic Hendrickx, Loek Peters, Gijs Naber, Raymond Thiry, Eric Corton, Sigrid ten Napel, Marcel Musters, Jacqueline Blom en Peter Blok. Voor dit nieuwe seizoen zijn Barry Atsma (Loft, Komt een Vrouw bij de Dokter) en Jacob Derwig (Het Diner) toegevoegd aan de bijzondere cast.

Synopsis
Het derde seizoen van de populaire Nederlandse misdaadserie Penoza kreeg een schokkende finale toen Carmen werd neergeschoten. Aan het begin van deze vierde reeks zien we dat Carmen de aanslag ternauwernood heeft overleefd. Ze is ontwaakt na lang in coma te hebben gelegen en begint langzaam weer een beetje op te knappen. Daarbij heeft ze wel regelmatig last van black-outs. Intussen probeert zoon Boris erachter te komen wie er op zijn moeder heeft geschoten. Zodra Carmen voldoende is hersteld, wordt ze overgebracht naar de gevangenis om daar achter de tralies haar proces af te wachten. Ze beseft dat de kans klein is dat ze ooit weer op vrije voeten komt. Maar op een dag komt officier van justitie Justine de Heer op bezoek met een verrassend aanbod: Carmen kan haar vrijheid herwinnen door te infiltreren in het levensgevaarlijke Mexicaanse kartel...

Specificaties:
Speelduur: 460 minuten (5 x 48 & 5 x 44)
Taal: Nederlands gesproken
Beeldformaat: DVD 1.78:1 16:9, Blu-ray: 1080P 1.78:1
Audio: DVD: Dolby Digital 5.1, Blu-ray: DTS 5.1
Adviesprijs: DVD & Blu-ray: € 24,99
Verpakking: 2 DVD Stackpack Slipcase, 1 Blu-ray Amaray Slipcase
Kijkwijzer: 12

Just Entertainment Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina