Drie films vanaf 18 juli op DVD via Septemberfilm, incl. God's Own Country en Dorst

Vanaf 18 juli zijn drie films van Septemberfilm beschikbaar op DVD en VOD.

GOD'S OWN COUNTRY, DORST en JUSQU'À LA GARDE

God's Own Country DVD

Septemberfilm brengt op 18 juli drie films uit op DVD en Video On Demand. Het met veel prijzen overladen Britse drama GOD'S OWN COUNTRY, het Nederlandse drama DORST, waarin Coco een nieuw doel in haar leven krijgt als haar moeder ernstig ziek wordt en het Franse echtscheidingsdrama JUSQU'À LA GARDE.

GOD'S OWN COUNTRY

Johnny werkt van ‘s morgens tot laat ‘s avonds op de boerderij van zijn ouders, verscholen in de mistige landschappen van Yorkshire. Hij probeert zijn frustraties weg te drinken in de lokale pub, hij beleeft er sexuele avonturen die nergens toe leiden. Als een Roemeense seizoenarbeider voor enkele weken op de boerderij komt werken, voelt Johnny allerlei ongekende emoties. Een intense relatie begint en zal Johnny’s leven voorgoed veranderen.

Regie: Francis Lee
Cast: Josh O'Conner, Alec Secareanu, Gemma Jones, Ian Hart
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Taal: Engels
Genre: Drama
Lengte: 104 min
Kijkwijzer: 12

 

DORST

Coco heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth ziek blijkt. Ze grijpt het nieuwe doel in haar leven met beide handen aan en trekt bij haar moeder in. Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar verbondenheid.

Regie: Saskia Diesing
Cast: Simone Kleinsma, Elise van 't Laar, Leopold Witte, Stefan de Walle, Margôt Ros, René Groothof, Patrick Stoof, Merijn de Jong, Fabian Jansen
Land van herkomst: Nederland
Taal: Nederlands
Genre: Drama
Lengte: 97 min
Kijkwijzer: 12

 

JUSQU'À LA GARDE

Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen. Wanneer de rechter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, voelt Julien zich verscheurd tussen zijn ouders. Als beschermengel van zijn moeder voor zijn jaloerse vader, doet Julien zijn best de goede vrede te bewaren om zo het ergst denkbare te voorkomen.

Regie: Xavier Legrand
Cast: Denis Ménochet, Léa Drucker
Land van herkomst: Frankrijk
Taal: Frans
Genre: Drama
Lengte: 94 min
Kijkwijzer: 12

Verkrijgbaar vanaf 18 juli op DVD en VOD

Septemberfilm Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina