Drie films vanaf nu verkrijgbaar op DVD: Complete Unknown, Kings en Selected Shorts 25

Vanaf nu op DVD via Remain In Light

COMPLETE UNKOWN

Complete Unkown DVDTom (Michael Shannon) leeft gelukkig met zijn vrouw in Brooklyn. Voor zijn verjaardag organiseert hij een intiem diner voor zijn beste vrienden. En dan duikt Alice (Rachel Weisz) op, als date van Toms collega. Ze charmeert alle gasten met haar fascinerende verhalen, maar de gastheer lijkt ergens mee te zitten. Wie is die mysterieuze Alice? Tom weet zeker dat hij haar kent, ook al heeft ze een andere naam en geeft ze geen enkel teken van herkenning wanneer ze naar hem kijkt. Naarmate de avond vordert onthult ze een schokkend geheim, waarna ze plotseling vertrekt. Tom volgt haar in een nachtelijke zwerftocht, waarbij de een op zoek is naar verandering in zijn leven terwijl de ander zich juist afvraagt hoe ze haar oude leven weer op kan pakken.

Academy Award® winnaar Rachel Weisz, Michael Shannon en Academy Award® winnaar Kathy Bates dragen dit intrigerende drama van regisseur Joshua Marston.

Regie: Joshua Marston
Cast: Michael Shannon, Rachel Weisz, Hansel Tan, Kathy Bates

Genre: Drama - Thriller
Speelduur: 91 min
Taal: Engels
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: AL

 

KINGS

Kings DVDMillie (Halle Berry) is een hardwerkende, alleenstaande moeder. Samen met haar acht geadopteerde kinderen woont ze in de wijk South Central in Los Angeles. Haar opstandige buurman Obie (Daniel Craig) is de enige witte man in de buurt die wordt gedomineerd door Afro-Amerikanen, Latino’s en Koreanen. Na de vrijspraak van de agenten die Rodney King mishandelden nemen raciale spanningen in de wijk toe. De twee vormen een onwaarschijnlijk verbond om Millie's kinderen veilig thuis te brengen in deze chaos. 

Kings belicht de befaamde rellen van 1992 bovenal vanuit het warme, tedere perspectief van deze familie. Nu het politieke klimaat in Amerika steeds meer deze onrust van 25 jaar geleden weerspiegelt, voelt dit krachtige sociale drama helaas weer bijzonder actueel.

Regie: Deniz Emze Ergüven
Cast: Halle Berry, Daniel Craig.

Genre: Misdaad, Drama
Speelduur: 92 min
Taal: Engels
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Kijkwijzer: 16

 

SELECTED SHORTS #25

Dubbeldisc versie (DVD+BR) met meer dan 5 uur aan kortfilms.

Selected Shorts # 25 DVDTijdens het afgelopen Internationaal Kortfilmfestival Leuven maakten jonge regisseurs indruk op het publiek. Films met beklijvende scenario’s, duizelingwekkende beelden en scherpe plotwendingen die ook in het buitenland weerklank vonden. Selected Shorts biedt opnieuw een staalkaart van de strafste kortfilms van het afgelopen jaar. Op de DVD en Blu-ray Disc staan 17 kort-films, waarvan twee animatiefilms en een documentaire

Regie: Diverse Regisseurs
Cast: Peter De Graef, Wim Opbrouck, Tibo Vandenborre, Anemone Valcke.

Genre: Diverse
Speelduur: 313 min
Taal: Engels, Frans, Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Kijkwijzer: AL

Remain In Light logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Oudlid_X5  |  03-10-2018

Complete Unknown! (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina