Drie nieuwe seizoenen van TV-series van Universal Pictures op 20 maart op DVD

20 maart verschijnen er via Universal Pictures weer een aantal nieuwe seizoenen van bekende en nieuwe televisieseries op DVD. Van The Good Fight, van de makers van The Good Wife, verschijnt het eerste seizoen op DVD. Van de Amerikaanse navy-misdaadserie N.C.I.S. zijn we inmiddels alweer toe aan seizoen 15 en van de politieserie Hawaii Five-O verschijnt op 20 maart het 8e seizoen.

THE GOOD FIGHT SEIZOEN 1

The Good Fight - Seizoen 1 DVDEen gefraudeerde investering van miljoenen dollars van een vriend verpest Diane Lockharts’ (Emmy-Award Winnares Christine Baranski) plannen voor haar pensioen, verbrast haar spaarrekening en schaadt haar reputatie. Ze staat letterlijk in de min. In seizoen 1 van The Good Fight (gemaakt door creators Robert en Michelle King de makers van The Good Wife), wordt de onteerde Diane uit haar eigen advocatenkantoor gezet en gaat bij een ander welbekend kantoor werken als junior partner. Haar rechterhand wordt Maia Rindell (Rose Leslie, Game of Thrones), een veelbelovende jonge advocate met haar eigen bagage: Maia’s ouders worden beschuldigd voor het bezwendelen van Diane en andere leden van Chicago’s hogere kringen. Diane wordt herenigd met haar oude werknemer, Lucca Quinn (Cush Jumbo), die een naam voor zichzelf heeft gemaakt sinds haar vertrek bij Lockhart/Gardner. Onder druk van het herbouwen en onderhouden van hun leven, heeft dit stoutmoedige team van vrouwen allemaal iets om te bewijzen en bovendien: niets te verliezen.

Genre: Misdaad, Drama
Cast: Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo, Delroy Lindo

Specifcaties DVD:
Speelduur: 471 minuten
Beeldformaat: 1.78:1
Audio, Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels, Frans, Nederlands, Duits

 

N.C.I.S. SEIZOEN 15

N.C.I.S. Seizoen 15 DVDConfronterende oude misdaadzaken, geheime undercover missies en het vangen van kidnappers is allemaal onderdeel van het werk van de onbekende helden van het Major Case Response Team in het bloedstollende seizoen 15 van NCIS. Terwijl het team verder gaat met de zoektocht in de jungles van Paraguay naar speciaal agenten Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) and Timothy McGee (Sean Murray), gaan de zaken alsmaar door. Co-sterren Pauley Perrette, Emily Wickersham, David McCallum, Brian Dietzen, Rocky Carroll, Duane Henry, en Wilmer Valderrama krijgen versterking van speciaal agent Maria Bello en forensisch psycholoog Jacqueline Sloane om onder andere een verdachte zelfmoord op te lossen, een speciale beveiligingsmissie uit te voeren en criminelen op te sporen die de Verenigde Staten bedreigen. De spanning loopt hoog op in deze 24-delige, 6-disc set.

Genre: Actie, Komedie, Misdaad
Cast: Mark Harmon, David McCallum, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray

Specifcaties DVD:
Speelduur: 985 minuten
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

 

HAWAII FIVE-O SEIZOEN 8

Hawaii Five-O seizoen 8 DVDNieuwe gezichten en explosieve zaken. Het verleden, heden en toekomst van de Five-O’s kunnen elk moment botsen wanneer een Hawaiiaanse misdaad golf opkomt. McGarrett (Alex O’Loughlin), die de missies leidt, versterkt het eliteteam van de HPD met nieuwe rekruten Tani (Meaghan Rath) en Junior (Beulah Koale) tijdens de jacht op een serie-brandstichter en een duivelse hacker (gespeeld door gaststerren Randy Couture en Joey Lawrence). Wanneer het eiland wordt bestuurd door verschillende moordpartijen, zet Adam (Anthony Dale) een speciaal team op. De blootstelling van een massavernietigingswapen en de kogel van een sluipschutter dreigen Danny (Scott Caan) voorgoed neer te halen. Terwijl Grover (Chi McBride) alsmaar met zichzelf worstelt, werkt Jerry (Jorge Garcia) samen met een bekend gezicht om een terrorist te weerhouden van het maken van een bom. Hawaii Five-O: Seizoen 8 zit vol met 25 intense afleveringen.

Genre: Actie, Avontuur, Misdaad, Drama
Cast: Alex O’Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka

Specifcaties DVD:
Speelduur: 1029 minuten
Beeld: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Engels, Frans, Nederlands, Duits

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina