Drie nieuwe series bij Amazon Prime in februari in premiere

In februari voegt Amazon drie nieuwe series toe aan Prime Video

Amazon Prime voegt in februari drie series toe aan de collectie. De veelgeprezen politieke sciencefiction serie THE EXPANSE, de documentairereeks rond het controversiële koppel Lorena en John Wayne LORENA en in THE GIANT BEAST THAT IS GLOBAL ECONOMY gaat men op zoek naar de meest bizarre factoren die invloed hebben op de wereldeconomie.

Amazon Lorena

THE EXPANSE

De seizoenen 1-3 van de serie The Expanse zijn vanaf 8 februari exclusief beschikbaar op Amazon Prime Video. The Expanse, gebaseerd op de boeken van James S.A. Corey, is een veelgeprezen politieke sciencefiction serie. Het speelt zich af in een toekomst waarin de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd, en de inwoners van aarde en Mars aan de vooravond staan van een oorlog over hulpbronnen.

In deze serie speelt een aantrekkelijke cast, waaronder drievoudig voor een Golden Globe genomineerde Thomas Jane (Deep Blue Sea), Oscar-nominee Shohreh Asgdashloo (Star Trek: Beyond), Steve Strait (The Covenant), Dominique Tipper (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Wes Chatam (The Hunger Games), Cas Anvar (Punisher: War Zone), Frankie Adams (Mortal Engines), Shawn Doyle (Frequency), Chad L. Coleman (The Walking Dead),  Florence Faivre (The Sia Renaissance) en Cara Gee (Empire of Dirt).

LORENA

Vanaf 15 februari start de nieuwe Prime Original serie Lorena. Deze serie brengt nieuw en baanbrekend onderzoek aan het licht over de beruchte Amerikaanse rechtszaak van John Wayne en Lorena Bobbitt. Het koppel werd op slag wereldberoemd toen Lorena de penis van haar slapende man afsneed met een mes. In de documentaire-serie geeft regisseur Joshua Rofé (Lost for Life) een frisse blik op het verhaal van Lorena Bobbitt en hoe deze affaire de grondslag was van 24-uurs nieuwsvoorziening. Lorena is een grondig heronderzoek naar de diepere moraal en pijnlijke menselijke tragedies die ten grondslag liggen aan dit bekende Amerikaanse schandaal.

 

THE GIANT BEAST THAT IS GLOBAL ECONOMY

Op vrijdag 22 februari gaat de documentaire serie The Giant Beast That is Global Economy exclusief in première bij Amazon Prime Video. De serie, van Academy Award winnaar Adam McKay, Will Ferrell en Adam Davidson, onderzoekt op eigenzinnige wijze de meest bizarre factoren die invloed hebben op de wereldeconomie. Elke aflevering focust zich op een centrale vraag rond dit thema, zoals: Hoe kan ik een tas zwart geld witwassen? Is geld eigenlijk wel echt? en Waarom is de dood zo duur? Host Kal Penn reist door dertien landen om de antwoorden te vinden op deze vragen.

Amazon Prime Video logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina