Drie TV-series van 20th Century Fox in september op DVD

20th Century Fox

20th Century Fox TV series op DVD

How I Met Your Mother - Seizoen 1

Het verhaal:
coversEen omgekeerd liefdesverhaal: How I Met Your Mother is een gloednieuwe comedy over Ted (Josh Radnor) en hoe hij verliefd werd. Wanneer Teds beste vrienden Marshall (Jason Segel) en Lily (Alyson Hannigan) in het huwelijksbootje stappen, wil hij meer dan ooit op zoek naar zijn eigen ware liefde. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen door zijn ‘partner in crime’ Barney (Neil Patrick Harris), een gelukkige vrijgezel die van het ene café naar het andere holt en ontelbare wilde plannen bedenkt om vrouwen aan de haak te slaan. Ted heeft zijn zinnen gezet op de charmante en zelfstandige Robin (Cobie Smulders), maar het lot zou daar wel eens anders over kunnen beslissen. Via een reeks terugblikken denkt Ted terug aan zijn dagen als vrijgezel, de hoogte- en dieptepunten van het daten en de zoektocht naar de ware liefde.

Creatie van Carter Bays en Craig Thomas
How I Met Your Mother is een creatie van Carter Bays en Craig Thomas, twee schrijvende vrienden. Ze spelen bovendien ook in de rockband (The Solids) die de titelsong leverde voor de serie. Dit is character-driven comedy op het hoogste niveau, met meer dan vijftig scènes per episode: een unicum voor comedyseries. Pure kwaliteit van de eerste tot de laatste seconde: ontdek deze geweldige comedy nu voor het eerst op DVD!

Ook het acteerwerk van Jason Segel (Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall), Cobie Smulders en Alyson Hannigan (Buffy, American Pie) verdient alle lof.

Met gaststerren als Britney Spears en Jennifer Lopez
How I Met Your Mother kan aflevering na aflevering rekenen op beroemde gaststerren. Britney Spears, Joe Manganiello, Jennifer Lopez, Carrie Underwood, Amanda Peet en nog vele anderen zijn blij hun opwachting te kunnen maken in de nu geroemde cultserie.

Niets dan lof met vijf Emmy's
Al Vijf Emmy's gewonnen en zes Emmy-nominaties: het is een topprestatie die voor zich spreekt. De internationale film- en tv-recensenten zijn een en al lof als het When I Met Your Mother betreft. Behalve de Emmy's zijn er ook twee Golden Globe-nominaties, drie People's Choice Award-nominaties en het lijstje is nog veel langer. Applaus is er met name voor het acteerwerk en het thema.
Maar ook bij het publiek gaat het hard. Op Facebook noteren we meer dan vier miljoen fans, een topscore die ook de populariteit bij de hippe 'social networking' generatie verraadt.

Releasedatum: 1 september 2010
Genre: Tv-serie, comedy
Leeftijd: AL
Lengte: Ca. 10 u.
Audio: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans 2.0 Dolby Surround
Aspect ratio: 4x3 1.33 fullframe
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra's:
  1. Clips
  2. Bloopers
  3. Audiocommentaar
  4. Featurette: Video Yearbook
Adviesprijs: 24,95 euro

My Name Is Earl: Seizoen 4

Het verhaal
coversIn dit nieuwe seizoen gaat de sympathieke ‘loser’ Earl, in de ban van karma, verder met zijn hilarische waslijst vol slechte daden die hij goed moet maken; van het stelen van een mobiele bibliotheek voor kinderen tot het zwanger maken van zijn babysitter. Terwijl Earls broer Randy zijn eigen karmalijst samenstelt, verhuizen Earls ex-vrouw Joy en haar man naar de buitenwijken. Echter, je kunt een meisje uit het woonwagenkamp halen, maar je kunt de woonwagen niet uit het meisje halen! Hilarisch, respectloos en helemaal over de top … seizoen vier van My Name Is Earl.

Laatste seizoen
Hoe zal het aflopen met het karma van Earl? Dit allerlaatste seizoen zal het uitwijzen! Eén ding is zeker: Earls lotsbestemming blijft aanleiding geven tot hilarische humor, die op ons afkomt vanuit tal van nieuwe, onverwachte invalshoeken. Laat deze finale niet aan je voorbijgaan!

Sterke vertolkingen en sexy actrices
Jason Lee is adembenemend goed als white trash verschijning met een indrukwekkend alcoholdebiet. Daarvoor werd hij in 2006 met een Golden Globe gelauwerd. Lee liet al zien dat hij als de beste kan acteren in komische films als Alvin and the Chipmunks en Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (waarin hij hoofdpersonage Dave vertolkte).
Maar ook de sexy meiden uit de serie bewijzen dat ze voortreffelijk werk kunnen leveren voor de camera's. Jaime Pressly werd voor haar vertolking met een Emmy beloond, en ook Ethan Suplee en Nadine Velasquez zetten niet alleen hun mooiste maar ook hun beste beentje voor.

5 Emmy® Awards en 4 Golden Globe® nominaties
My Name Is Earl werd vier keer voor een Golden Globe® genomineerd en won de People’s Choice Award® in de categorie favoriete nieuwe tv-comedy. Het winnen van maar liefst vijf Emmy's® onderstreept de bijzondere klasse van deze comedy. Uiterst onconventioneel en verrukkelijk oneerbiedig; humor om stoom af te blazen!

  • Tevens verkrijgbaar en niet te missen: seizoen 1, 2 en 3.
Releasedatum: 1 september 2010
Genre: Tv-serie, comedy
Leeftijd: 6
Lengte: Ca. 13 u.
Audio: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans 2.0 Dolby Digital
Aspect ratio: 16X9 1.78 widescreen
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Extra's:
  • Verwijderde scenes
  • Bloopers
  • Featurette: Earl’s Fan Mail
Adviesprijs: 24,95 euro

Family Guy - Seizoen 4

Het verhaal
coversDe waanzinnige, vlijmscherpe, maar nooit aanstootgevende animatiesensatie is terug met een sterk nieuw seizoen! Pak dus een glas Martini en proost op deze 13 hilarische afleveringen waarin Peter blind wordt, Lois in de gevangenis belandt, Meg een make-over ondergaat, Chris zich ontfermt over een pratende puist, Stewie verliefd wordt op zijn babysitter en Brian het hart van 'The Bachelorette' verovert.

Voortzetting na overweldigende reacties
Het vierde seizoen van Family Guy kwam er na overweldigende reacties van fans over de hele wereld. Ook de dvd-verkopen deden het zo goed dat Fox op zijn voornemen terugkwam de serie te annuleren en besloot deze opnieuw te produceren.

Geestelijke vader en provocateur Seth MacFarlane
Family Guy is het geesteskind vanSeth MacFarlane. Hij studeerde begin jaren negentig af in animatie met als eindwerk de animatiefilm Life of Larry. Die cartoon introduceerde hem bij Hanna-Barbera, de animatiestudio van de Flintstones. In 1996 voltooide MacFarlane Larry and Steve, de sequel van Life of Larry, waarin de hoofdpersonages van Family Guy zich al aftekenen. Larry and Fox vroeg MacFarlane een serie te maken op basis van deze personages: Family Guy zag het daglicht en verscheen in 1999 voor het eerst op tv.

Lekker choqueren
The Simpsons, All in the Family, Woody Allen en Jackass noemt MacFarlane als inspiratiebronnen. Daarnaast is er zijn passie voor musicals en theatrale muziek. "Musicals, bigbandmuziek en Julie Andrews. Waarom ben je geen homo?" vroeg de Amerikaanse Playboy hem in september 2009. MacFarlane haalde z'n schouders op en antwoordde "Ik hou van vagina's."

Bekroningen en nomaties
Family Guy haalde elf Primetime Emmy Award- en evenveel Annie Award-nominaties binnen (Annie is de hoogste bekroning in de animatiewereld). Het won er ook drie van beide. De mooiste trofee is wellicht de Emmy-nominatie voor uitmuntende comedyserie: de laatste keer dat een animatieserie deze eer kreeg was in 1961 voor de Flintstones.

Voice-over
Seth MacFarlane spreekt zelf de stemmen in van de drie belangrijke karakters: huisvader Peter, zoon Brian en baby Stewie. De stem van Stewie is gebaseerd op het theatrale timbre van de Engelse acteur Rex Harrison, de verwaande professor uit My Fair Lady. Brian heeft de stem van MacFarlane zelf gekregen. De stem van Peter komt van een veiligheidsagent uit de school waar MacFarlane animatie studeerde.

  • Tevens verkrijgbaar en niet te missen: seizoen 1, 2 en 3.

Topper op Comedy Central
De kijkers van Comedy Central hebben Family Guy al omarmd, en gelijk hebben ze. Op dit humorkanaal, waar seizoen 1 tot en met 4 al werden uitgezonden, is Family Guy het op één na best bekeken programma. Alleen The Simpsons scoorden nog beter. Ook de herhalingen na middernacht scoorden hoge kijkcijfers. Bij studenten is de serie bijzonder geliefd.

Releasedatum:

22 september 2010

Genre:

Tv-serie, comedy

Leeftijd:

12

Lengte:

Ca. 400 min.

Audio:

Engels: Dolby Surround, Frans: 2.0 Dolby Stereo

Aspect ratio:

4x3 fullframe 1.33: 1

Menu:

Engels, Frans

Ondertiteling:

Nederlands, Frans, Engels

Extra's:

  1. Featurettes
  2. 25 verwijderde scènes
  3. Achter de schermen
  4. Storyboard
  5. Audiocommentaar
  6. … en nog veel meer!

Adviesprijs:

24,95 euro

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  31-08-2010

Wat heeft Arrested Development met How I Met Your Mother te maken? ;) Niets ;) (y)
Lees meer >

Khonnor  |  31-08-2010

Wat heeft Arrested Development met How I Met Your Mother te maken? ;)
Lees meer >

Chris W  |  30-08-2010

Geen 24. Wel My Name is Earl. DAMNIT!
Lees meer >

Werner  |  29-08-2010

Geen Futurama. Wel Family Guy. Werner no understand...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina