Dutch FilmWorks Digital & Home Entertainment releases NL april 2022

Logo

Het belooft een mooie maand te worden met een release van de actiefilm Panama en de spannende thriller An Imperfect Murder op de VOD kanalen. Op DVD, Blu-ray & 4K verschijnen onder andere de revival van de horrorfilm Scream, de mini thrillerserie Dexter: New Blood, de familiefilm Clifford The Big Red Dog en de komedie Bittersweet Sixteen.


DIGITAL RELEASES

PANAMA

Panama still

Als ex-marinier James Becker (Mel Gibson) wordt ingehuurd om een wapendeal af te ronden in Panama raakt hij betrokken bij een inval van het Amerikaanse leger. Te midden van geweld en diverse politieke belangen moet hij zichzelf staande zien te houden. Desnoods met geweld.

19-04-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon
28-04-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

 

AN IMPERFECT MURDER

An Imperfect Murder still

In deze spannende thriller ontwaakt de succesvolle actrice Vera Lockmann (Sienna Miller) in haar ergste nachtmerrie als zij door detective McCutcheon (Alec Baldwin) wordt verdacht van de moord op haar ex-vriend Sal. Nadat Vera haar sporen heeft gewist zoekt zij steun bij haar vader Arthur en probeert haar eigen gedachten op een rij te zetten. Was Sal zijn dood een ongeluk, zelfverdediging of een aanval uit pure woede?

19-04-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon
28-04-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo 

Let op vanaf 29 april ook te koop op DVD & Blu-ray

 

HOME ENTERTAINMENT RELEASES

SCREAM 5

Scream 5 still

Vijfentwintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een serie gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter het ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit. Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette keren terug in hun iconische rollen. Naast hen zijn er rollen voor o.a. Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar.

15-04-2022 te koop op DVD, Blu-ray & 4K

 

DEXTER: NEW BLOOD

Dexter: New Blood still

Michael C. Hall is terug in de Golden Globe-winnende rol van Dexter Morgan. Nadat Dexter tien jaar geleden zijn eigen dood via een tragisch bootongeluk ensceneerde is alles anders. Hij leeft onder een valse naam een onopvallend leven in de bossen van Oregon waar hij zijn innerlijke demonen al jaren weet e onderdrukken. Met een normale baan en een politieagente als vriendin lijkt hij het leven eindelijk onder controle te hebben. Tot zijn zoon op de stoep staat en zijn leven op zijn kop zet. Van slag valt Dexter terug in oude patronen en kruisen zijn paden die van een wel heel gevaarlijke dorpsgenoot. Ook Jennifer Carpenter en Golden Globe-winnaar John Lithgow keren in Dexter: New Blood terug in hun bekende rollen. Deze vierdelige set bevat ook exclusieve behind-the-scenes featurette.

15-04-2022 te koop op DVD & Blu-ray

 

CLIFFORD THE BIG RED DOG

Clifford The Big Red Dog still

De tiener Emily Elizabeth ontmoet een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey (Jack Whitehall) samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad. Gebaseerd op het geliefde personage uit de boekenserie van Norman Bridwel.

29-04-2022 te koop op DVD & Blu-ray

 

BITTERSWEET SIXTEEN

Bittersweet Sixteen still

De Vlaamse film gaat over de 15-jarige Lotte die enorm uitkijkt naar haar 16e verjaardag. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug en een toxische relatie met Astrid, het mooiste meisje van de klas, beschadigde haar zelfbeeld. Op het thuisfront is er ook een verrassende wending: haar ouders gaan uit elkaar. Hormonen razen door de puberlichamen en dagen worden gekleurd door ontluikende liefdes, de lastige maar mooie zoektocht naar seksuele identiteit en de twijfels die alleen pubers kunnen invullen... Alle grote en kleine verhaallijnen komen tot een climax op het feest voor Lotte haar sweet sixteen party.

15-04-2022 te koop op DVD & Blu-ray

 

Recente artikelen

Laatste reacties

SWAT*66  |  03-04-2022

De BluRay van Scream 5 al besteld bij een bekende webshop.
Lees meer >

Werner  |  01-04-2022

Dexter :)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina