Dutch FilmWorks Digital & Home Entertainment releases NL februari 2023

Logo

Beste relatie,

Het is alweer februari, de dagen worden weer langer en dat betekent ook weer veel leuke releases op de digitale platforms en home entertainment! Er is veel nieuws thuis te bekijken, zo komt Big Trip 2 op DVD en Blu-Ray, is het bloedstollende seizoen 19 van NCIS op DVD en is Prey for the Devil zowel te streamen als te koop op DVD en Blu-Ray! Daarnaast zijn The Way to Paradise en de hilarische comedy The Estate in februari op vele plekken te streamen. 


DIGITAL RELEASES

PREY FOR THE DEVIL

Wanneer het aantal gevallen van demonische bezetenheid snel toeneemt, heropent de katholieke kerk de school voor duivelsuitbanning. De jonge, rusteloze non Ann is ervan overtuigd dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven. Eén van de professoren ziet haar speciale gave en laat haar in het geheim de rituelen bestuderen. Dit brengt echter ook gevaren met zich mee. Wanneer Ann oog in oog komt met een demonische kracht, blijkt die een mysterieus verband te hebben met haar traumatische verleden.

Cast Jacqueline Byers, Virginia Madsen en Ben Cross

Regie Daniel Stamm

Genre Horror

09-02-2023 te koop bij iTunes, Pathé Thuis, Amazon, Rakuten en Google Play

23-02-2023 te huur bij iTunes, Pathé Thuis, Amazon, Ziggo, Google Play en Rakuten

 


THE WAY TO PARADISE

Najib heeft zijn leven goed op de rit. Hij is bezig met zijn masterstudie recht en helemaal happy met zijn vriendin. Alles verandert als zijn oudere broer wordt gearresteerd. Nu moet Najib voor zijn familie zorgen en gedwongen met zijn studie stoppen om geld te verdienen. In zijn pogingen loopt Najib keer op keer tegen dichte deuren en vooroordelen aan en stukje bij beetje ziet hij zijn leven instorten. Op de rand van wanhoop, wordt hij benaderd door Brahim die hem hulp aanbiedt, maar ook misbruik maakt van Najibs kwetsbaarheid. Langzaam overtuigt hij Najib ervan om Jihadstrijder te worden en zo de weg naar het paradijs te vinden.

Cast Aziz Akazim, Mamoun Elyounoussi en Chems Eddine Amar

Regie Wahid Sanouji

Genre Drama

09-02-2023 te koop bij iTunes, Pathé Thuis, Amazon en Google Play

23-02-2023 te huur bij iTunes, Pathé Thuis, Amazon, Google Play en Ziggo

 


THE ESTATE

Als de zussen Macey en Savannah horen dat hun welgestelde tante niet lang meer te leven heeft, besluiten ze haar op te zoeken om de familiebanden eens goed aan te halen. Er is immers een enorme erfenis te verdelen. Eenmaal daar blijkt de oude dame echter niet makkelijk te behagen. Wanneer plots nog twee hebzuchtige familieleden op de stoep staan, volgt er een dolkomische strijd om tantes lievelingsnicht of neef te worden voordat die haar laatste adem uitblaast.

Cast Toni Colette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny, Ron Livingston en Rosemarie Dewitt

Regie Dean Craig

Genre Comedie

16-02-2023 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Rakuten en Amazon

02-03-2023 te huur bij Amazon, Google Play, iTunes, Rakuten, Pathé Thuis en Ziggo

 


HOME ENTERTAINMENT RELEASES

BIG TRIP 2

Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda nemen je mee op een nieuw beregoed avontuur! Als onze dierenvrienden een baby Grizzly horen huilen in het bos, blijkt dit het jong te zijn van de presidentskandidaat. Aan hen de belangrijke taak om de baby weer thuis te brengen. Tijdens hun knotsgekke reis gaan ze met een ballon door de lucht, dwars door de bossen, over water en zelfs door de sneeuw. De jaloerse aasgieren Ron en Billy doen er alles aan om de trip te dwarsbomen, maar die kennen de beste pakketbezorgers van de wereld duidelijk nog niet!

Stemmencast Paul Boerenboom, Trevor Reekers, Christiaan Schreuder, Jip Bartels en Wiebe-Pier Cnossen

Regie Vasiliy Rovenskiy

Genre Familiefilm / animatie

10-02-2023 te koop op DVD en Blu-Ray

 


PAW PATROL V35: JET TO THE RESCUE

Ga met de pups mee terug naar Blaffenburg voor een gloednieuwe tv-film. Wanneer een sluwe hertog een sieraad met geheime krachten steelt van het koninklijke kasteel, is het aan de PAW Patrol om te hulp te schieten voordat de stad voor altijd verloren is! En de PAW Patrol beleeft nog meer spannende avonturen. Zo trekken ze erop uit om een stuntpiloot, het katje van de burgemeester en zelfs Skye te redden wanneer die haar vleugel breekt.

Inclusief de tv-film JET TO THE RESCUE en 4 spannende reddingsacties: PUPS REDDEN HOOGVLIEGER SKYE - PUPS REDDEN SKYE - PUPS REDDEN EEN VLIEGEND KATJE - PUPS REDDEN EEN STUNTPILOOT

Genre Animatie

10-02-2023 te koop op DVD

 


NCIS - SEIZOEN 19

Seizoen 19: het memorabele seizoen dat NCIS voor altijd veranderde. In dit seizoen sluit voormalig FBI agent Alden Parker (Gary Cole) zich aan bij het team nadat de legendarische Special Agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) onverwachts met pensioen gaat. Parker wordt meteen uitgedaagd door talloze zaken van leven of dood. Door een aanslag van bio terreur worden Jimmy (Brian Dietzen) en Kasie (Diona Reasonover) blootgesteld aan een dodelijk gif. Een moordenaar heeft het gemunt op McGee's (Sean Murray) schoonmoeder. Vance's (Rocky Carrol) dochter is gekidnapt door een kartel. Torres (Wilmer Valderrama) confronteert gevaar en een liefde uit zijn verleden als undercoveragent. Nieuwe agent Jessica Knight (Katrina Law) riskeert haar leven voor het onderzoeken van een podcast misdaad. En ten slotte, favoriet Dr. Ducky Mallard (David McCallum) maakt een verrassende rentree.

Cast Mark Harmon, Sean Murray, Katrina Law en Wilmer Valderrama

Regie Donald P. Bellisario, Don McGill

Genre Crime

24-02-2023 te koop op DVD en Blu-Ray

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  10-02-2023

Ik hoop alleen dat Big Trip 2 ook de Engelse voice cast omvat.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina