Dutch FilmWorks Digital & Home Entertainment releases NL november 2022

Logo

Het wordt langzaam weer kouder wat betekent dat het ook weer tijd wordt om met een warme deken op de bank te ploffen. En om dat nog aangenamer te maken zijn hier de nieuwe releases van november! Op de digitale platforms verschijnen de dramafilm Summit Fever en de waargebeurde thriller Rogue Agent. Daarnaast is het de maand van DVD, Blu-Ray en UHD, met maar liefst elf releases van onder andere de langverwachte combibox Top Gun / Top Gun Maverick, Paw Patrol V34: Rescue Knights, The Twin en Star Trek: Picard seizoen 2. 


DIGITAL RELEASES

SUMMIT FEVER

Na de dood van zijn zus bij een vreselijk ongeluk, heeft Michael zijn vader beloofd om geen grote risico's meer te nemen. Daarmee staat zijn grote passie bergbeklimmen geparkeerd. Als zijn beste vriend hem uitdaagt de grote drie: de Matterhorn, de Eiger en de Mont Blanc te veroveren, wint de verleiding het toch. De adrenaline maakt dat Michael weer voelt dat hij leeft. De bergen zijn niet ongevaarlijk en de eerste twee tochten eisen hun slachtoffers. Toch is Michael vastberaden ook de derde top te beklimmen; zich niet bewust van het feit dat er aan de andere kant van de berg een dodelijke storm raast.

Cast Hannah New, Ryan Philippe, Mathilde Warnier, Gianmarco Saurino, Laura Ferries

Regie Julian Gibey

Genre Drama

10-11-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

17-11-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

LET OP: vanaf 25-11-2022 ook te koop op DVD en Blu-Ray


ROGUE AGENT

Gebaseerd op het waargebeurde en huiveringwekkende verhaal van de Britse meesteroplichter Robert Freegard. Als Alice Archer verliefd wordt op Robert Freegard vertelt hij haar dat hij een undercover MI5 agent is. Al haar nachtmerries worden werkelijkheid als ze ontdekt dat dit slechts een dekmantel is voor een bizarre reeks diefstallen, manipulaties en ontvoeringen. In een alles of niets poging de man te stoppen, besluit Alice de politie te helpen bij hun klopjacht.

Cast James Norton, Gemma Arterton, Sarah Goldberg, Michael Drake, Rob Malone

Regie Adam Patterson

Genre Thriller

17-11-2022 te koop bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon

24-11-2022 te huur bij Pathé Thuis, iTunes, Google Play, Amazon, KPN en Ziggo

LET OP: vanaf 25-11-2022 ook te koop op DVD en Blu-Ray


 

HOME ENTERTAINMENT RELEASES

TOP GUN & TOP GUN: MAVERICK (BOX)

Top Gun
Tom Cruise is Maverick, de jonge, directe Amerikaanse vechtpiloot met een need for speed, een hoop om te bewijzen en nog meer om te leren. Top Gun is één van de beste actiefilms aller tijden, een pure adrenaline rush.

Top Gun: Maverick
Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley "Rooster" Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick "Goose" Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. 

Cast Top Gun Tom Cruise, Kelly McGilles, Val Kilmer, Anthony Edwards, Meg Ryan, Tim Robbins 

Cast Top Gun: Maverick Tom Cruise, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris

Regie Tony Scott / Joseph Kosinski

Genre Actie

04-11-2022 te koop op DVD en Blu-Ray

LET OP: Top Gun: Maverick ook los verkrijgbaar op DVD, Blu-Ray, UHD (4K) én Steelbook


CLIFFORD THE BIG RED ROG & PAW PATROL THE MOVIE (MOVIEBOX)

Paw Patrol The Movie
Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Clifford The Big Red Dog
De tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) ontmoet een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey (Jack Whitehall) samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad.

Genre Familiefilm

04-11-2022 te koop op DVD


THE TWIN

Na de dood van één van hun zesjarige tweelingzoons bij een noodlottig ongeluk, verhuizen Rachel en Anthony naar het Scandinavische platteland in de hoop daar rust te vinden. Eenmaal daar begint hun zoontje Elliott steeds vreemder gedrag te vertonen waarbij hij denkt dat hij zijn overleden broertje is. Rachel begint te vermoeden dat hij een pion is in een kwaadaardig complot van de dorpelingen om de duivel terug naar aarde te brengen. Stukje bij beetje ontrafelt ze de schrikbarende waarheid.

Cast Theresa Palmer, Steven Cree, Tristan Ruggeri

Genre Horror

Regie Taneli Mustonen

04-11-2022 te koop op DVD en Blu-Ray 


WRONG PLACE

Voormalig sheriff Frank Richards (Bruce Willis) is als bewaker getuige van een moord die alles wegheeft van een executie. De schutter, lowlife-drugsdealer Virgil Brown, gooit snel het wapen in de struiken en zijn zoon Jake gaat ermee vandoor. Om zijn vader uit de gevangenis te houden, zal Jake echter ook moeten afrekenen met getuige Frank. Geobsedeerd door dat idee, lokt hij Franks dochter Chloe in de val om haar als lokaas te gebruiken, maar dan blijkt dat het slimme meisje duidelijk de politiegenen van haar vader heeft geërfd.

Cast Bruce Wilis, Ashley Greene, Texas Battle

Genre Actie

Regie Mike Burns

04-11-2022 te koop op DVD en Blu-Ray 


PULP FICTION (STEELBOOK)

In deze door filmcritici bejubelde film van regisseur Quentin Tarantino maken we op originele wijze kennis met de onderwereld van Los Angeles. Drie ijzersterke misdaadverhalen schuiven listig in en langs elkaar. De twee dieven Honey Bunny (Amanda Plummer) en Pumpkin (Tim Roth) besluiten tijdens het ontbijt in een koffieshop de klanten van hun portefeuilles te beroven. De twee daar aanwezig criminelen Vincent Vega (John Travolta) en Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) rekenen af met een stelletje schorem om een geheimzinnige zwarte aktetas in handen te krijgen. Wanneer hun baas Marsellus Wallace (Ving Rhames) op reis moet, belooft Vincent met tegenzin en gevaar voor eigen leven, een oogje op diens vrouw Mia (Uman Thurman) te houden. En dan is er ook nog de veelbelovende bokser Butch Coolidge (Bruce Willis) die van Marsellus een behoorlijk bedrag heeft geïncasseerd om in de vijfde ronde neer te gaan. Maar Butch houdt zich niet aan de afspraak, met alle gevolgen van dien. De formidabele cast, de spitsvormige dialogen en de prachtige mix van geweld en humor maken Pulp Fiction tot een film die u gezien moet hebben.

Cast John Travolta, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Tim Roth, Uma Thurman

Regie Quentin Tarantino

Genre Horror

04-11-2022 te koop op UHD (4K)  


HALO SEIZOEN 1

In dit eerste seizoen van de Science Fiction serie - gebaseerd op de populaire videogame over een oorlog in de 26e eeuw - wordt de toekomst van de mensheid bedreigd door ‘het Covenant’ : een fanatieke, militaire verzameling van geavanceerde buitenaardse rassen. Terwijl zij wereld na wereld vernietigen, is er één soldaat die hun opmars kan stoppen: de Spartaanse supersoldaat; de Master Chief. Wanneer de ware bedoelingen van ‘het Covenant’ duidelijk worden en zijn eigen mysterieuze verleden aan het licht komt, zal deze Master Chief moeten beslissen of de mensheid het waard is om gered te worden. Halo werd door Kyle Killen en Steven Kane ontwikkeld voor Paramount+. Deze verzamelbox bevat 5 schijven met elk meer dan 5 uur aan speciale features.

Cast Pablo Schreiber, Shabana Azmi

Regie Steven Kane

Genre Actie

25-11-2022 te koop op DVD en Blu-Ray


PAW PATROL V34: RESCUE KNIGHTS

In het nieuwe seizoen van Paw Patrol: Rescue Knights staan de pups weer voor een onverwachts en spannend avontuur! Gevechten met hertogen, prinsessen en ridders is voor de pups niks nieuws, maar Claw, een ondeugende pup, maakt het onze Paw Patrol-helden samen met zijn draak erg moeilijk! Met nieuwe ridderlijke voertuigen en wapens doen de pups er alles aan om Blaffenburg te beschermen en het koninkrijk te redden!

Genre Animatie

25-11-2022 te koop op DVD


QUIET PLACE 2 (MOVIEBOX)

Quiet place
In de beklemmende thriller A Quiet Place moet een gezin sluipend, gebarend en liplezend door het leven gaan. Het minste geluid kan hen ten prooi laten vallen aan mysterieuze en huiveringwekkende wezens die puur op gehoor jagen. Wetend dat zelfs een voetstap of gefluister dodelijk kan zijn, proberen Evelyn (Emily Blunt) en Lee (John Krasinski) een manier te vinden om hun kinderen koste wat kost te beschermen en hun gruwelijke belagers te overwinnen.

Quiet Place II
Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft haar huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten de gezinsleden in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Cast Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Cecilia Cheung, Noah Jupe, Djimon Hounsou

Regie John Krasinski

Genre Horror

25-11-2022 te koop op UHD (4K)  


STAR TREK PICARD - SEIZOEN 2

De legendarische Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) en zijn bemanning beginnen aan een gewaagde en spannende reis naar het onbekende: Los Angeles, 2024. Gevangen in een alternatieve realiteit door Q (John de Lancie), moet Picard oude en nieuwe vrienden in dienst nemen om de gevaren op aarde van de 21e eeuw te overwinnen. Het wordt een spannende race tegen de klok om het universum te redden en Picard komt tegenover één van zijn grootste angsten te staan. Deze 4-disc verzameling bevat elke spannende aflevering van seizoen 2, inclusief nog nooit eerder vertoonde beelden, waaronder een exclusief interview met Patrick Stewart.  

Cast Alison Pill, Brent Spiner, Michelle Hurd, Santiago Cabrera en Jeri Ryan

Regie Terry Matalas

Genre Avontuur

25-11-2022 te koop op DVD en Blu-Ray

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina