Dutch Filmworks: Man of the Year vanaf 12 juni op 2-DVD

DUTCH FILMWORKS presenteert

MAN OF THE YEAR – 2 Disc DVD
The funniest stand-up comedian is back!

Wat zou er gebeuren als een tv-komiek per ongeluk President van de Verenigde Staten zou worden? Bij verkiezingen zijn de belangen zó groot dat alles mogelijk is. Zelfs nu nog worden stevige vraagtekens gezet bij de verkiezingen in 2004 van Bush tegen Kerry, waarbij Bush nipt won. Welke rol speelden de stemcomputers bij die verkiezingen? In hoeverre hebben zij de uitkomst beïnvloed? In Man of the Year, een spannende komedie van regisseur Barry Levinson, die de politiek eerder op de hak nam in de film Wag the Dog, wint een presentator van een komische show, tot zijn grote verrassing, de presidentsverkiezingen. De uitslag moet gemanipuleerd zijn. Welke krachten steken hier achter? Niemand minder dan Robin Williams, met wie hij eerder samenwerkte aan het meesterlijke Good Morning, Vietnam, speelt de hoofdrol van de tv-komiek die per ongeluk President van de Verenigde Staten wordt. Naast hem worden belangrijke rollen vertolkt door Christopher Walken en Laura Linney.

12 juni 2007 brengt Dutch FilmWorks MAN OF THE YEAR als Special 2 Disc DVD.

Synopsis
Robin Williams speelt Tom Dobbs, de presentator van een komische talkshow, die zichzelf als publiciteitsstunt kandidaat stelt voor de Amerikaanse presidentsverkiezing. Zijn campagne is één grote komische show en niemand verwacht dat hij zal winnen. Tom zelf ook niet. Het is dan ook een grote schok wanneer hij als winnaar uit de bus komt. Maar klopt de uitslag wel? De kersverse president ontdekt al snel dat duistere machten hem een handje hebben geholpen. Dezelfde duistere machten proberen hem en computerexpert Eleanor Green (Laura Linney) nu het zwijgen op te leggen. Is er nog een weg terug? 

FEATURES DISC 1
16:9 Anamorphic Widescreen [2.35:1]
Dolby Digital 5.1 & DTS
Also Or Soon Available
Chapter Selection
Subtitles On/Off
Genre: Komedie / Speelfilm
Speelduur: 111 Minuten
Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld

FEATURES DISC 2
Trailer
TV Spots
Interviews with Cast & Crew
Behind the Scenes
Photo Gallery
Liner Notes
Also Available
Speelduur extra’s: 43 minuten
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  11-05-2007

43 minuten extra's! :| Waarschijnlijk daarvan is het 10 minuten trailer van DFW zelf en dan die film clips ... :S 43 minuten is toch 21 minuten meer dan op de...
Lees meer >

Hellboy  |  11-05-2007

Ik koop deze dvd alleen al voor de 2 disc. Al dat pracht en praal gewoon. Die filmclips bij ik keer op keer zien!! 43 minuten extra's! :| Waarschijnlijk daa...
Lees meer >

Hugo R  |  11-05-2007

Klinkt wel aardig deze film. Misschien ooit eens aanschaffen als hij in prijs gedaald is.
Lees meer >

scheur  |  11-05-2007

Ben wel benieuwd naar deze titel, hij heeft het geloof ik niet zo best in Nederland gedaan.....:confused: Maar ondanks dat , toch maar een keertje kijken...;).
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina