Dutch Filmworks: MoviePower Box 3

DUTCH FILMWORKS presenteert wegens enorm succes

THE BEST OF MOVIEPOWER # 3
4 DVD’s in 1 BOX voor de prijs van 1
Met gratis Reservoir Dogs poster (A3)
Digital DTS Surround, Dolby Digital 5.1

RESERVOIR DOGS
Joe Cabot organiseert met zijn zoon “Nice Guy” Eddie een spectaculaire overval op een grote diamantair. Maar het gaat fout. De politie blijkt exact op de hoogte te zijn van de overval.
Ze zijn erin geluisd! De bende vermoedt dat één van hen een undercover-agent is.
Een keiharde en bloederige onderlinge confrontatie volgt…
Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Chris Penn. Regie: Quentin Tarantino

FRAILTY
De beruchte Texaanse "God’s Hand Killer" heeft al veel slachtoffers gemaakt. Als een man bij de FBI agent Wesley Doyle aanklopt en beweert dat zijn broer deze gevreesde seriemoordenaar is, begint de huiveringwekkende bekentenis.
Frailty wordt door velen omschreven als de meest angstaanjagende thriller sinds The Shining.
Bill Paxton, Matthew McConaughey. Regie: Bill Paxton

RULES OF ENGAGEMENT
Terry Childers (Samuel L. Jackson) geeft leiding aan een militaire missie in Yemen waar de Amerikaanse ambassade belaagd wordt door een grote groep demonstranten. De demonstratie loopt uit de hand en Terry Childers wordt hiervoor verantwoordelijk gesteld. Hij roept de hulp in van zijn vriend Hays Hodges (Tommy Lee Jones), een advocaat met een twijfelachtige reputatie.
Dit is het begin van een zinderende rechtbank actie-thriller.
Samuel L. Jackson, Tommy Lee Jones. Regie: William Friedkin

STEAL
Vier razendsnelle bankrovers gaan op geheel eigen wijze te werk. Hoe spectaculairder de roof, hoe beter, als ze maar uit handen van de politie blijven. Ze zijn allemaal geïnteresseerd in de
$ 20 miljoen die de ultieme roof gaat opleveren. Maar gaat ze dit ook lukken?
Natasha Henstridge, Stephen Dorff. Regie: Gérard Pirés

Release: 14 november 2003

Na het grote succes van Deel 1 en Deel 2 van de Best of Movie Power reeks brengt Dutch FilmWorks nu Best of Moviepower # 3 uit. Wederom een serie van vier blockbusters die in één dubbel DVD box voor een spotprijs (€ 19,99) te koop is. Met een speciale bon kan men de poster opvragen van Reservoir Dogs op A3 formaat.

Reservoir Dogs
Joe Cabot organiseert met zijn zoon “Nice Guy” Eddie een spectaculaire overval op een grote diamantair. Maar het gaat fout. De politie blijkt exact op de hoogte te zijn van de overval. Ze zijn erin geluisd! De bende vermoedt dat één van hen een undercover-agent is. Een keiharde en bloederige onderlinge confrontatie volgt…
Met: Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Chris Penn, Steve Buscemi.
Scenario: Roger Avary, Quentin Tarantino.
Regie: Quentin Tarantino.
Speelduur: 96’. Genre: actie / thriller. Engels gesproken / Nederlands ondertiteld. Keuring: 16 jaar.
Special Features:
16:9 Anamorphic Widescreen - Dolby Digital 5.1 & DTS – Chapter Selection - Subtitles on / off.


Frailty
The most disturbing horror picture I’ve seen since “The Shining”. – Sam Raimi
FBI-agent Wesley Doyle (Powers Boothe) jaagt al jaren op de beruchte God\'s Hand-moordenaar die in Texas tekeergaat. Hij vertrouwt het voor geen cent als een man bij hem binnenloopt die zegt te weten wie de seriemoordenaar is. De man, een zekere Fenton Meiks (Matthew McConaughy), beweert dat zijn broer Adam al die mensen heeft vermoord, en daarna zichzelf. Fenton Meiks wil Doyle alles vertellen om duidelijk te maken waarom broer Adam is begonnen met moorden. Het is een huiveringwekkende bekentenis.
Zo\'n twintig jaar daarvoor, in 1979, hebben de broertjes Meiks, de twaalfjarige Fenton (Matthew O\'Leary) en de negenjarige Adam (Jeremy Sumpter) een fijne relatie met hun vader (Bill Paxton). Hun vader is een gevoelige, zachtaardige man die nog worstelt met de dood van zijn geliefde vrouw. De jongens zijn gelukkig en voelen zich veilig, tot het moment waarop een onverwachte wending hun leven voor altijd verandert...
Met: Bill Paxton (Titanic, Apollo 13, Aliens), Matthew McConaughy (The Wedding Planner, Contact, U571, A Time to Kill), Powers Boothe (Nixon, Men of Honor).
Regie: Bill Paxton.
Speelduur: 100’. Genre: serial killer. Engels gesproken / Nederlands ondertiteld. Keuring: 16 jaar.
Special Features:
16:9 Widescreen - Dolby Digital 5.1 & DTS – Chapter Selection - Subtitles on / off.


Rules of Engagement
Terry Childers (Samuel L. Jackson) geeft leiding aan een militaire missie in Yemen waar de Amerikaanse ambassade belaagd wordt door een grote groep demonstranten. De demonstratie loopt uit de hand en Terry Childers wordt hiervoor verantwoordelijk gesteld. Hij roept de hulp in van zijn vriend Hays Hodges (Tommy Lee Jones), een advocaat met een twijfelachtige reputatie. Dit is het begin van een zinderende rechtbank actie-thriller
Met: Tommy Lee Jones, Samuel L. Jackson, Guy Pearce, Ben Kingsley, Bruce Greenwood, Anne Archer.
Scenario: James Webb, Stephen Gaghan.
Regie: William Friedkin.
Speelduur: 128’. Genre: actie / thriller. Engels gesproken / Nederlands ondertiteld. Keuring: 12 jaar.
Special Features:
16:9 Widescreen - Dolby Digital 5.1 & DTS – Chapter Selection - Subtitles on / off.


Steal

They’re young! Fast! Skate Like Hell! And Rob Banks!
Vier razendsnelle bankrovers gaan op geheel eigen wijze te werk. Hoe spectaculairder, hoe beter, als ze maar uit handen van de politie blijven. De mooie rechercheur Karen (Natasha Henstridge), die de zaak onderzoekt, belandt in bed met Slim (Stephen Dorff), een van de rovers. Als hij uiteindelijk de beroving van zijn leven beraamt, waarmee hij en zijn handlangers in één keer binnen kunnen lopen, komen de bankrovers tussen twee vuren te zitten. Een corrupte rechercheur (Bruce Payne) aan de ene kant, de maffia aan de andere kant.
Een supersnelle actiefilm vol spectaculaire achtervolgingen, extreme ontsnappingen en dynamische sporten van de regisseur van “Taxi 1” en “Taxi 2”
Met: Stephen Dorff (Zoolander, Blade, Judgment Night), Natasha Henstridge (Ghosts of Mars, A Better Way To Die, Species II), Bruce Payne (Dungeons & Dragons, Highlander: Endgame, The Apocalypse), Steven Berkoff (Rancid Aluminium, Beginners Luck, Legionnaire).
Regie: Gérard Pirés.
Speelduur: 90’. Genre: actie. Engels gesproken / Nederlands ondertiteld. Keuring: 16 jaar.
Special Features:
16:9 Widescreen - Dolby Digital 5.1 & DTS – Chapter Selection - Subtitles on / off.

Cionsumentenadviesprijs: € 19,99
 

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank79  |  13-11-2003

Reservoir Dogs is natuurlijk al een klassieker tegenwoordig en Frailty vond ikzelf een vrij verontrustend filmpje...... Rules of Engagement was ikzelf niet e...
Lees meer >

wrcveen  |  12-11-2003

Leuke box, voor 17.99 laat ik hem niet liggen. Ja ik weet de adviesprijs is 19.99 maar bij de MM in Utrecht was deel II ook goedkoper.
Lees meer >

scarface2003  |  11-11-2003

geen verkeerde box en ook nog es een poster van RD aanvraagbaar hebben hebben hebben :D
Lees meer >

Harry V.  |  04-11-2003

Reservoir Dogs was toch van RCV? Klopt. Heb een R2-NL gehad van RD en die was idd van RCV. Rechten zullen wel weer eens verlopen zijn.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina